LMA Matei si Luca - Dovlecei in sarbatoare *174*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Monikus contrar parerilor ca Vigantolul ajuta la fontanela nu este asa, m-am interesat si am citit mult, si dr mai dezghetati si cititi mi-au spus la fel. Vigantolul este ptr rofilaxia rahitismului, calciul ajuta la inchiderea fontanelei. Oricum si noi luam 2 pic de Vigantol pe zi.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Vitamina D ajuta la fixarea calciului in oase. si, ca urmnare a acestei fixari, se inchide si fontanela. se da, intr-adevar in profilaxia rahitismului

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Eu vroiam sa zic in sensul ca nu se mareste doza de D3 pentru inchiderea fontanelei, ca nu aia ajuta defapt....asa cum recomanda multi pediatri/medici de familie mai invechiti. Mie mi s-a spus sa ii cresc doza la 6 pic/zi ca are fontanela mare si tot nu am rezolvat nimic, pana mi s-au deschis ochii.

Mergi la inceput

Inca una si ma duc

Incepe sa imi fie clar ca la noi e de la dinti. Am dat-o pe mandra cu Dentinox la 4.30 inainte sa o culc si doarme si acum neintoarsa...deci....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:

Ioanna eu care sunt experta in lapte praf existent pe piata din Romanica, iti spun cu mana pe inima, ca nimic nu este mai rau la gust si miros decat Nan, asa ca eu ii dau dreptate bietului Carol.

serios? e nasol???? habar n-aveam dar nici ca mai incerc altul. e clar ca nu se trezeste de foame noaptea, dimineata ii dau ceva cereale dupa ce suge asa ca... la naiba! zi-mi totusi o marca buna si acceptata de bebelaci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Monikus contrar parerilor ca Vigantolul ajuta la fontanela nu este asa, m-am interesat si am citit mult, si dr mai dezghetati si cititi mi-au spus la fel. Vigantolul este ptr rofilaxia rahitismului, calciul ajuta la inchiderea fontanelei. Oricum si noi luam 2 pic de Vigantol pe zi.

Vitamina D ajuta la fixarea calciului in oase. si, ca urmnare a acestei fixari, se inchide si fontanela. se da, intr-adevar in profilaxia rahitismului

Eu vroiam sa zic in sensul ca nu se mareste doza de D3 pentru inchiderea fontanelei, ca nu aia ajuta defapt....asa cum recomanda multi pediatri/medici de familie mai invechiti. Mie mi s-a spus sa ii cresc doza la 6 pic/zi ca are fontanela mare si tot nu am rezolvat nimic, pana mi s-au deschis ochii.

corect, corect si foarte adevarat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

noua ne-a zis dr stop la vigantol acum vara...iar fier ne-a zis sa incepem dupa ce scapam de giardia, ca sa se fixese ca lumea...pana acum am luat doar ferrum, homeopat....
eu stiam ca fierul constipa si face kk negru...si dr ne-a zis ca atunci cand incepem, sa incepem cu 2 pic, apoi 4 si tot asa pana la 10, ca sa vedem daca il tolereaza...si daca face diaree sa il oprim.....
alte supliment nu luam...

a, ca vorbeati de vaccin....cred ca nici al nostru n-a prins ma uit acolo si nu mai vad aproape deloc semn, asta inseamna ca trebuie repetat?? uffff........

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:

noi papam 3 pic de vigantol si 5 de fier in fiecare zi. vigantol ca sa nu i se cracaneze tibiile (as mi-a zis, asa va zic) si fier ca a iesit o idee de anemie.

si eu sunt la fel cu somnul. un fel de zombie neprietenos. am mare noroc si ii multumesc lui Dumnezeu ca baiatul meu nu se trezeste noaptea asa decis. are cateva terziri dar mai mult maraieli ca se termina patutul (ajunge intr-un colt si nu se mai poate misca) sau alte chestii de genul. de obicei se calmeaza daca il mangai sau ii dau suzeta.

tibiile cracanate si coastele indepartate sunt semne de rahitism ne-a zis si noua dr., sa nu crezi ca-s io asa desteapta

si pe Ebru de multe ori o gasesc maraind stand in fundulet intr-un colt de patut nu stie saracuta sa se aseze la loc in pozitia de somn....atunci o pun la loc si adoarme imediat....dar, somnul meu tot stricat ieste!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Ioanna eu care sunt experta in lapte praf existent pe piata din Romanica, iti spun cu mana pe inima, ca nimic nu este mai rau la gust si miros decat Nan, asa ca eu ii dau dreptate bietului Carol.

serios? e nasol???? habar n-aveam dar nici ca mai incerc altul. e clar ca nu se trezeste de foame noaptea, dimineata ii dau ceva cereale dupa ce suge asa ca... la naiba! zi-mi totusi o marca buna si acceptata de bebelaci

Mai, bune cred ca sunt toate pentru ei, ma rog, mai mult sau mai putin. Mai dulce si mai bine acceptat este Milumil sau Aptamil...depinde si de gusturile copilului, dar cred ca e ok daca il papa cu cereale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:

Raluk daca este cum spui tu, si nu te contrazic, nu era frumos si elegant, sa intri aici si sa spui, ca na, daca au deranjat glumele tale nu ti-ai dat seama si o sa faci subiect in alta parte ca sa continui glumele si aici sa ramana discutii serioase, ca sa nu mai fie nimeni deranjat....nu era altceva decat sa te duci asa, pe ascuns, sa spui ca iti faci bagajele si pleci....asta nu inteleg eu.

Adica ce era rau sa se faca subiectul ala de glume dar sa ramana sa discute si aici....eu trag concluzia ca e o ambitie, imi pare rau, dar pentru mine asa pare, pentru ca nu a fost facut totul pe fata.

Alex eu sunt mai sensibilica si daca mi s-ar intampla intr-o zi sa imi sara aici in cap cateva fete la care tin mult, recunosc ca as suferi mult, m-as duce in alta parte sa nu le deranjez. Si nu as anunta tot ca sa nu deranjez, si ca sa sufar in tacerea mea, in barlogul meu. Eu asa sunt la suferinta. Mie mi s-a parut ca ele au suferit de cum au fost atacate, nu ca au facut asta cu nervi si dorinta de a epata.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

DANANGIE felicitari,am inteles ca esti iar graviduta,sa fie intr-un ceas bun,sa ai o sarcina usoara si sa fie ce iti doresti
Stiu ca ati spus sa nu mai deschidem subiectul dar cum fac parte din grupul asta,am suferit si am ras odata cu voi vreau sa-mi spun parerea.In primul rand imi pare rau ca au plecat fetele,chiar radeam la glumele lor de multe ori in hohote dar in acelasi timp mi se pare urat din partea lor sa ne forteze sa ne impartim,pentru ca si ele imi sunt dragi si chiar o sa-mi lipseasca pozele cu Carina,povestile cu cocosul Hepilicai si sincer mie imi este imposibil sa intru acolo,nu ma simt in largul meu caci eu nu sunt asa pontoasa ca ele,nu stiu glume ati vazut ca eu intotdeauna lipseam de la petreceri desi eram online cu voi nu scriam ca nu ma pricep si mai intra si alte fete care nu fac parte din odisee,nu ma deranjeaza asta dar nu ma simt atat de apropiata de ele incat sa le povestesc ca m-am certat cu nu stiu cine s-au am patit nu stiu ce,in fine pentru mine "fetele mele" sunt aici chiar daca unele s-au dus in partea cealalta.
Eu ma gandesc cu groaza ca cu timpul o sa plece si LUTO,IULIKA,MONICA si alte fete care imi sunt dragi dar eu sper sa nu faca asta
Mai este vreun dovlecel care nu zice nimic?adica mama.tata,papa sau da?caci Iri al meu nu scoate nici un cuvant decat aaa,aiii,ihiii si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna seara!

Am picat ca musca in lapte pt ca nu inteleg nimic!

Cine a plecat? Poate imi face si mie cineva un rezumat cu ce s-a intamplat in ultimele 2 saptamani?
DIn ce am citit pe fuga am vazut ca Danangie mai asteapta un bb Felicitari ! Sincer ai curaj nu gluma!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput