La Multi Ani Iulika-Dovlecei in sarbatoare173

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

eu una propun sa fim unite si sa nu se duca nimeni la acel subiect...si poate asa vin ele inapoi

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Desi refuz sa citesc ce se scrie acolo, sunt sigura ca vor fi mai multe cele care vor scrie acolo....asa ca, odata cu treaba asta, eu zic ca s-a cam dus uniunea noastra pe apa sambetei...pacat.

later edit: Liliac fiecare e liber sa deschida si sa scrie la cate usbiecte doreste si e normal, nu contorizeaza nimeni timpul fiecareia petrecut pe forum, dar eu zic ca probleme e alta aici, mi se pare prea pe fata si eu una cred ca nu va mai fi la fel aici din cauza asta. si ca fapt divers, chiar daca sunt impotriva a ce s-a intamplat eu tot nu am nimic nici cu Uka nici cu Hepilica, dar nu cred ca are vreo importanta parerea mea.
Te pup.
Si o voi sustine in continuare, ca nu mi-e frica sa imi sustin ideile.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

la multe lunite dovleceilor de azi, in special bebe voios Raducu si ursulica Ebru , e ultima urare de acest fel pentru Ebru, urmeaza bairam, mare bairam...

ANDREI

Multumim mult Mamica lui Andrei!va pupam

Buna ziua la toata lumea

Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Mai fetelor,voi aveti floricica de la BCG?Ca Mihnea n-are....
Am inteles ca trebuie sa-i facem IDR-ul....

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

buna dimineata!

stiam ca am uitat ceva la ceas de noapte...deh selenico cica vreau sa par si io tanara...dar nu mai sunt, mama ei de viata!.

suedezo mi-a placut rochia. e foarte frumoasa si stilata si cred ca iti vine superb. aia astept poze de la eveniment. cat despre santier...tii, nici nu vreau sa ma gandesc la asta. ptiu, ptiu, Doamne iarta-ma.

Alba ca Zapada la multe lunite frumoasa mica! Luna viitoare e loc de bairam, asa ca bucura-te si tu cat mai esti tinerica si-ti numeri varsta in lunite! Te pupam cu drag.

raducule la multe lunite. sa fii sanatos si voios!

cat despre ce ne-a aratat lali...sunt cam trista. am crezut ca fetele se vor razgandi sau chiar ca nu au vorbit serios.
eu am terminat cu creoctat dizertatii si eseuri in dimineata asta. ma simt de parca as putea si io sa fac music business acum. dar nu-i mai spun coautorului ca sa nu-i stric inima.

Crystina si asta am uitat aseara... Ruby, da-i inainte cu incredere. Mi-am si imaginat scena cu Lilly si catelul si Ruby nedumerita in mijocul casei intrebandu-se in sine "ce s-o fi intamplat si io am pierdut?"

ma duc sa-mi prestez orele de munca. mai am 9 si am gatat si eu.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Multumim Mariuca!Sa traisca si amicul Piski ,sa fie sanatos.Bine ca scapa si Sergiu \de supliciu saracul!Sau mai degraba tu?

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui suede

Mai fetelor,voi aveti floricica de la BCG?Ca Mihnea n-are....
Am inteles ca trebuie sa-i facem IDR-ul....

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Noi tocmai ne-am intors de la refacut vaccinul BCG N-am avut nicio floricica, nimic, niciun semn. Doar este notat in carnetel ca a fost facut dupa nastere. Acum, sa speram ca va face bubuca. Va dati seama in ce stadiu am ajuns, sa-mi doresc sa se inflameze intepatura copilului

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Danangie sa fie intr-un ceas buna si sa ai o sarcina grozava. Si chiar daca o sa fie tot baietel...o sa fie o minune, la fel ca Alessio si Mattia. Te cu mare drag.

LA Multe Lunite pentru printesa noastra de poveste Alba ca Zapada si motatului tiz al nostru Ucu cel viteaz!!
Pupam crestetele voastre.

D'ale Andrei

Vremuri

Si noi va multumim mult si intoarcem urarile de bine!

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Alex, soro , ai PM sti ca nu m-as putea supara vreodata pe tine chiar daca avem opinii diferite
SI s asti ca si pe mine asta ma oftica cel mai tare, ca s-a reusit impartirea in tabere si dezbinarea a ceva ce a fost frumos. Pacat, mare pacat.

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Citat:

Lali eu in general sunt o persoana impaciuitoare dar acum vreau sa-ti spun cateva cuvinte doar: incearca sa nu te mai amesteci si sa rascolesti acolo unde nu este cazul. Daca fetele au considerat ca vor sa-si deschida subiect separat, este excelent. N-are voie nimeni sa le arate cu degetul, pricepi?? Iar eu sau alte fete daca vom vrea si vom avea timp sa scriem aici si acolo este fix treaba fiecareia cum si in ce fel isi organizeaza timpul si energia pe forum, da?! Te rog eu mult, nu te mai oripila din orice maruntis ca n-are sens.
Dar, prieteneste ti-o spun, las-o pe Uka in pace. Eu nu va cunosc nici pe una nici pe cealalta dar am avut asa un sentiment ca te-ai agatat de ea ca de o sora mai mare. Nu-i nimic rau in asta, dar parca prea vrei sa-i fii pe plac. Hai, ca esti o femeie matura care stie sa-si arate propria personalitate fara sa se agate de unii sau de altii.
Eu am un motto de viata, si il am scris la subsolul fiecarei postari. Cred ca l-ai citit.
Mai mult de-atat e de prisos sa spun.

D'ale Andrei

Vremuri

Liliana,sora mea -ca de obicei!Nu de alta dar si pe copii ii cheama la fel!Daca fac op fata ii pun numele Andra!
Asta gandeam si eu ca atunci cand prea vrei sa fii pe plac si sa-ti iasa totul atunci dai cu bata!Si apoi nu e fiecare liber sa faca ce vrea? Mai cu timpul nostru facem ce vrem,vorbim cu cine vrem,cu cine iti raspunde mai degraba!

Alex,eu cred ca tu ai luat-o personal si nu e cazul.Scuze daca gresesc.Pupam pe Zeina
Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Citat:

eu una propun sa fim unite si sa nu se duca nimeni la acel subiect...si poate asa vin ele inapoi

Desi refuz sa citesc ce se scrie acolo, sunt sigura ca vor fi mai multe cele care vor scrie acolo....asa ca, odata cu treaba asta, eu zic ca s-a cam dus uniunea noastra pe apa sambetei...pacat.

later edit: Liliac fiecare e liber sa deschida si sa scrie la cate usbiecte doreste si e normal, nu contorizeaza nimeni timpul fiecareia petrecut pe forum, dar eu zic ca probleme e alta aici, mi se pare prea pe fata si eu una cred ca nu va mai fi la fel aici din cauza asta. si ca fapt divers, chiar daca sunt impotriva a ce s-a intamplat eu tot nu am nimic nici cu Uka nici cu Hepilica, dar nu cred ca are vreo importanta parerea mea.
Te pup.

Hai ca sa spun pana la capat: eu am totusi un sentiment ca treaba intre protagoniste e mai veche si mai undercover, ca sa zic asa iar daca ele au considerat necesar sa nu aplaneze conflictul nu mi s-a parut frumos sa venim noi si sa turnam gaz pe foc.
Eu sincera sa fiu, daca mi-ar fi scris cineva ca nu intra sa scrie din cauza bascaliei mele (oricare ar fi fost directia), pe cuvant ca m-as fi dus si-as fi plans si apoi as fi procedat la fel. Si-au mai fost si alte mesaje veninoase. Mai, nu spun, nici eu nu-s meestra la a rasuci cuvintele, dar cand nu ma priveste direct nu ma amestec. De unde sa stiu eu ce au altii de impartit???
Acum sper ca se intelege ca nu toate interventiile impaciuitoare au fost de bun augur.
Eu sincera sa fiu nu m-am oripilat de replicile intre cele 2-3 fete.

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Citat:

Te pup.

Hai ca sa spun pana la capat: eu am totusi un sentiment ca treaba intre protagoniste e mai veche si mai undercover, ca sa zic asa iar daca ele au considerat necesar sa nu aplaneze conflictul nu mi s-a parut frumos sa venim noi si sa turnam gaz pe foc.
Eu sincera sa fiu, daca mi-ar fi scris cineva ca nu intra sa scrie din cauza bascaliei mele (oricare ar fi fost directia), pe cuvant ca m-as fi dus si-as fi plans si apoi as fi procedat la fel. Si-au mai fost si alte mesaje veninoase. Mai, nu spun, nici eu nu-s meestra la a rasuci cuvintele, dar cand nu ma priveste direct nu ma amestec. De unde sa stiu eu ce au altii de impartit???
Acum sper ca se intelege ca nu toate interventiile impaciuitoare au fost de bun augur.
Eu sincera sa fiu nu m-am oripilat de replicile intre cele 2-3 fete.

D'ale Andrei

Vremuri

ok, sa inteleg ca we were missing the point? anyway, e un forum maaaaaaaaare si liber si fiecare are dreptul la opinie.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput