LMA Matei si Luca - Dovlecei in sarbatoare *174*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

a, Laura, ca sa te pun la curent cu tot ce s-a discutat important, noi ne-am cam speriat de tot felul de ciudati care au avut acces la albumele noastre publice, s-a descoperit ca exista o retea de pedofili care aveau o gramada de poze de la fete de pe forum asa ca ai grija ce poze pui, si eventual albumele sa fie private si sa ne dai link pe mailul comun, nu aici...

apropos, A SCHIMBAT CINEVA PAROLA DE LA MAILUL COMUN??? ca eu sunt de acord cu schimbarea o data pe luna, si transmiterea doar catre fetele active.....

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna seara, mamicute dragi!

Imi pare rau sa citesc ca sunteti atat de triste si afectate de conflictul ivit la noi in grup, dar as vrea sa va asigur ca este in mare parte normal. Atunci cand un grup creste numeric si depaseste 30 de persoane, el nu mai poate functiona ca un grup mic, in care toata lumea interactioneaza direct cu toate lumea. Deoarece suntem asa de multe, era inevitabil sa se gaseasca in grup si persoane care sunt extrem de diferite sau care nu se pot simpatiza, sau care nu pot coopera bine. Aceasta inseamna ca fie se creeaza un nucleu de persoane active si restul mai mult sau mai puin spectatori, fie ca atunci cand se iveste ocazia, grupul se scindeaza. Din punct de vedere psiho-social e normal sa fie asa.

Cred ca am deplans suficient situatia. Solutia este sa ne concentram atentia pe a construi frumos impreuna, indiferent de cine va mai veni sau va mai pleca. Sa facem din forumul nostru un loc placut si cald, in care sa putem gasi informatii utile din experienta altora, un cuvant bun care sa ne faca ziua senina sau sustinere atunci cand ne e greu si ne vine sa aruncam dovleceii pe fereastra.

Daca avem ceva de invatat din ceea ce s-a intamplat, aceasta ar fi sa spunem mai usor si mai sincer iarta-ma, sa pretuim fiecare dintre mamicile care isi rupe din timpul liber pentru a contribui cu ceva la cresterea grupului si, mai ales, orice s-ar intampla, sa mergem mai departe senine si cu eleganta.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Selen nu a schimbat-o nimeni, eu o pot face daca decideti asa...dar ar trebui date apoi mp-uri catre toata lumea, sau numai la cie o cere?

Nu stiu, eu fac schimbarea, dar cum facem apoi?

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Buna seara, mamicute dragi!

Imi pare rau sa citesc ca sunteti atat de triste si afectate de conflictul ivit la noi in grup, dar as vrea sa va asigur ca este in mare parte normal. Atunci cand un grup creste numeric si depaseste 30 de persoane, el nu mai poate functiona ca un grup mic, in care toata lumea interactioneaza direct cu toate lumea. Deoarece suntem asa de multe, era inevitabil sa se gaseasca in grup si persoane care sunt extrem de diferite sau care nu se pot simpatiza, sau care nu pot coopera bine. Aceasta inseamna ca fie se creeaza un nucleu de persoane active si restul mai mult sau mai puin spectatori, fie ca atunci cand se iveste ocazia, grupul se scindeaza. Din punct de vedere psiho-social e normal sa fie asa.

Cred ca am deplans suficient situatia. Solutia este sa ne concentram atentia pe a construi frumos impreuna, indiferent de cine va mai veni sau va mai pleca. Sa facem din forumul nostru un loc placut si cald, in care sa putem gasi informatii utile din experienta altora, un cuvant bun care sa ne faca ziua senina sau sustinere atunci cand ne e greu si ne vine sa aruncam dovleceii pe fereastra.

Daca avem ceva de invatat din ceea ce s-a intamplat, aceasta ar fi sa spunem mai usor si mai sincer iarta-ma, sa pretuim fiecare dintre mamicile care isi rupe din timpul liber pentru a contribui cu ceva la cresterea grupului si, mai ales, orice s-ar intampla, sa mergem mai departe senine si cu eleganta.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Ca intotdeauna JOS PALARIA!!!!

Mergi la inceput

Eu va doresc noapte buna si linistita, ceea ce imi doresc si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Noapte buna!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Alex, da, ar trebui date pm-uri, dar cred ca ajunge la cateva fete, care-ti vin in minte pe moment, iar apoi fiecare o cere...s-o nimeri una din cele care o stiu sa fie pe faza s-o dea...zic si eu, ca asa s-a procedat si pana acum...ne-o mai dam si pe mess, care suntem prin liste...

Bia, f frumos spus

noapte buna si pt ca ne apropiem de 12 noaptea:

LA MULTI ANI LUCA SI MATEI!! SA CRESTETI MARI SI SANATOSI, SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII IN VIATA!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna fetelor!
Mi-a luat ceva timp pana sa-mi revin din suparare legat de ceea ce s-a intamplat la noi. Va spun sincer ca si mie mi-au dat lacrimile cand am citit ca ne despartim. Nu am scris eu prea des, mai ales in ultimul timp, dar pentru mine forumul acesta este oaza mea de relaxare, m-am atasat enorm de multe din fetele de aici si chiar simteam locul acesta ca pe ceva foarte, foarte frumos din viata mea. Eu am participat la 3 odisei, dar la niciuna nu m-am simtit mai "acasa" decat sunt aici. Plus ca acum am reusit sa-mi fac si cateva prietene in viata "reala", la care tin foarte mult.
Am din pacate un deja-vu legat de aceasta situatie. Acum cativa ani, un anumit topic de pe forum a fost salvarea mea (psihica) dupa ce pierdusem sarcina. Am cunoscut acolo fete absolut minunate, de care m-am atasat foarte mult, am fost sprijin una pentru cealalta, pentru ca fiecare pierduse o sarcina sau un copil. Siintr-o zi ceva s-a intamplat, pentru prima data se iscau ceva neintelegeri si topicul respectiv s-a despartit in doua. Un timp fetele au continuat sa scrie si la unul si la celalalt, dar treptat totul s-a terminat, s-a pierdut acea magie care ne unise.
Imi pare extrem de rau ca si acum am ajuns in aceasta situatie.
O simt ca pe o durere reala, ca pe un esec personal. AM senzatia ca o etapa frumoasa din viata mea s-a incheiat din nou. Probabil ca un timp multe fete vor continua sa scrie la ambele subiecte, dar sunt sigura ca asta nu va tine mult. Daca aici se va scrie doar "la modul serios" topicul va deveni anost si plictisitor. La fel si in partea cealalta, nu cred ca se va putea merge asa, in spirit de bascalie in permanenta. Eu prietenia dintre noi o vedeam ca pe ceva complex, adica sa radem cand e cazul, sa plangem cand avem o problema, sa ne incurajam una pe cealalta, sa ne sfatuim in legatura cu bebelusii, etc. Una fara alta nu prea ar mai avea farmecul de pana acum.
M-am gandit mult la ce a spus Ioana, si anume ca s-a facut diferentierea dupa criterii materiale/educationale. Eu nu cred asta. Pur si simplu diferentierea a fost clar facuta dupa criterii de personalitate. Sunt cateva fete cu personalitate extrem de puternica, Hepilica, Lucia, Uka, etc. Si e normal ca ele sa se placa mai mult intre ele, sa se simta mai bine una cu cealalta. Pe mine m-a facut sa zambesc Techiluta cand m-a incadrat in categoria celor "finute". Deci vedeti, exista niste categorii, am zis eu bine. Si trebuie sa-mi dati dreptate ca mesajele anumitor fete se citeau cu mult mai mult interes si placere decat ale celorlalte. Sunt intr-adevar de acord ca s-a cam exagerat in privinta lui Lali. Poate ca ar fi fost mai bine sa fie lasata in pace, mai ales ca era clar ca e mult mai sensibila decat oricare dintre noi. Eu, ca si Madalina, de multe ori nu intram la petreceri pentru ca nu ma simteam la nivelul celorlalte fete, as fi vrut sa-mi iasa si mie glume faine, dar ce sa fac, daca nu e, nu e, atata poate fata. Dar imi placea enorm sa le citesc.
Acuma va spun sincer ca nici nu stiu ce sa fac. Probabil ca o sa intru si la celalat subiect, sunt mult prea multe fete care imi sunt dragi si care sunt sigura ca nu or sa mai scrie deloc sau aproape deloc aici. Dar in momentul acesta imi este greu sa o fac, eu inca mai sper sa se revina la ce a fost inainte.
SI eu care vroiam intalnire de 1 an! Poate la doua vile diferite, alea vesele si alea triste.
Eu consider ca ma incadrez in categoria veselo-trista. Adica o sa dorm in cort, afara, intre cele doua grupuri.
Va pup!
Danangie, felicitari din tot sufletul pentru sarcina! Doamne-ajuta sa fie bine!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Seara buna,

la multe lunite sarbatoritilor de azi !!!

Apropo de NAN3 si Maria l-a acceptat destul de greu ... la inceput i-am dat 30ml din care daca a baut 2 guri, timp de cateva zile ... dar apoi incet incet a inceput sa-i placa (chiar daca mie mi se pare ca miroase oribil), astfel incat a ajuns sa bea si 210ml.

As avea si eu o rugaminte la voi ... cunoasteti medici pediatrii buni la Medicover? Cum sunt serviciile, etc.?

Alex apropo de meniul zilnic al Zeinei mi se pare ok, mai ales ca e apropiat de cel al Mariei.

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Bia, mi-a mers la suflet mesajul tau! Ma crezi ca ma pregateam sa caut pe net explicatii psihologice pentru ce s-a intamplat! Da, recunosc ca m-a afectat foarte, foarte tare. Eram sigura ca exista o explicatie!
Asta cu grupul prea mare care nu poate functiona normal am simtit-o pe pielea mea cand plecam in concedii prea multi. Adica daca eram mai multi de 4, deja incepeau neintelegerile, unul vroia intr-o parte, altul in cealalta si ne enervam, se ducea naibii totul. Na, ce comparatie am gasit si eu, asta mi-a venit acum in minte!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput