LMA Matei si Luca - Dovlecei in sarbatoare *174*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

MOnikus daca ma vedea cineva azi noapte cred ca lesina de ras. Intr-o prima faza mi-a fost frica sa nu revina boala peste care am trecut, ca exact asa a debutat. Am pus mana cu teama sa vad daca are febra...era rece. Am zis pfiiuuuu, bine ca nu e asta. Dupa care simt un miros ciudat si imi trece prin minte ca iar face diaree, era sa lesin de spaima pana m-am uitat in pampersul ei si nu aera nimic. Zic buuun, hai sa trec peste paranoia si sa vad daca pot face ceva. Era immbracata intr-un body cu maneca scurta si niste pantalonasi super subtiri. Ma uit la termometru - 26 grade....zic ca i-o fi cald si ii dau pantalonasii jos. Peste juma'de ora iar se trezeste. Pun mana pe picioarele ei si era bocna, ii dau sosete si o culc la loc. Peste juma; de ora iar se trezeste...tot rece, ii pun o patura peste ia ca zic ca i-o fi frig, iar o adorm, iar peste juma; de ora se trezeste....ii dau cu dentinox...iar o luam de la capat....ii dau ceai....iar de la capat....incerc cu lapte si refuza....ii dau suzeta si iar de la capat....noroc ca s-a facut dimineate.

Asta ca sa va distrati si voi cam ce activitate am avut eu azi noapte.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

M-am regasit tare bine in mesajul tau doar ca eu nu prea verific pampersul pt ca nu prea am avut probleme din astea. Eu noaptea il tin tot cu un body cu maneca scurta si atat. Incerc sa mentin 25-26 grade. In mod normal nu trebuie sa ii fie frig. Dar la noi cum asa e treaba de cand am venit din maternitate nu stiu care ar putea fi motivul. La inceput am zis ca sunt colicii, apoi crempe si atat, apoi dintii acum chiar nu mai stiu. Eu una tind sa cred ca se alinta pt ca altfel, daca l-ar durea ceva nu ar trebui sa se opreasca din plans imediat cum il iei in brate. Nu stiu, iti spun sincer. Oricum nu mai am alta varianta decat sa il las sa urle numai ca trezeste toti vecinii, eu nu prea rezist sa il aud maraind si nici sotul din dotare nu mai doarme deci e cam greu de aplicat. Vom trai si vom vedea.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Alex, si eu sunt la fel, daca nu-mi fac somnul nu-s om a doua zi sunt impiedicata, ametita, nervoasa...si eu si-asa sunt ametita, va dati seama in ce hal sunt in zilele alea....sotz isi da seama imediat ca mor de somn, ca fac to felul de prostioare...sa va zic ce am facut azi?? am lasat tigaia cu ulei pe foc...am scos ce prajisem si n-am stins aragazul....dupa ce am terminat de mancat in sufragerie, m-am dus sa duc tava in bucatarie si simt un miros dubios: mi se topise spumiera (din aia de silicon sau nu stiu din ce e, plastic ceva...) in uleiul ala incins! noroc ca fiind inca moale am reusit sa curat plasticul ala topit din tigaie, ca altfel se strica si tigaia de teflon...
dimineata a dormit binisor, s-a trezit la un mom dat dar a adormit la loc....acum dupa-masa a dormit vreo juma de ora....speram si eu sa dorm nitel, chiar facusem si mancarica ei dinainte, ca sa nu trebuiasca s-o fac cat dormea ea, si s-a trezit exact cand eram asa, intre somn si realitate...m-am trezit mai ametita ca inainte am bagat o cafea, dar tot cu ochii lipiti sunt cred ca bag si niste pecsis!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Nu va sfiiti, nu va sfiiti, mai primim si pe altii in discutie.

Mergi la inceput

Mai fetelor, sau mai bine zis, mai Alex, poate si Selen voi le dati ceva copiilor? Adiva vitamina C, Complex vit B, vitamine gen Visol-Calciu, Calciu, Fier sau alte chestii din astea?

Mie mi-a zis dr sa-i dau 7 picaturi de fier pe zi timp de 3luni. Am observat dupa cateva zile ca al meu face kk de 5-6 ori pe zi desi pana acum facea 1 data pe zi. Am oprit fierul si a revenit la normal. Acum nu mai stiu ce sa fac. De doua zile am inceput sa ii dau complexul de vit B ca si pe asta mi l-a recomandat. Totusi nu stiu cat bine ii fac.

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Si noi suntem maraiti, cred ca din cauza dintilor.
Alex, tu chiar ca ai fost si sper sa fii o fericita cu somnul Zeinei. Si cu nervozotatea asta din cauza lipsei de somn e adevarat, vorbesc din propria experienta.
Ieri am crezut ca explodez de nervi cand a venit sotul acasa si a a sunat la interfon si mi-a trezit copii. Cand dorm ei am si eu un moment de liniste si pot sa mananc si eu linsitita si nu cu copilul la picioarele mele.
Monikus, sa se cuminteasca Rares cat mai curand. Eu astept de 3 ani sa se cumintesca cel mare dar nu se intrevede nimic.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Alex, si eu sunt la fel, daca nu-mi fac somnul nu-s om a doua zi sunt impiedicata, ametita, nervoasa...si eu si-asa sunt ametita, va dati seama in ce hal sunt in zilele alea....sotz isi da seama imediat ca mor de somn, ca fac to felul de prostioare...sa va zic ce am facut azi?? am lasat tigaia cu ulei pe foc...am scos ce prajisem si n-am stins aragazul....dupa ce am terminat de mancat in sufragerie, m-am dus sa duc tava in bucatarie si simt un miros dubios: mi se topise spumiera (din aia de silicon sau nu stiu din ce e, plastic ceva...) in uleiul ala incins! noroc ca fiind inca moale am reusit sa curat plasticul ala topit din tigaie, ca altfel se strica si tigaia de teflon...
dimineata a dormit binisor, s-a trezit la un mom dat dar a adormit la loc....acum dupa-masa a dormit vreo juma de ora....speram si eu sa dorm nitel, chiar facusem si mancarica ei dinainte, ca sa nu trebuiasca s-o fac cat dormea ea, si s-a trezit exact cand eram asa, intre somn si realitate...m-am trezit mai ametita ca inainte am bagat o cafea, dar tot cu ochii lipiti sunt cred ca bag si niste pecsis!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

La tine tot e mai bine ca la mine, ca esti doar zapacita si ametita, eu sunt rea, urlu, zbier, nimic nu imi convine, totul ma enerveaza....deci partea mai violenta. Eu nici macar nu mai incerc sa dorm cat doarme ea peste zi, de fiecare data, si nu glumesc, chiar de fiecare data cand am vrut si eu sa ma intind nitel nu doarme mai mult de juma' de ora, cand in mod normal doarme si 2 ore, deci mai bine pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

monikus te inteleg perfect cu iesitul si cu criza. sper sa ne revenim curand ca deja ajung la limita cu speranta

alex poate viseaza ceva. poate rememoreaza in somn momentele de peste zi si isi aminteste de vreun buf, ceva. zic si eu

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Selen sa stii ca si eu patesc asa. Au mai fost zile cand am zis ca dorm si eu cu el si s-a trezit de nu mai stiu cate ori si eram tare ametita. Ma enerveaza cumplit cand zic, sigur nu mai doarme mult, nu ma bag langa el si doarme inca o ora si raman terminata de oboseala. Nu stiu cum sa mai fac. Mai bine be-au ceva vorba fetelor si mai uit de suparari.

Mergi la inceput

Monikus noi ar trebui sa luam Calciu pentru fontanela prea mare 5ml/zi timp de 3 luni si fier ar trebui sa ne-a iesit cam mic la analize. Dar din cauza de boli repetate nu am apucat sa ii dau decat o tura de calciu si fier deloc. In rest nu ne-a recomandat nici un fel de vitamine, nu stiu ce sa zic.

Diamar eu zic sa nu ne sperii...auzi, 3 ani. dar fetele sunt mai cuminti, nu????

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

monikus te inteleg perfect cu iesitul si cu criza. sper sa ne revenim curand ca deja ajung la limita cu speranta

alex poate viseaza ceva. poate rememoreaza in somn momentele de peste zi si isi aminteste de vreun buf, ceva. zic si eu

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Vai steaua mea daca rememoreaza buf-urile de peste zi la cate trante trage!

Mergi la inceput