LMA Matei si Luca - Dovlecei in sarbatoare *174*
Raspunsuri - Pagina 13
laura78nico spune:
Si sa nu uit vreau sa felicit dovlecei de azi sa cresteti mari si sanatosi!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
madalina84 spune:
Vroiam sa va mai intreb de mure daca stiti la care luni se da la bebei?
Noi avem si al 6-lea dintisor care ne-a iesit exact cand veneam aici,cred ca s-a ranit cu ceilalti ca ii curgea un pic de sange dar in rest nu am avut probleme mari.
laura78nico spune:
Mada sincer nu stiu de la ce varsta se da mure, dar mi-ai facut o pofta!
Apropo de asta voi ce fructe le dati?
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
laura78nico spune:
Iar sunt singura pe aici... si vb singura
Fug sa fac bagajul plecam in week-end la tara!
diamar78 spune:
Mada, eu zic ca murele sunt din aceasi categorie cu capsunii, zmeura se introduc dupa 1 an cel mai devreme. Al meu mi-a spus mama mai demult dar de atunci nu a mai spus decat baba, aba si altele asemnea, nu face tai, nu bate din palme.
Laura, cum se mai inteleg fratiorii?
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
selen80 spune:
Mada, nici Ebru nu zice nimic, stai linistita....scoate tot felul de sunete, cateodata incerc eu sa ma pacalesc ca uite a zis mamma (care la noi inseamna "papa") exact cand e la masa, dar cred ca sunt doar coincidente, e clar ca nu le zice constient....da care-i graba?? de mure nu stiu, cred ca intra in categoria capsuni/kiwi si se dau peste un an...acuma...daca Iri n-a prea avut probleme cu alergiile, cred ca poti incerca sa-i dai si sa vezi cum reactioneaza...
eu nu cred ca cineva ne va parasi de tot, doar ca vor scrie mai rar aici, si asta este trist....
Laura, de la unele glumite/mistouri, o fata s-a suparat, iar unele din noi am zis ca s-a intrecut putin masura cu ironiile si ca nu toata lumea le accepta, iar Uka si Hepi s-au simtit atacate si si-au facut subiect separat, La Dovlecelul Vesel....adica noi aici am ramas doar tristele glumesc, of course cam asta pe scurt...au fost multe pareri, opinii contradictorii, dar nici nu ne-am gandit ca se va ajunge aici....
poze de la mare??
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
laura78nico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diamar78 [ Laura, cum se mai inteleg fratiorii? mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007 Doamne ajuta pe toata lumea! |
BIne daca stau intre ei. Dar totul se strica daca Mihai plange. Ramona este o fire f sensibila ca plange si daca ne lovim noi sau spunem ca ne doare ceva si din cauza asta daca Mihai plange ea incepe si plange, loveste usi, pereti si alte cele. Am prins-o o data ca se dadea si cu capul de perete.
Asa ca stau precum un tampon intre ei. Dar au momente care mie imi umplu sufletul de fericire cand se joaca frumos cand Mihaita alearga cu premergatorul dupa ea
diamar78 spune:
citat din mesajul lui laura78nico Apropo de asta voi ce fructe le dati? |
Eu iti spun ce fructe i-am dat ca acum si pe astea le refuza: mere, pere, caise, piersici, lubenita, pepene galben, banane, avocado(l-am trecut aici dar cineva m-a contrazis, a spus ca e leguma si sa nu-l mai combin cu banana ca nu e bine sa combin fructele cu legumele).
Si scrieti si voi mai putin ca nu mai tin ritmul cu voi.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
laura78nico spune:
citat din mesajul lui selen80 Laura, de la unele glumite/mistouri, o fata s-a suparat, iar unele din noi am zis ca s-a intrecut putin masura cu ironiile si ca nu toata lumea le accepta, iar Uka si Hepi s-au simtit atacate si si-au facut subiect separat, La Dovlecelul Vesel....adica noi aici am ramas doar tristele glumesc, of course cam asta pe scurt...au fost multe pareri, opinii contradictorii, dar nici nu ne-am gandit ca se va ajunge aici.... poze de la mare?? de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! |
Selen cat despre poze cred ca saptamana viitoare cand voi pune si de la tara ca plecam maine dimineata. Asta daca reusesc ca eu cu tehnica suntem cam certate
laura78nico spune:
Diamarla tine cum se inteleg?