Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (37)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

aoleoo..da e complicat rau cu neamurile astea indiferent de ce grad sunt
soacra-mea e cea cu ''vai ce spune lumea, vai ne rade lumea'' e nebuna, eu cand aud faza asta deja ma apuca dracii ...faza e ca de la un timp ii raspund si ii zic ce nu imi convine..i-am zis ca nu lumea ii da sa manance si pe mine sa ma lase cu asta..si de atunci nu prea imi mai spune nimic
sotul meu e la fel ca mine..daca e ceva ce nu ii convine ii spune sa il mai lase cu prostiile ei de o suta ani..cu noi nu ii merge deloc
in schimb pe cumnata si cumnatu care sunt cu vreo 4 ani mai mici decat noi...moamaaa..ii terorizeaza frate..i-a prins si mai slabi si vrea sa controleze tot
cumnata are parintii tot acolo in sat si cand merg acasa nu o lasa sa mearga la masa sa stea doua zile..ca vezi dne acu o cheama ca pe baiatu ei si trebe sa stea numa la ei in casa...ca o rade lumea daca afla ca stau copii despartiti doua zile
mama ce i-as mai zice eu de as fi in situatia ei..s-ar satura
faza e ca cumnatu e mai tantalau..mai dupa fusta mamii, fiind baiatu cel mic..si se cearta cu ea din cauza lu masa..ca nu vrea sa o supere pe mami ...

asa ca e tare nasol cand ai cazuri din asta dar si mai rau cand permiti sa te manipuleze si sa te controleze..iti trebuie incredere in tine si stapanire de sine

Simo 17 +

Mergi la inceput

Angie..ce radiatii mama ??? atata imi trebe sa ma apuc sa ii zic ca pana la noapte de nu tre sa stau sa ii explic tot sistemul solar si cu mama lui..la cate intrebari pune..si acu nu sunt in stare ..si oricum nu pricepe cum trebe..

Simo 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

gata am terminat cu calcatu
adica ar mai fi vreo 6 camasi dar deja nu imi mai simt spatele de durere.

eu nu am tinut cont deloc de ce zic rudele,neamurile, lumea.
ne-am ales nasii cum am vrut, fara sa fim influentati sau sa ni se dea indicatii pe cine sa luam.
cu toate k au cam 50 ani, sunt super oameni.

Simo ai fost criminala cu sistemu solar si cu mama lui

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

Mergi la inceput

eu nu suport chestia k vai domne vb lumea,
si sa vb..cu ce ma ajuta dc ma feresc sa nu ma vb???

cum imi zicea socrela k domne nu pun camasile la uscat nu stiu cum si rade lumea de mine...
asa si???? sa rada pana nu mai respira. dc eu asa vreau sa le pun, ca asa mi se pare mie k e bine, asa le pun si gata,

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

apoi Ralu..la cate intrebari pun astia mici..te omoara frate ..te lasa fara aer

Simo 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Offf mai fetelor, mare dreptate mai aveti cu gura lumii, dar din pacate repet, problema mea e si la mine, in cazul meu, pt ca renunt la convingerile mele pentru a nu ma mai certa cu nimeni si pt a face cumva sa fie bine. Sa va mai dau un exemplu de socrosenie: nu s eface baie la nou nascut miercurea, vinerea si duminica pt ca nu e bine, si cica nici hainele nu e bine sa i le speli in zilele astea. Am urlat din toti plamanii ca eu nu o sa tin cont de chestiile astea, dar toata lumea mi-a sarit in cap, inclusiv sotul, ca asa se face, numai eu nu vreau sa ascult.
Voi ati mai auzit de asa ceva pana acum?

Happy 11+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Angie..ce radiatii mama ??? atata imi trebe sa ma apuc sa ii zic ca pana la noapte de nu tre sa stau sa ii explic tot sistemul solar si cu mama lui..la cate intrebari pune..si acu nu sunt in stare ..si oricum nu pricepe cum trebe..

Simo 17 +

hihihihi...la asta nu m-am gandit..ai dreptate

Angie+13

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Si de fapt, frica asta a mea de a ma razvrati si de a sustine ceea ce simt provine din copilarie, pt ca tata e un om foarte foarte dificil, si ca sa nu mai urle toata ziua si sa o certe pe mama mereu, faceam doar ce zicea si cum zicea el, si grav e ca asa s-a invatat, si chiar si acum, chiar daca sunt casatorita de 4 ani, tot ma suna sa ma duc te miri unde si ce sa ii cumpar, si daca am uitat sa ma duc in ziua respectiva iar imi scoate ochii ca nu fac nimic pt el. Tocmai din cauz aasta, citindu-va, poate imi fac curaj sa ma schimb si eu, pt ca in curand o sa fiu mami, si ma rog la Doamne Doamne mereu sa imi dea putere sa nu imi manipulez si eu copilul dupa placul inimii, si sa il las sa aleaga singur, si sper sa nu fac aceleasi greseli, pt ca eu si acum am ramas cu sechele, nu fac nimic pana nu analizez daca cumva nu supar pe cineva cu acea chestie, sau sa nu cumva sa nu ii convina cuiva si sa se supere pe mine.
Ma scuzati ca m-am intins azi atat, dar cred ca m-am si descarcat putin. imi sunteti dragi, si de aceea imi e bine daca va spun si voua ce simt. Siiiiii... sa ma trageti de urechi de cate ori dau semne de slabiciune cand o sa fie vorba de copil;ul meu!!!!!

Happy 11+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenopolina spune:

In principiu eu stiam ca macar copilul se spala zilnic. Ei nu fac dus in fiecare zi? Copilul de ce tre' sa stea murdar???
Iar cu hainutele le-as spune sa-mi cumpere ei destule si n-o sa le spal decat o singura data pe saptamana. La spalatorie chiar.

17+
Inside me lives a skinny woman crying to get out. But I can usually shut her up with chocolate :-p

Mergi la inceput

daria nu se spala duminica k e sarbatoare. dar in rest, ce treaba are????
k dc zice k e post si nu se spala, cand e postu PAstelui care tine 7 sapt, ce faci? nu mai speli deloc??/

iar in legatura cu lumea...
eu ar trebui sa va zic k nu e bine sa va luati la cearta etc etc,
dar frate..cand te freaca la creier ca fa aia, fa cealalta, mie una imi sare tandara..si nu mai tin cont.
lasa-ma sa fac cum am duce capu. sunt mare, vaccinata, maritata, la casa mea, astept un copil. dc stau si ma iau dupaunu si altu, inseamnak eu sunt 0. nua m personalitate, nu pot lua o initiativa,nu pot face o alegere singura, nimic.
deci...dc simti nevoia sa faci intr-un fel, fa cum simti. nu te uita in gura lu mama, tata,soacra, buni, etc.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput