Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (37)
Raspunsuri - Pagina 19
shubulina spune:
Buuuun.Am venit de la plimbare.
Intrebare: cum se face salata de sfecla rosie?Se fierbe sfecla?Cat timp?
Apoi un sfat :NU FOLOSITI HARPIC MAX!!!Am turnat un pic in chiuveta sa se desfunde si cand am ajuns acasa mirosea a oua stricate si nu stiam de unde
.Acuma nu stiu cum sa scot mirosu.
Si iar un sfat: nu iesiti sa aruncati gunoiu in tricou si chiloti,mai ales daca aveti ghena in fata blocului.Doamne,mi-as da 2 palme,poate ma trezesc din aiureala asta a mea.
Siiii...maine plec la munte pana duminica 
Asta cu gura lumii...n-am ce sa zic,ca mama e la fel,da am invatat-o ca ma doare la basca,m-am mutat singura de la 19 ani,deci ma intereseaza maxim ce zice lumea
13+
Ana
bebelu86 spune:
Ana stiu k se fierbe dar cat, habar nu am
intra pe net si vezi cam cat trebuie lasat.
sau poate stie cineva de pe aici.
distractie placuta la munte 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
17+
mada23 spune:
Am pus pozici cu noi, am vrut sa va pun si doua filmulete dar nu au mers, le pun pe contul meu personal, e prea tare bebica.
Aveti probleme serioase, eu nu tin cont de ce zice lumea sa vorbeasca pana capra,au si ai nostrii destule ciudatenii dar le explicam frumos ca le respectam parerea dar noi facem cum consideram ca e mai bine pt noi,si apoi daca mie si lu sotzuleana ne e bine, restul nu au decat sa se framante.
aici sunt filmuletzele![]()
Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">
cu bebe albastru Matei Nectarie 
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
bebelu86 spune:
ce frumos MADA 

offff. ce dor mi s-a facut si de al meu 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
17+
bebelu86 spune:
Mada scuze k te intreb.
dar vad k ai mai fost insarcinata o data.
ce s0a intamplat?
dc nu vrei sa vb nu ma supar. te inteleg.
dar eram curioasa 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
17+
mada23 spune:
Am mai spus, nu-mi face rau numai ca e poveste cam trista si sa nu va ganditi voi, la 20s s-a deschis colul si au cazut membranele in vagin fara dureri, fara sangerari fara absolut nimic, am simtit doar la pisu ca-mi aluneca ceva in vagin, a fost un soc imens, nu avusesem nici cea mai mica problema, luam multe pastilutze doar preventiv ca venise sarcina tarziu dar in rest era totul ok, era prima oara cand ma duceam la control dupa 3 saptamani in rest mergeam la doua doar din precautie...asa s-a intamplat...a fost cumplit dar DD ne-a ajutat sa trecem peste, la un an de la eveniment a venit minunea doi si am trecut mai usor peste necaz.Diagnostic col incompetent, era prima oara cand auzeam de asa ceva.Din cauza asta am facut cerclaj acum, preventiv, colul meu acum e beton, dar sa nu ne faca surprize.
Cam asta e povestea, ne-a calit, ne-a smerit, am invatat sa punem pret pe lucrurile cu adevarat importante si nu pe cele trecatoare.....
Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">
cu bebe albastru Matei Nectarie 
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
bebelu86 spune:
imi pare rau MADA. bine k v-ati ridicat repede si a venit bb 2 care sa va lumineze si sa bucure zilele cu clipe frumoase.
cred k nu am fost pe receptie cand ai pov. sau nu imi aduc aminte 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
17+
bebelana_34 spune:
Buna fetelor
Cand v-am scris despre baietel eram foarte dezamagita ca o sa fiu soacra cu 2 nurori. In adancul sufletului meu nutream speranta ca voi avea si eu o fetita sa fie pereche dar se pare ca DD nu mi-a sortit mie asa iar pe al treilea nu-l mai fac. Am avut un sentiment tare ciudat si nu prea a fost normal dar asta am simtit o dezamagire profunda. Acum parca mi-a mai trecut si pana la urma asta este sanatos sa fie. Asa a vrut Dumnezeu sa ma 2 baieti.
Va pup si multumesc pt urari
Lili_g spune:
Daria, iti raspund si eu dupa 5 pagini
...nasii trebuie sa fie alesi cu atentie fiindca ei devin parintii spirituali ai copilului si raspund in fata lui Dumnezeu pentru el (nu asa se dau raspunsurile la botez: "te lepezi...?").
Plus ca nasii trebuie sa fie apropiati copilului pe cat se poate sa-l invete lucruri, sa-i dea sfaturi ca si un parinte.
Ori daca parintii si nasii nu sunt apropiati e foarte greu pentru nasi sa fie apropiati de copil.
Alege pe cineva care iti este apropiat si drag si care e bun crestin
zumzu spune:
Faza cu "baia la copil nu se face in nu stiu ce zile" poti sa o combati cu ce zice pediatru sau intr-o carte de specialitate ceva:copilul se spala in fiecare zi..mai ales ca fac pisu si cacuta pe ei.
Sa faca si ei pe ei si dupa sa nu spele 3 zile..sa vada cum e![]()
18+