La Multi Ani Iulika-Dovlecei in sarbatoare173
Raspunsuri - Pagina 16
monica_dicut spune:
Liliacule, esti de-o diplomatie iesita din comun. Vino sa te tzuc SA imi dai si mie niste lectii ca eu as fi povestit totu fir-a-par
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia0807 Liliana,sora mea -ca de obicei!Nu de alta dar si pe copii ii cheama la fel!Daca fac op fata ii pun numele Andra! Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009 Bebe voios de mami Iulia http://bebevoios.blogspot.com/ |
Uite, nu vezi ca s-a deschis sezonul, s-a dat si startul! Hai nu mai sta timida pe margine, intra-n competitie
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
alex25 spune:
Manga eu nu ma pricep absolut deloc la cuvinte si de multe
ori plang de neputinta ca nu pot exprima exact ce vreau sa zic. Normal ca nu aia am vrut sa zic, asa ca, mai bine ma retrag.
va pup.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
suede spune:
Liliac de-asta intreb ca si la noi scrie,dar nici urma de floricica.
Cred ca mergem si noi la test marti.Sa vedem care-i treaba.
Pupam manuta sa reactioneze....si daca nu,ce au zis?
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
iulia0807 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
Uite, nu vezi ca s-a deschis sezonul, s-a dat si startul! Hai nu mai sta timida pe margine, intra-n competitie Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Hai bre,mai lasa-ma vreo juma'de an!Nu ti-e mila de sufletul meu?Eu n-am ajutoare.Nu zic ca altii au,insa copilul meu nu a dormit o ora altundeva decat acasa sub ochiul vigilent al maicasiiTare mult apreciez bunicii si invidiez parintii care au unde-i lasa o noapte.In sensul bun.
As vrea dar acum suntem cu mutatul,etc.In fine,nu te uit.
Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/
iulia0807 spune:
citat din mesajul lui alex25 Manga eu nu ma pricep absolut deloc la cuvinte si de multe ori plang de neputinta ca nu pot exprima exact ce vreau sa zic. Normal ca nu aia am vrut sa zic, asa ca, mai bine ma retrag. va pup. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Alex,papusica scumpa ,nu-ti mai bate capul cu problemele altuia1Ia zi ce face Zeinuca?Hai ca va cinstesc azi!Ii dau o prajitura ca stiu eu ca e fata cuminte si papacioasa sa n-o supere pe mamica
Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui alex25 Manga eu nu ma pricep absolut deloc la cuvinte si de multe ori plang de neputinta ca nu pot exprima exact ce vreau sa zic. Normal ca nu aia am vrut sa zic, asa ca, mai bine ma retrag. va pup. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
alex eu ma refeream la ce zicea liliac. adica noi nu stim cat e de adanca treaba si ne-am dat cu parerea. cred ca ele doua stiu mai bine ce este la mijloc. reflectasem si eu la cuvintele fetei. mai mult un gand pentru mine si mintea mea. hai, nu te supara. vino inapoi.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
alex25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
alex eu ma refeream la ce zicea liliac. adica noi nu stim cat e de adanca treaba si ne-am dat cu parerea. cred ca ele doua stiu mai bine ce este la mijloc. reflectasem si eu la cuvintele fetei. mai mult un gand pentru mine si mintea mea. hai, nu te supara. vino inapoi. MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
Nu, ca eu cand zic ca sunt proasta rau, nu glumesc. Nu plec de tot, adica nu imi mai dau cu parerea, ca nu imi iese. Te pup.
alex25 spune:
Ca sa pot sa dorm linistita, vreau sa inchei subiectul pentru mine. Eu nu m-am referit nici o clipa la divergentele intre Uka si Lali sau alte chestii, ca nu e treaba mea. Tot timpul am vrut sa zic ca nu mi s-a parut normal ca unii sa faca misto si daca la randul lor sunt luati la misto sa reactioneze urat. Asta nu mi s-a parut corect. Si faza cu plecatul iar nu mi se pare normala, altele cand au vrut sa plece au fost facute imature sau mai stiu eu cum, pe cand acum se cantareste cu alta moneda, si asta nu mi-a placut.
Daca nu v-ati prins am o mare problema cu dreptatea si cu egalitatea intre semeni.
DEci eu ma refeream strict la problema de fond, nu la 2 persoane anume.
Acum sper ca s-a inteles cat de cat ce am tot batut eu apa in piua, daca nu, ma duc sa imi spal creierii, ca astia mai mult nu stiu sa scrie.
Si cu asta GATA subiectul pentru mine.
monikus spune:
Buna ziulica tuturor
Iulik la multi an fericiti alaturi de cei dragi tie.
Ebru, Raducu la multe lunite si voua.
Suede si mie imi place tare mult rochita aleasa. Sa va fie de bine si sa petreceti frumos.
Referitor la ce se intampla pe forum..... am asa un gust amar. Totusi, eu oricum am scris destul de rar asa ca....
Alex, te pup si sper sa nu te mai simti atat de neputincioasa pt ca uneori nu depinde noi sa facem bine, trebuie sa si-o doreasca si protagonistii.
Lali eu una sper sa mai scrii si vreau sa stii ca nu mi se pare corect ce au facut fetele. Parerea mea.
In acelasi timp, pe Uka nu o cunosc asa ca nu pot spune nik dar Hepi stiu ca e foarte de treaba si ca nu ii sta in fire sa fie rea.
Cat despre faptul ca Lali a dat link cu celalalt subiect... ei bine si eu l-as fi dat daca il gaseam. Stiu ca au mai fost date si in trecut asemenea linkuri si nimeni nu a sarit in sus. Stiu ca sunt fete care mai scriau de cate unele dintre noi ca au deschis diferite topicuri si nu s-a mai oripilat nimeni. Si cu asta consider ca deja am zis prea multe la acest subiect.
Monica foarte frumos Dragoselul. Am ramas cu gura cascata ce schimbat e.
Crissbebe eu nu cunosc butonul de ignore pt nimeni. Sanatate celui mic.
Danangie felicitari. Sa fie intr-un ceas bun.
Manga imi era dor de tine.
Daciana, ma bucur ca ai scris si tu un mesaj pt fete asa cum fiecare dintre noi a facut. Mi-a placut ca ai facut asta iar feciorul e tare ochios.
Croco sper ca Amilici e bine.
Cristina eu as veni la munte daca se decide ceva.
Lullaby .
Mada sper ca va distrati la sora ta.
Biaz, Liliac de voi imi place de mor.
Ioana ma bucur ca ai rezolvat cu sutienul.
Raluk sper ca Alexutul e bine.
Am vazut poze de Soimita tare dragalasa si bebei de Doris la fel de dragalasi.
Felicitari pt mergareti. Din pacate la cat am citit nu mai imi aduc aminte exact cine.
Irina sper ca sunteti bine cu dintisorii.
Si atat imi aduc aminte.
Noi suntem bine. Ne iese deja cel de-al 5 lea dinte, tot nu dormim legat mai mult de 2 ore noaptea, mancam binisor adica cam 200gr la fiecare masa de fructe, legume si iaurt sau cereale. Lapte bem cam 400ml pe zi si cam inca vreo 300ml de apa sau ceai sau suc. Inca nu busilam si nici nu cred ca o vom face vreodata, merem tinuti de manuta, inca nu ne tinem foarte bine echilibrul si plangem cand dispare mami din raza vizuala. Cam atat.
Va pe toate si sper sa fie toata lumea sanatoasa.
De cand scriu la acest mesaj s-a trezit si fi-miu.
Am editat ca uitasem sa zic si eu buna ziua.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei