Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (37)
Raspunsuri - Pagina 17
Shines spune:
Angie 

o am pe mandra mea care are mancarici..numa in parc vrea si nu are stare in casa.da o amenint imediat cu lectiile si se potoleste ![]()
Simo
17 +
loutzy spune:
Simo bea un ceai cald si bagate sub o patura in pat. Nu-si are rostul sa iesi din casa ca si asa e cald.

Cred ca la iarna o sa ma plang iar de frig. NU-mi place vremea asta in extreme. O fi si de la faptul ca sunt nascuta primavara.
Laura
16+
Shines spune:
da Laura.asa o sa ma plang si eu
Nu am avut treaba pana anul asta ..mi s-a parut o iarna foarte grea..mai ales sa fi sofer iarna in bucuresti e chin si jale..am facut si 8 ore pana acasa la prima zapada cand era orasul blocat..am facut patinaj artistic cu masina de ma mir ca am scapat..nu mai suportam, la birou era frig chiar daca mergeau caloriferele..abia asteptam vara si ziceam ca nu ma mai plang de caldura in viata mea
si m-am plans de la prima zi calduroasa..ameteam de caldura..acu vreau sa vina toamna, sa ploua si sa fie racoare
Simo
17 +
Foxy-le spune:
Fetelor dragelor, pe mine sistemul asta al romanului de a-si trai viata dupa ,,gura lumii'' ma aduce la apoplexie. Adica de ce ar trebui cineva sa-si distruga viata actionand in conformitate cu ,,rigorile'' unei societati mahalagesti??? Adica ,,cumatra'' x, care nu are de lucru toata ziua (poate privitul peste garduri in poiata vecinilor) sa vina si sa-mi spuna mie cum sa-mi oranduiesc viata? Da' ce treaba are dom'le aia, in borsul meu? sau de ce m-as sinchisi eu ca x se simte ofuscata de actiunile mele? E viata ei despre care discutam? sau a copilului meu, caruia-i doresc tt binele? La mine in familie nu stiu sa se fi facut tapaj pe tema nasilor. Au fost aproximativ invizibili pt noi, copiii. Probabil ca la momentul alegerii indivizilor, parintii mei aveau relatii bune cu ei. Care relatii n-au rezistat in timp si noi nu ne-am ales cu nici o alta pereche de parinti.
Si cazuri de viata chinuita din cauza acordarii de importanta opiniei publice, stiu 2 acum - soacra si cumnata. adica soacra se simte obligata sa faca niste sacrificii,niste cheltuieli, sa spoiasca o fatada, doar pe ideea ca ,,ce zice lumea''? 
Ma scuzati pt voracitate, dar eu pur si simplu nu inteleg chestiile astea.
Sper sa alegeti nasi Copiilor vostrii, nu soacrelor sau vecinilor de palier. Nasii nu inseamna doar persoane cu bani ci persoane care sa le fie alaturi, sa le fie prieteni.
V-am salutat, sa nu va suparati pe spusele mele. E doar o opinie. 
17
loutzy spune:
Foxy poti sa-mi faci o vizita si sa le zici tu socrilor mei chestiile astea k ultima data cand am incercat sa vb cu ea i-a sarit tandura ca ii intorc baiatul impotriva ei.

Laura
16+
xenopolina spune:
Lura, daca vrei vin eu, ca-s mai aproape 
. Si sunt la fel de vehementa cand vine vorba de invadarea spatiului si intimitatii mele.
Iar aia cu intorsul impotriva ei ....
. Inteleg ca aia care exprima pareri si opinii fata de ei esti tu si nu el?
17+
Inside me lives a skinny woman crying to get out. But I can usually shut her up with chocolate :-p
angieangie spune:
shines zi-i ca nu e voie in parc la ora asta ca sunt radiatii
si poate intelege

Angie
+13
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"
loutzy spune:
De fapt faza sta in felul urmator. El se eneveaza si incepe sa tipe la ei luandu-mi partea. si de asta de oftica ca face mai mult cum vreau eu si ca noi ne punem deacord mai tot timpul in ceea ce facem si nu ii implicam si pe ei.
Oricum au niste conceptii de sa ma impusc nu alta. Noi vrem sa facem nunta la anul sau peste 2 ani si am gasit un cuplu care ar vrea sa ne fie nasi, dar ei nu ii vor ca sunt cu bani mai putini. Viseaza ca de la nunta cu banii care o sa iasa o sa ne cumparam casa. Ce gluma buna.
Laura
16+
xenopolina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui loutzy De fapt faza sta in felul urmator. El se eneveaza si incepe sa tipe la ei luandu-mi partea. si de asta de oftica ca face mai mult cum vreau eu si ca noi ne punem deacord mai tot timpul in ceea ce facem si nu ii implicam si pe ei. Oricum au niste conceptii de sa ma impusc nu alta. Noi vrem sa facem nunta la anul sau peste 2 ani si am gasit un cuplu care ar vrea sa ne fie nasi, dar ei nu ii vor ca sunt cu bani mai putini. Viseaza ca de la nunta cu banii care o sa iasa o sa ne cumparam casa. Ce gluma buna. Laura 16+ |
Si care e problema? Ca daca aveti amandoi acelasi punct de vedere nu inteleg cum de nu poate fi pusa la punct. Sau ma rog, pusi la punct. I se poate spune ca fi-su e destul de mare incat sa vorbeasca pentru el fara sa-l influentezi tu. Si asta e, nu le convin nasii, nu tre' sa-si faca vizite. E nunta voastra si numai a voastra. Si daca ar plati integral pt nunta si tot n-ar avea voie sa emita pretentii legate de nasi!!!
17+Inside me lives a skinny woman crying to get out. But I can usually shut her up with chocolate :-p
xenopolina spune:
On topic, incep sa am senzatia ca rudele mele sunt ok
17+
Inside me lives a skinny woman crying to get out. But I can usually shut her up with chocolate :-p