La Multi Ani Iulika-Dovlecei in sarbatoare173
Raspunsuri - Pagina 17
monikus spune:
AAAAAA mi-am adus aminte ca am vazut si fetele Moniquai. Tare frumusele si mamica lor la fel. Cred ca am mai vazut si alte poze, dar....
Dana sper ca prichinduta e bine ca parca de voi nu am mai citit.
Gata.
Alex, Manga va pup inca o data si sa stiti ca sunt perfect de acord cu voi.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
monikus spune:
Uve, Xggg va pup si pe voi.
Xggg sper sa treaca unghiuta repede.
Liliac sper sa va apara buba. Cat de urat suna sa urezi asa ceva dar in cazul asta e de bine.
Lali daca afli ceva de Iuliapapusa sa ne zici si noua te rugam.
liliac1 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alex25
Nu, ca eu cand zic ca sunt proasta rau, nu glumesc. Nu plec de tot, adica nu imi mai dau cu parerea, ca nu imi iese. Te pup. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Phuoa, [unul de-si strege transpiratia], deja ma gandeam cum sa fac sa scriu la 3 subiecte . Ca toate-mi sunteti mult prea dragi si n-as fi avut inima sa nu va si arat.
Alex si lasa la o parte treburile astea. Ia zi mai degraba cu ce ne mai incanta Zeina? Ti-am spus ca fii-mea e inebunita dupa numele fetei tale?? Le-a spus prietenilor din parc ca pe fetita ei o sa o cheme Zeina
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
alex25 spune:
Vaaaaaaaiiiiii Liliac nu pot sa cred a Andra a spus asta, m-am topit toata!!!!! Sa o pupi tare de tot din partea mea.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Roxxy80 spune:
Buna, dragele mele mamici. Probabil ca multe dintre voi nici macar nu va mai amintiti de mine. Simtind ca nu pot tine pasul cu voi, ca nu pot da si eu sfaturi/pareri ca restul lumii de aici, am renuntat si sa mai scriu dar si sa mai citesc. Din pacate, fiind singura 10 ore pe zi cu puii mei, fara pic de ajutor, imi este absolut imposibil sa tin pasul cu forumul.
Am reusit sa citesc pe sarite acest ultim capitol si mi-am dat seama ca mi-ati lipsit f f mult. Imi pare rau ca am nimerit in mijlocul unor conflicte (nu am habar ce a dus la conflict) dar sper din suflet ca ati ramas pe aici toate pe care va cunosteam eu de la Odisee.
Despre noi: Maria a devenit baietelul nazdravan al familiei si Matei baietelul super cuminte (da, cel care facea numai si numai prostioare cand v-am cunoscut pe voi este acum un copil super, super ascultator). Maria are 75 de cm si 9,500 kg. Este o mancacioasa, dar este putin cam certata cu somnicul de noapte de ceva vreme. Este f sensibila la durerile provocate de aparitia dintilor (avem deja 8 dintisori). Toata ziua merge de-a busilea prin casa sau in picioare tinandu-se de mobila. De vreo 2 saptamani reuseste sa stea pe loc nesustinuta cam 15-20 de secunde. este super mamoasa si ma striga de 100 de ori pe zi. Este f f geloasa cand il pup pe Matei si vine si-l impinge si pune ea capul in bratele mele. Se cearta pe jucarii cu Matei si chiar da in el sau il trage de tricou. E o mica batausa.
Eu am slabit f mult. Mai am 2 kilograme si ajung la greutatea de dinainte sa raman gravi cu Matei.
Cam asta despre noi. Sper ca toti dovelceii sunt sanatosi si veseli. Va pup cu mare drag. Imi pare sincer rau ca nu pot fi si eu activa si o prezenta permanenta printre voi.
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui suede Liliac de-asta intreb ca si la noi scrie,dar nici urma de floricica. Cred ca mergem si noi la test marti.Sa vedem care-i treaba. Pupam manuta sa reactioneze....si daca nu,ce au zis? Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 |
Pai ce, au avut timp sa-mi mai zica ceva?? Ca am fugit ca din pusca cu plodu plangacios. Mai, n-a vrut sa fie si el mai inhipt, sa o faca pe-a Gigi-Duru...asa ca a aratat tuturor ce plamani zdraveni are.
L-am insfacat si l-am adus repejor acasa ca era ora de si nanita.
Eu astept sa coaca...si sa nu fiu nevoita sa aflu ce s-ar mai intampla in caz contrar.
D'ale Andrei
Vremuri
Iulika29 spune:
Buna dimineata! Am facut ochi.M-a trezit ploaia cu bulbuci.
Danangie Mami!!!Te felicit din tot sufletul!Chiar esti f curajoaså!Stiu si ai dreptate cand spui ca da, va fi greu... dar peste cativa ani nu te vei putea opri så ii privesti cum se joaca impreuna, apoi cum se sfatuiesc unul pe altul , cum vei avea casa plina de sårbatori( deja ma gandesc la mai tarziu cand se cam retrag de acaså).Felicitåri din suflet!
Si eu am vazut pana la urm arochia cea minunata a Suedezei mele preferatå.Superba mami.de abia astept så te vad imbracata cu ea la nuntå.
Doris eu am vazut pozele de ieri så stii.Si am uitat så iti spun ce ochi superbi are puiuta ta.Cred ca esti tare fericita cu asa copii.
Monique am vazut si fetitele tale tare dragalase.Sunt superbe!Cum merge cu munca?Eu cred ca mai reduc putin programul, desi cred ca as mai putea så duc pana mai creste burta, dar nu cred.Va pup!
Monikus cum mai e Rareselu?ceva semne de imbunatatire?Macara sa o ora in plus dormitå fara foialå?Te pup si il pup si ochiosul strengar.(am vazut poze din vacantå)
La multe lunite Ebruska mea frumoaså, si bebe Raducu cel voios!
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 8+
Bruce, minunea noastrå
suede spune:
Offff mai Liliana,nici nu vreau sa ma gandesc cat scandal o sa faca si al meu...ci si el,ca un dovlecel ce se respecta,cand e vorba de plamani,are nene...
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
liliac1 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui iulia0807
Hai bre,mai lasa-ma vreo juma'de an!Nu ti-e mila de sufletul meu?Eu n-am ajutoare.Nu zic ca altii au,insa copilul meu nu a dormit o ora altundeva decat acasa sub ochiul vigilent al maicasiiTare mult apreciez bunicii si invidiez parintii care au unde-i lasa o noapte.In sensul bun. As vrea dar acum suntem cu mutatul,etc.In fine,nu te uit. Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009 Bebe voios de mami Iulia http://bebevoios.blogspot.com/ |
Auzi la ea, vrea direct o noapte!!! Soro, dar 1-2 ore odata la 3-4 luni nu-ti sunt suficiente??
Te inteleg, ca si la noi e cam la fel cu toate ca eu stau la 10 min de mers pe jos pana la ai mei, dar am copiii atat de atasati incat daca nu e si ma-sa pe-acolo se pun pe jaluit.
In vacante pleaca Andra la soacra-mea dar vorbim zilnic la telefon. Maine vine acasa!!!
Lasa ca ne facem noi mari.
Auzi, dar ma mai primesti la tine la casuta??
D'ale Andrei
Vremuri
monikus spune:
Roxxy imi era dor de tine. Ma bucur ca sunteti bine si tu o sirena.
Iulika m-as bucura tare sa fie putin mai bine dar nu e. Te rog sa ma crezi ca dau bairam in ziua in care o sa ma pot lauda ca fi-miu a dormit 4 ore legat. Doar la atat indraznesc sa sper.