LMA Matei si Luca - Dovlecei in sarbatoare *174*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Diamar pai asa incurajare imi dai tu? Glumesc. Tu nu ai nici o vina. Sper insa sa remediem macar problema somnului curand.

Ioana .

Legat de somn sa stiti ca eu am vb intr-o zi pe mess cu Raluca_u care mi-a deschis ochii si in alta directie. Mi-a spun in felul urmator. Adinuta nu a vrut sa doarma pana la 2 ani neam dar sa fim multumite cand problema e doar somnul pt ca vor creste. Mai greu e cand pierzi pe cineva drag, cand pierzi un sot sau o mama sau e copilul bolnav si alte chestii mult mai urate. Si mie imi e greu sa vad lucrurile asa pt ca e tare rau sa nu te poti odihni dar parca am inceput sa vad totul mai cu alti ochi.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

noi papam 3 pic de vigantol si 5 de fier in fiecare zi. vigantol ca sa nu i se cracaneze tibiile (as mi-a zis, asa va zic) si fier ca a iesit o idee de anemie.

si eu sunt la fel cu somnul. un fel de zombie neprietenos. am mare noroc si ii multumesc lui Dumnezeu ca baiatul meu nu se trezeste noaptea asa decis. are cateva terziri dar mai mult maraieli ca se termina patutul (ajunge intr-un colt si nu se mai poate misca) sau alte chestii de genul. de obicei se calmeaza daca il mangai sau ii dau suzeta.

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25
[ Eu nici macar nu mai incerc sa dorm cat doarme ea peste zi, de fiecare data, si nu glumesc, chiar de fiecare data cand am vrut si eu sa ma intind nitel nu doarme mai mult de juma' de ora, cand in mod normal doarme si 2 ore, deci mai bine pas.

Pai nu stiai ca atunci cand iti vine si tie somnul ii sare ei. Eu tot asa patesc.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Ce ziceti de buf-uri? Dupa ce am plans jum de zi cand a cazut prima data, bineinteles ca a trebuit sa faca un bis. Cand se putea mai bine decat in dimineata cand plecam la bulgari. Eram in casa eu, sotul, soacra-mea, socru-miu, mama si sormea. Evident ca fiecar alerga dupa propriile muste din capatana si copilul a facut bufa din nou. Nu a plans chiar atat de mutl asa ca... nu a fost nik grav. De atunci nu am mai patit-o.

Alex ms pt raspunsul cu vitaminele. Dar vigantol nu ii mai dai pt fontanela? Noi luam cate 3 picaturi pe zi. Eu stiam ca asta e pt fontanela. UOFFF atatea medicamente.

Mergi la inceput

monikus cine de ce sa te judece?

cred ca toate am experimentat sentimente din astea contradictorii. iti dau exemplul meu. carola urlat la san de cand il stiu. acum mai e cum mai e ca suge de 2 ori pe zi. dar cand sugea de 5-6 ori era calvar. de nenumarate ori am vrut sa-l intarc, de nenumarate ori am zis ca-mi iau campii. si acum face la fel. nu mai urla in halul ala isteric dar maraie, se arcuieste de spate, cand zic ca nu mai vrea trage de san inapoi. noroc ca n-are dinti ca daca ma si musca lapte praf scria pe el, direct.

apropo de lapte praf v-am povestit ca pediatra a zis sa-i dau completare nan3. ei, asi! poate sa-l beau eu ca pentru el este cah. nu-l serveste decat cu biscuiti sau cu cereale in dansul. asa ca astept cu interes sa primesc liber la lapte de muuuuuuuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Monikus contrar parerilor ca Vigantolul ajuta la fontanela nu este asa, m-am interesat si am citit mult, si dr mai dezghetati si cititi mi-au spus la fel. Vigantolul este ptr rofilaxia rahitismului, calciul ajuta la inchiderea fontanelei. Oricum si noi luam 2 pic de Vigantol pe zi.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Citat:
[ Eu nici macar nu mai incerc sa dorm cat doarme ea peste zi, de fiecare data, si nu glumesc, chiar de fiecare data cand am vrut si eu sa ma intind nitel nu doarme mai mult de juma' de ora, cand in mod normal doarme si 2 ore, deci mai bine pas.

Pai nu stiai ca atunci cand iti vine si tie somnul ii sare ei. Eu tot asa patesc.

Idem, idem.

Ioana sa stii ca si al meu de multe ori se trezeste ca amorteste intr-o pozitie, se intoarce pe burta, ridica fundul in sus si tipa numai ca la noi nu se potoleste decat cu apa, suzeta si leganeala.

Cred ca ii aud tignalul asa ca va urez o zi buna cat a mai ramas din ea si un weekend minunat.

Stati fara grija ca nu parasesc gashca asta de fete minunate. Va pup.

Mergi la inceput

Citat:

Monikus contrar parerilor ca Vigantolul ajuta la fontanela nu este asa, m-am interesat si am citit mult, si dr mai dezghetati si cititi mi-au spus la fel. Vigantolul este ptr rofilaxia rahitismului, calciul ajuta la inchiderea fontanelei. Oricum si noi luam 2 pic de Vigantol pe zi.

Vitamina D ajuta la fixarea calciului in oase. si, ca urmnare a acestei fixari, se inchide si fontanela. se da, intr-adevar in profilaxia rahitismului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Ioanna eu care sunt experta in lapte praf existent pe piata din Romanica, iti spun cu mana pe inima, ca nimic nu este mai rau la gust si miros decat Nan, asa ca eu ii dau dreptate bietului Carol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Nu va speriati chiar asa, noaptea doarme bine cel mare dar nu s-a cumintit in sensul ca el de mic a fost un plangacios si asa e si acum.

Mergi la inceput