Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (37)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Apropo de nasi, eu nici macar nu i-am nuntat pe nasi ca o sa vina si la noi barzuca cu un bebe. Si mai rau e ca eu nu ii am deloc la suflet, sunt nasii de botez ai dl sot, si ca sa nu mai existe discutii, atunci cand am hotarat sa ne casatorim, la balacareala la greu a soacrei am acceptat pana la urma sa ne fie ei nasi, cu toata ca sunt mai in varsta (adica la vreo 45-50 ani), dar de cautat nu prea ne cautam foarte des si doar cate un telefon din cand in cand. Mi-e rusine sa le spun ca as vrea pe altcineva nasi la copil, dar am auzit ca nici nu e bine sa refuzi nasii la botezarea copilului. Offfff, de cand mi-am dorit un bebe, cel mai urat mi-a fost de cine va boteza. Imi vine sa plang de cate ori ma gandesc.
Voi ce credeti, ar trebui s ale spun ca vreau alta nasa la bebe, sau ar trebui sa tac din gura si sa le spun doar ca vine bebe...

Happy 11+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Daria,eu zic ca ar trebui sa pui nasi pe cine vrei tu,n-au ce sa zica,doar nu-i copilu lor.Plus ca ar trebui sa fie apropiati de varsta voastra,ce-i asta,un telefon din cand in cand?
Eu am niste nasi magnifici,n-au texte cu obiceiuri gen plocoane si d-astea.Suntem prima data prieteni si apoi nasi si fini.Din pacate au niste probleme financiare acuma,dar tot pe ei ii vreau,o sa le zic sa plateasca numa lumanarea,sau ce platesc ei.La nunta am facut la fel,am zis ca ne face placere,platim noi tot,numa nasi sa ne fie.

13+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

daria..eu zic ca e bine sa pui ce nasi vreti voi..pentru ca se formeaza o legatura pe viata si e bine sa va intelegeti
nu e lege ca daca va cununa tre sa si boteze
puneti doi tineri care sunt apropiati de voi.cu care va intelegeti..la care sti ca poti apela macar pentru un sfat..un gand bun
nu ai de ce sa taci..

Simo 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Am inteles cum e cu scoica. Credeam ca-i musai sa ai isofix.Multam

In alte ordine de idei, am citit pe aici o informatie importanta, pt cine e interesat: la Euroclinc, daca doctorul cu care vrei sa nasti are contract cu CSAMBul atunci beneficiezi de o reducere de 2800 de ron din pretul nasterii. Conditia este sa aiba contract. Asa mie mi se pare mai accesebil pretul.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

asa sunt si nasii mei..cel putin nasa e extraordinara
ei sunt ceva gen milionari in euro..dar nu asta conteaza..nu au figuri in cap, noi nu am cerut niciodata nimic
si inainte sa ne fie nasi am fost prieteni buni cu ea, si eu si sotul meu pentru cs lucrau impreuna acum cativa ani
si intamplator i-am zis de nasit..a fost foarte bucuroasa, au peste 40 ani dar sunt niste oameni suuuper..jos palaria
Asa ca nasii ii alegeti voi..oameni apropiati voua cu care va intelegeti

Simo 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

da..pai olteni sunt neamurile sotului.din aia de la mama lor..

Simo 17 +

eu s olteanca de la slatina, dar nush nik legat de chestii din astea
sormea e la curent cu astea
mie mi se par prea arhaice lucrurile astea

si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

zumzu sa mai pui informatii despre asta daca mai afli, despre euroclinic si nasterea la ei; si eu as cam vrea, insa efectiv nu pot sa dau 6500 de lei pt asta (cam atat era parca).

Daria e f important sa-i simti aproape pe nasi, sa fie prieteni, sa aveti legaturi. Nu trebuie sa fie doar de fatzada. Eu mi-am ales nasi la casatorie prieteni, de varsta noastra, in ideea ca ne vom intelege si distra impreuna, insa ei au dvortat, ea a rupt legatura cu noi (nu stiu d ce), el a pastrat-o o vreme, acum s-a recasatorit si cu clestele i-am scos informatia ca asteapta un copil..ca au nascut... eram tare happy...insa efectiv s-au inchis pt noi, s-ar putea sa o deranjeze pe noua "mea nasha" finii din prima casatorie a sotului. Desi acuma...suntem orfani de nasi

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

mirela2moamaaaa...super burtica ce ainu mai stiu cate sapt ai..dar burticutza e superba

Angie+13

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Pai eu as vrea-o pe prietena mea pe care o si alint "nanasa", dar eu sunt mai batuta in cap, in sensul ca multe chestii nu le fac pt ca stiu ca nu convin altora, si decat sa imi sara in cap toata lumea, mereu am facut ce au vrut altii, ca sa fie bine, nu ce am vrut si eu.
La fel e si acum, cu toate ca imi vine sa ma duc sa le spun in gura mare, imi vine sa plang, pt ca al meu sot e taaaaare rusinos si nu mai stiu cum sa mai zic, si nu ma lasa sa le zic asa ceva nasilor. Asta e!
Ma bucur mult de tot pt cele care aveti nasi minunati, nu nepasatori ca ai mei. La inceput am incercat si eu sa ma apropii de ei, dar... degeaba, ca nici nu sunt genul care sa perieze omul la nesfarsit.

Happy 11+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

mirela2moamaaaa...super burtica ce ainu mai stiu cate sapt ai..dar burticutza e superba

Angie+13

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

luni facem 15s

si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput