LMA Matei si Luca - Dovlecei in sarbatoare *174*
Raspunsuri - Pagina 17
Ellenuta spune:
LUCA
MATEI
La multi ani, mimikosi mici de un anisor! Sa fiti sanatosi, norocosi si bucurosi!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
madalina84 spune:
LA MULTI ANI LUCA SI MATEI,sa cresteti mari si sanatosi,sa va bucurati parintii iar tie mamico sa te bucuri de comorile din viata ta
KIKI si noi te iubim si chiar daca nu intri des pentru noi esti inca o mamica de gemenasi la care ne gandim
MangaGirl spune:
Mada draga mea, ce fain ca ai ajuns la surioara si i-ai facut asa surpriza placuta. Sa stii ca Aidan zice tata si mama numai in cazuri exceptionale, cand e suparat si ma bombane. In rest nu zice nik. dar tata zice de pe la 6 luni...deci fara legatura.
LUCA SI MATEI, LA MULTI ANI! SA CRESTETI MARI SI SANATOSI SI SA FITI FERICITI SI IUBITI MEREU!
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Ellenuta spune:
seara buna fetelor,
vad ca subiectul despartirii este inca prezent .. imi pare rau ca ii acordam atata atentie in continuare. e clar ca fetele au luat-o mult prea personal si nu mai vor sa treaca si pe aici .. pacat!
eu spun inca o data ... nu e un subiect unde se discuta numai serios, numai despre kinderei, pampersi, biberoane etc .. normal ca si mie imi plac glumele si poantele, insa, bataia de joc nu imi place deloc .. stiti prea bine la ce ma refer ..
nu voi intra la suiectul deschis de uka ptr ca nu vreau sa le deranjez cu prezenta mea ..
gata cu subiectul acesta .. deja mi-a dat prea multe batai de cap ..
noapte buna va doresc!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
crocodana spune:
buna fetele,
am scapat.....[omulet care isi sterge fruntea rasufland usurat]....dar daca va povestec cum si cand o sa ziceti ca-s dusa....deci azi am fost iar in magazin, ne-am uitat in cutiile cu lanterne ("jucaria" de pe snurul careia a extras Ama "sarma") ghiciti ce? unele snururi erau prinse cu sarmne altele cu elastic mic rotund, gen garnitura....daca va mai aduceti aminte....eliminata luni..cand ma tot intrebam cand a inghit-o si pe aia si unde eram eu (in de atunci, dupa ce a inghitit, cand ne am intors la raft am vazut doar obiectele cu sarme, nu si pe cele cu elastic; oricum nu ar fi contat ca dau pariu ca ramanea incertitudinea oare ce a inghitit? sarma sau elastic?
....si am lamurit problema, d-aia nu a aparut la radiografie, d aia a inghitit-o atat de usor, d-aia s-a comportat absolut normal....ca era inofensiva si deja o eliminase de luni ....so fata mea a fost intotdeauna wireless numai eu nu stiam....slava Domnului ca a fost asa...regret radiografia f tare dar daca nu as fi facut-o ramanea un mare semn de intrebare...
in alta ordine de idei, pupam toti dovleceii, cu dintisori sau fara, independenti sau inca in 4 labute, sarbatoriti sau nu! Luca si Matei, sa fiti sanatosi si norocosi! Sper ca petrecerea voastra va fi super!
pentru ca azi Ama face 11 luni si pentru ca am scapat de "sarma".... si iara va servim virtual cu bunatati , si cioco de casa! Carina, o imbratisam in mod deosebit azi pe Maria!
plecam si noi o saptamana! astept saptamana asta ca pe nu stiu ce si imi pun mari sperate in ea ca o sa vin cu moralul up!
, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
raluk16 spune:
La multi ani, Luca si Matei!
Sa fiti sanatosi si fericiti! Sa le aduceti numai bucurii parintilor vostri!
O zi minunata!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
raluk16 spune:
La multe lunite Ama si Maria!
Croco ma bucur enorm ca ati scapat de stresul asta! Relaxare placuta! Te pup cu drag!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
mary_07 spune:
La Multi Ani Luca si Matei!!!
Sa fiti sanatosi,copii dragi,si sa le aduceti parintilor numai bucurii!
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
techila spune:
LA MULTI ANI LUCA SI MATEI!!!!!
SA FITI SANATOSI SI FERICITI SI SA VA BUCURATI PARINTII IN FIECARE CLIPA!!!
croco, felictari si voua ca sunteti sarma-free
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
lutoniana spune:
La multi ani Luca si Matei sa cresteti mari si sanatosi !!!!!
Mimika esti o fata minunata, imi amintesc de tine de cand eram gravide. Acum nu prea ai timp sa scrii dar sa stii ca eu te imbratisez si iti doresc ca petrecerea de azi a fiilor tai sa fie pe masura viselor si asteptarilor tale.
Sa te bucuri toata viata de puii tai si sa intri sa ne povestesti cum au fost aperitivele.
Ama si Maria mai aveti un pic si va serbam si pe voi cu o lumanare asezata pe un tort frumos. Va pup cu drag.
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra