La Multi Ani Iulika-Dovlecei in sarbatoare173

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineata!

stiam ca am uitat ceva la ceas de noapte...deh selenico cica vreau sa par si io tanara...dar nu mai sunt, mama ei de viata!.

suedezo mi-a placut rochia. e foarte frumoasa si stilata si cred ca iti vine superb. aia astept poze de la eveniment. cat despre santier...tii, nici nu vreau sa ma gandesc la asta. ptiu, ptiu, Doamne iarta-ma.

Alba ca Zapada la multe lunite frumoasa mica! Luna viitoare e loc de bairam, asa ca bucura-te si tu cat mai esti tinerica si-ti numeri varsta in lunite! Te pupam cu drag.

raducule la multe lunite. sa fii sanatos si voios!

cat despre ce ne-a aratat lali...sunt cam trista. am crezut ca fetele se vor razgandi sau chiar ca nu au vorbit serios.
eu am terminat cu creoctat dizertatii si eseuri in dimineata asta. ma simt de parca as putea si io sa fac music business acum. dar nu-i mai spun coautorului ca sa nu-i stric inima.

Crystina si asta am uitat aseara... Ruby, da-i inainte cu incredere. Mi-am si imaginat scena cu Lilly si catelul si Ruby nedumerita in mijocul casei intrebandu-se in sine "ce s-o fi intamplat si io am pierdut?"

ma duc sa-mi prestez orele de munca. mai am 9 si am gatat si eu.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

LA MULTI ANI IULIKA!!!

Iti doresc din suflet sa fi sanatoasa si fericita, sa iti dea Dumnezeu o Daniella sanatoasa si frumoasa asa ca BRucu. TE tare tare si te mai si

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Lali, te rog eu frumos sa incetezi. Acum sincer nu inteleg ce faci. LE-ai urmarit sa vezi pe unde scriu. Ai o problema cu ele, lasa-le in pace sa scrie unde vor si sa-si denumeasca subiectul asa cum vor. NU inteleg ce iti pasa tie. Chiar nu inteleg.Macar ele sunt constante in decizia lor, nu se tot intorc si continua ca altii. Vii aici si incerci sa improsti cu venin, sa ne arati ca uite ne-au tradat sau ce ai vrut sa faci prin asta? Daca nu mai vrei, nu mai scrie fato, e treaba ta dar te rog sa incetezi cu astfel de mesaje. CE ai facut tu a fost... inca o dovada de scuipat seminte. Am zis!

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

iuliko, LA MULTI ANI, MAMI! sa ai o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua fetelor,

Ce mai faceti? Vreau si eu sa urez la multi ani dovleceilor ce au implinit 1 an! 1 an???? Cand a trecut mai fratilor timpul asta??

Acu......asa ca sa mai destindem putin atmosfera....vreti sa va marturisesc ceva? Voi fi soacra cu trei nurori. v-ati prins??

Mami de Alessio Michele(2 ani si 1 luna) si Mattia Gabriel(9 luni)

Pozici cu noi

EDIT: IULIKA la multi ani si din partea mea!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

danangie FELICITARI din suflet si tie Sa ai o sarcina sanatoasa si un bebe sanatos. EU iti doresc sa fie totusi cu codite

Iata si aici ceva interesant pt voi. PE raluk stiu sigur ca o va interesa, http://altamed.wordpress.com/cancer/

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Danangie
FELICITARI!!!!!!!!
Vrei tot baietel?

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

iuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu DANANGIE Felicitari! Sarcina usoara si sa vina bebe sanatos si voios! wow...ce m-am emotionat. voi fetelor chiar v-ati pus pe treaba, bag seama!!!

si un banc mic de la mine:
Doi vampiri reparau o motocicleta.
- Da-mi te rog o surubelnita!
- Ia-o pe asta.
- Aiiiiiiiggghhh ! Nu pe asta in cruce, cretinule!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MONICA multumesc mult. Inima imi zice ca e tot baiat. E clar ca si eu acum vreau fetita.....dar stiu ca e baiat. Si mi-am facut si testul ala din calendarul chinezesc si cica e baiat. Sanatos sa fie mai. E naspa ca nu am stiut ca-s gravi si din cauza lombalgiei mele am facut un tratament cu injectii si pastile.....interzise de altfel in sarcina. De acum.....cum 'o vrea D-zeu. Ca se vede ca are alte planuri cu mine. Sa nu mai vorbim de spaima care m-a cuprins cum ma descurc eu cu 3....dar cum zicea cineva...D-zeu da omului cat poate duce.....parca asa era vorba aia...gata....m-am intins ca o placinta.....pupppp. Am vazut si eu pozele cu dragos. Ca de obicei, frumos foc. Dar tu stii.

Mami de Alessio Michele(2 ani si 1 luna) si Mattia Gabriel(9 luni)

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

woow, Danangie FELICITARI!!! CAT CURAJ, DAR TOTUSI CAT DE FRUMOS VA FI CU TREI COPII ASA APROPIATI CA VARSTA!
intrebare: stiti deja sexul, sau ....??

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput