Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (37)
Raspunsuri - Pagina 16
zumzu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich zumzu sa mai pui informatii despre asta daca mai afli, despre euroclinic si nasterea la ei; si eu as cam vrea, insa efectiv nu pot sa dau 6500 de lei pt asta (cam atat era parca). |
Dc ai un doctor in vizor poti sa dai mail la cei de la euroclinic sau il intrebi pe doctor daca are contract cu casa de asigurari. Asa e, 6500 e mult..dar parca un 3700 suna mult mai bine
18+
mada23 spune:
Micutzule Siluan bunul Dumnezeu sa fie alaturi de tine , multe

Mai ce burtici dulci aveti, am sa va pun si eu pozici cu burtica mea.
Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">
cu bebe albastru Matei Nectarie 
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
Lorich spune:
Acuma...Daria ai e mult pana acolo, eu efectiv nu ma gandesc deloc la asta (desi cred ca mi-am gasit nasha
), insa ca un truc poti sa le spui tutuor ca prietena ta, nanuta, de care zici ti-a cerut sa-ti boteze copilul si ca - dupa cum se stie (scria cineva mai sus, eu nu stiam) - nu e bine sa refuzi cand cineva iti cere sa-ti boteze copilul.
Nu cred in superstitii, insa daca ma ajuta, de ce nu? (te invat numai prostii, baba batrana ce sunt)
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 15+
mica_daria spune:
Ei, Lorich, nu ma inveti prostii. Ba din contra, orice ajuta, nu?
. Eu sper sa fie bine pana la urma, desi nu prea trag mari sperante.
Happy 11+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"
Shines spune:
| citat din mesajul lui mica_daria Pai eu as vrea-o pe prietena mea pe care o si alint "nanasa", dar eu sunt mai batuta in cap , in sensul ca multe chestii nu le fac pt ca stiu ca nu convin altora, si decat sa imi sara in cap toata lumea, mereu am facut ce au vrut altii, ca sa fie bine, nu ce am vrut si eu.La fel e si acum, cu toate ca imi vine sa ma duc sa le spun in gura mare, imi vine sa plang, pt ca al meu sot e taaaaare rusinos si nu mai stiu cum sa mai zic, si nu ma lasa sa le zic asa ceva nasilor. Asta e! Ma bucur mult de tot pt cele care aveti nasi minunati, nu nepasatori ca ai mei. La inceput am incercat si eu sa ma apropii de ei, dar... degeaba, ca nici nu sunt genul care sa perieze omul la nesfarsit. Happy 11+"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!" |
Repet..invata sa te gandesti la voi si la binele vostru, nu te gandi cum le e mai bine altora ca nu te ajuta cu nimic..lor oricum nu le pasa
Important e sa fiti voi bine si impliniti cu deciziile voastre..o sa aveti un copil..asta inseamna ca veti avea multe decizii de luat impreuna, nu cum zic altii

Simo
17 +
loutzy spune:
Simo legat de mosi/moasa e un obicei si in moldova, numai ca eu cand am botezat nu am tinut cont de el. Cand am botezat am fost 3 nasi(asa e obiceiul daca se ofera mai multe persoane) eu, sora mea si un prieten de parintilor copilului. Moasa a fost mama lui. Dar singurul lucru pe care il face e sa duca copilul de acasa la biserica, ca acolo tot eu si sora mea l-am dezbracat si imbracat. Asa daca vrei moasa aleg epe cineva din familie sau persoane apropiate. Eu una vreau sa renunt total la obicei.
Daria parintii finutului meu sunt mai cu obiceiurile de la tara asa si in cazul botezului nu au tinut cont de nasii de cununie. Ei au zis ca in felul urmator "copilul isi alege singur nasii". Adica cine se ofera e binevenit. Eu una nu am nasi de cununie(nu suntem cununati religios) asa ca am scapat de problema asta. Sincer eu as vrea pt puiutulmeu tot niste nasi tineri cu care sa tinem leagatura, de preferat prieteni apropiati. Tu zi-le nasilor de cununie de bebe si vezi ce zic.
Mirela ce burtica frumoasa ai. Se cunoaste ca sunt 2 puiuti acolo

Eu mai inainte ce m-am intors din cora ca am ramas fara hartie igienica in casa(nu folosesc decat zewa
). Si ca deobicei m-am oprit la raionul de bebe, nu pot rezista, am vazut in sfarsit si eu ce cautam de multa vreme patut pt bebe cu 2 nivele si masuta de infasat(271ron). Tre sa fac rost de bani k nu mai rezist.

Laura
16+
andri31 spune:
sunt EXACT in aceeai sit. nasii sunt rude d'ale sotului , oamnei la 43-48 ani ...gomosi , ne-au si facut o gramada de faze , tin ffff multa la eticheta si la ce trebuie facut nu la ce simti ca trebuie sa faci sis a spui si sa-ti pese.
in lata ordine de idei o sa iasa scandal monstru din cauza socrei iti dai seama... clar... si apoi si a cumnatilor care se inteleg f bine cu nasii nostrii .. in fine o sa fie f interesant
cred ca deja s-au ofuscat ca nu le-am spus , ca au aflat pur si simplu ca postasem pe mess link cu filmuletul , iar cumnatimea s-a intalnit cu ei si nu le-a spus nimik , soacra-mea care vb cu mama nasei IN FIECARE ZI , la fel nu le-a spus... deci. .. exact ce urasc mai mult.. o sa urmeze o fabuloasa circoteca 
as vrea sa fie nasi niste prieteni de ai nostri , eu am fost colega cu ea din clasa a 4-a , de la 10 ani ,,, pb este ca sunt cu ffffff multi bani , cu mil eur , si nu vom putea tine pasul cu iesirile in oras , mi-e jena sa-i spun in ideea ca na! nu suntem la inaltimea lor pana una alta sunt f hotarata sa nu fie ei nasi si nici nu-mi pasa ... serios.... si asa ne sunam doar de zilele de nastere si ne vedem doar de Craciun si Paste..aaaa.. si nu spun ... stau pe aceeasi strada cam la 200 m de noi.
mami
11+
lumina si putere
xenopolina spune:
| citat din mesajul lui mica_daria Apropo de nasi, eu nici macar nu i-am nuntat pe nasi ca o sa vina si la noi barzuca cu un bebe. Si mai rau e ca eu nu ii am deloc la suflet, sunt nasii de botez ai dl sot, si ca sa nu mai existe discutii, atunci cand am hotarat sa ne casatorim, la balacareala la greu a soacrei am acceptat pana la urma sa ne fie ei nasi, cu toata ca sunt mai in varsta (adica la vreo 45-50 ani), dar de cautat nu prea ne cautam foarte des si doar cate un telefon din cand in cand. Mi-e rusine sa le spun ca as vrea pe altcineva nasi la copil, dar am auzit ca nici nu e bine sa refuzi nasii la botezarea copilului. Offfff, de cand mi-am dorit un bebe, cel mai urat mi-a fost de cine va boteza. ![]() ![]() Imi vine sa plang de cate ori ma gandesc.Voi ce credeti, ar trebui s ale spun ca vreau alta nasa la bebe, sau ar trebui sa tac din gura si sa le spun doar ca vine bebe... ![]() ![]() ![]() Happy 11+"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!" |
Daria, la noi toti prietenii s-au oferit sa fie nasii puiutului, si am cochetat cu ideea, pana cand am depasit 4 perechi de nasi. Ne-am dat seama ca oricat i-am iubi pe toti si oricat ar tine ei la noi, deja era SF. Asa ca va trebui sa refuzam nasi. Si multi inca!
Spune-le ca veti avea un copil si gata. Daca spun ei ceva de nasit spune-le ca nu v-ati gandit inca la nasi. Nu-i obligatoriu sa fie tot ei. Pe principiul asta ar fi trebuit sa-i implici si pe nasii tai de botez, etc. La a 5-a generatie ar fi mai multi nasi decat restul rudelor:)
Nu-ti mai bate capul cu prostii, ca stresezi copilu'
17+Inside me lives a skinny woman crying to get out. But I can usually shut her up with chocolate :-p
Shines spune:
io nu mai ies afara din casa..si trebuia sa plec la obor de la 12
da ma simt rau..ametita, nu ma mai urc la volan

Simo
17 +
angieangie spune:
uofff Shines 

nu-ti face pb..toate se rezolva,tu ai grija de bb..si lasa iesirea pe mai tarziu

Angie
+13
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"