La Multi Ani Iulika-Dovlecei in sarbatoare173

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Danangie, felicitari! woooowwww ; trei copii, diferenta mica, esti o mama eroina, cea mai eroina de pana acum!!! te pup cu drag! sarcina usoara sa-ti dea Dumnezeu!

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Multumesc tuturor!!

Mami de Alessio Michele(2 ani si 1 luna) si Mattia Gabriel(9 luni)

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Da e tare frumos ca vor fi apropiati de varsta....dar e tare greu. Sper sa ma ajute d-zeu sa nu o iau razna.

Mami de Alessio Michele(2 ani si 2 luna) si Mattia Gabriel(9 luni)

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Mangulica merci frumos .
Scap eu de santier,cel putin momentan
Danangie esti cea mai tare!!!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

La multi ani Iulika draga! Sa ai o zi minunta!

Danagie, felicitari!!!!!

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna ziua, dovlecime! Nu pot sa nu particip la o zi speciala. Iulika Iti doresc doar sa ramai ce esti, pentru ca esti minunata! La foarte frumosi si impliniti ani si la iubire cata nu poti duce iti doresc! Te pup cu drag. Danangie Minunata veste, sarcina usoara, bebe mega sanatos sa ai!Fetelor, nu va vindeti niciuna jumperoo-ul? Caut in disperare. Va multumesc de-mi raspundeti vreuna. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Danangie sa fie intr-un ceas buna si sa ai o sarcina grozava. Si chiar daca o sa fie tot baietel...o sa fie o minune, la fel ca Alessio si Mattia. Te cu mare drag.

LA Multe Lunite pentru printesa noastra de poveste Alba ca Zapada si motatului tiz al nostru Ucu cel viteaz!!
Pupam crestetele voastre.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Lali, te rog eu frumos sa incetezi. Acum sincer nu inteleg ce faci. LE-ai urmarit sa vezi pe unde scriu. Ai o problema cu ele, lasa-le in pace sa scrie unde vor si sa-si denumeasca subiectul asa cum vor. NU inteleg ce iti pasa tie. Chiar nu inteleg.Macar ele sunt constante in decizia lor, nu se tot intorc si continua ca altii. Vii aici si incerci sa improsti cu venin, sa ne arati ca uite ne-au tradat sau ce ai vrut sa faci prin asta? Daca nu mai vrei, nu mai scrie fato, e treaba ta dar te rog sa incetezi cu astfel de mesaje. CE ai facut tu a fost... inca o dovada de scuipat seminte. Am zis!

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Avand in vedere ca e gratis de dat cu parerea o fac si eu, ca te cunosc personal si imi permit. Am dat si eu peste subiectul deschis de ele si sincer nu le urmaresc, dar cand intru pe forum dau sa vad ce mesaje noi s-au scris de la ultima mea vizita, si fara sa vreau mi-a sarit in ochi. Chiar daca nu scria Lali despre asta as fi scris eu....asa ca, am impresia ca e cam aiurea pata pusa pe fata asta de poamana, imi pare rau ca nu am apucat eu sa scriu inaintea ei, dar acum am ajuns acasa, eu observand asta de pe telefon, in parc. Ne ascundem dupa deget si in continuare acuzam numai anumite persoane....sau, sa nu imi spui ca ti se pare corect ce au facut???

Tu stii ca te iubesc ca pe sora mea, dar dam cu parul si nu punem si degetul pe rana...de ce?

Sunt trista, tare trista, nu ma bagati in seama.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danangie

Buna ziua fetelor,

Ce mai faceti? Vreau si eu sa urez la multi ani dovleceilor ce au implinit 1 an! 1 an???? Cand a trecut mai fratilor timpul asta??

Acu......asa ca sa mai destindem putin atmosfera....vreti sa va marturisesc ceva? Voi fi soacra cu trei nurori. v-ati prins??

Mami de Alessio Michele(2 ani si 1 luna) si Mattia Gabriel(9 luni)

Pozici cu noi

EDIT: IULIKA la multi ani si din partea mea!!!!!!!!!!!!

SA ITI DEA DUMNEZEU SARCINA USOARA SI BEBEL SANATOS!!! Sa fie intr-un ceas bun!!! FELICITARI!!!!!

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Lali eu in general sunt o persoana impaciuitoare dar acum vreau sa-ti spun cateva cuvinte doar: incearca sa nu te mai amesteci si sa rascolesti acolo unde nu este cazul. Daca fetele au considerat ca vor sa-si deschida subiect separat, este excelent. N-are voie nimeni sa le arate cu degetul, pricepi?? Iar eu sau alte fete daca vom vrea si vom avea timp sa scriem aici si acolo este fix treaba fiecareia cum si in ce fel isi organizeaza timpul si energia pe forum, da?! Te rog eu mult, nu te mai oripila din orice maruntis ca n-are sens.
Dar, prieteneste ti-o spun, las-o pe Uka in pace. Eu nu va cunosc nici pe una nici pe cealalta dar am avut asa un sentiment ca te-ai agatat de ea ca de o sora mai mare. Nu-i nimic rau in asta, dar parca prea vrei sa-i fii pe plac. Hai, ca esti o femeie matura care stie sa-si arate propria personalitate fara sa se agate de unii sau de altii.
Eu am un motto de viata, si il am scris la subsolul fiecarei postari. Cred ca l-ai citit.
Mai mult de-atat e de prisos sa spun.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput