Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (37)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Fetele, hai ca eu citesc si va raspund pe "episoade"

Loutzy,
eu am invatat secretul ca sa nu sara soacra in cap. Iei sotul de manuta si va duceti amndoi si ii spuneti povestea. Soacra "sare in cap" inchipuindu-si ca e doar ideea ta si "baiatul" gandeste ca ea.

Deci socrii si parintii sunt oameni buni, ii iubim ca sunt parintii nostri ne-au crescut, nea-u ajutat sa ajungem cine suntem dar avand familile noastre trebuie sa ii invatatm de la inceput pana unde pot sa intevina in familia noastra. Discutii de-aia incep fiindca noua ne e rusine, ne e frica de "scandal" si fite si nu spunem cu curaj si fara obraznicie ca sunt decizii in viata noastra pe care le luam fara ca ei sa intervina in nici un fel.
Prima data raman putin socati si apoi se obisnuesc cu ideea si se opresc acolo unde trebuie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

capitolul 38

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

Mergi la inceput

Daria, draguta, nu am auzit nicidecum. Astea sunt niste obiceiuri, n-au nici o legatura cu crestinusmul. Pai noi nu mancam, nu ne spalam miercurea si vinerea de ce nu am spala copilul. Daca face caca pe el il lasam asa ca e vineri. trebuie sa postim sa ne rugam mai mult miercurea si vinerea. Iar duminica nu se spala rufe nu doar de copil ci in general fiind ziua in care Domnul a spus sa ne odihnim. Daca nu este sigura trimite pe mama soacra la preot sa-i spuna toate astea si el o va lamuri ca sunt doar niste obiceiuri.
Eu te sfatuiesc sa nu te certi dar offf e foarte greu si imi vine sa plang pt fiecare din voi care stati cu mamele si soacrele. Cel mai bine e sa stai cu sotul si copii tai, parintii sa vina in vizita si apoi sa mearga linistiti la casuta lor. Doar asa e pace si liniste in familie. E greu sisa nu fi partinitor... de-aia iti sare si sotul in cap, daca ati sta separat ar fi altfel...

Citat:
citat din mesajul lui mica_daria

Offf mai fetelor, mare dreptate mai aveti cu gura lumii, dar din pacate repet, problema mea e si la mine, in cazul meu, pt ca renunt la convingerile mele pentru a nu ma mai certa cu nimeni si pt a face cumva sa fie bine. Sa va mai dau un exemplu de socrosenie: nu s eface baie la nou nascut miercurea, vinerea si duminica pt ca nu e bine, si cica nici hainele nu e bine sa i le speli in zilele astea. Am urlat din toti plamanii ca eu nu o sa tin cont de chestiile astea, dar toata lumea mi-a sarit in cap, inclusiv sotul, ca asa se face, numai eu nu vreau sa ascult.
Voi ati mai auzit de asa ceva pana acum?

Happy 11+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Ana, daca nu au raspuns fetele inca...n-am ajuns la sfarit...depinde cat e de mare...iei o furculita si o intepi Daca intra usor e fiarta.
Sau daca ai o scobitoare mai lunga (ca o andrea) ca sa ajunga si la mijloc.

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Buuuun.Am venit de la plimbare.
Intrebare: cum se face salata de sfecla rosie?Se fierbe sfecla?Cat timp?
Apoi un sfat :NU FOLOSITI HARPIC MAX!!!Am turnat un pic in chiuveta sa se desfunde si cand am ajuns acasa mirosea a oua stricate si nu stiam de unde.Acuma nu stiu cum sa scot mirosu.
Si iar un sfat: nu iesiti sa aruncati gunoiu in tricou si chiloti,mai ales daca aveti ghena in fata blocului.Doamne,mi-as da 2 palme,poate ma trezesc din aiureala asta a mea.
Siiii...maine plec la munte pana duminica
Asta cu gura lumii...n-am ce sa zic,ca mama e la fel,da am invatat-o ca ma doare la basca,m-am mutat singura de la 19 ani,deci ma intereseaza maxim ce zice lumea

13+

Ana

Mergi la inceput