La Multi Ani Iulika-Dovlecei in sarbatoare173

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Elle sper ca sunteti mai bine. Pupam fetele.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Vin si eu cu o intrebare foarte meseriasa: m-ati dat pe ignore?

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

IULIKA

La multi ani, draga mea!! Sa fii sanatoasa, sa ai numai zile senine si multa fericire alaturi de Bruculinul tau, de samburica ce va veni pe lume, de sotior si de cei dragi!!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Buna,

LA MULTI ANI IULIKA !!! multa sanatate, fericire si cat mai multe bucurii !!!

La multe lunite Ebru si Raducu !!!

Danangie felicitari ... si asa cum ziceai si tu sanatos sa fie, ca in rest nu conteaza daca ramai pe albastru sau treci pe roz

Crisbebe nu ignoram mesajele, dar pur si simplu cand citesti atat de mult ti se mai intampla sa si uiti .... ca deh la cate avem pe cap .....

Mamideandrei am observat si eu aceeasi problema la Nan3, dar inca am mai gasit si cu capac auriu (pe care il prefer) ... noi folosim tetina cu 3 gauri ....

Azi am fost la controlul lunar .... e ok, chiar daca nu am luat decat 120gr .... vechea poveste .... in schimb avem 74 cm .... dar un manechin nu poate avea sunculite
Dr ne-a recomandat sa nu-i mai dam pasat, cu toate ca pana acum nu i-am dat decat blenduit, deoarece cum prindea ceva mai netocat, cum ii venea sa vomite ....si azi la pranz surpriza ... i-am dat legume la cuptor si carnita de pui bucati pe care si le-a servit singura ...a mancat binisor ...doar avem 8 dinti

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Aricelul, Irina ce probleme aveti cu nan3? Noi trebuie sa trecem in curand pe nana3. Eu am cumparat nan2 cu cutie alba si nu a fost nici o problema. Trebuie sa caut nan3 cu capac auriu sau cum? AOLEO.

Elllleeee ce bine imi pare sa te vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Buna..buna..
Lali daca fetele asa vor este treaba lor...nu este corect ceea ce fac...mai ales ca mai demult sustineau sus si tare ca este o dovada de imaturitate..sa-ti iei jucariile si sa pleci...
In fine nu mai vreau sa mai diuscut despre acest subiect..s-a discutat mult prea mult si m-am saturat...
Monica vad ca si tu pomenesti de seminte...mai eu cred ca va plac foarte mult semintele.. Cred ca ar trebui sa punem de o intalneala si sa spargem niste seminte...ce parere aveti..GLUMESC bineinteles...

In alta ordine de idei...sunt bagata in bagaje pana peste cap...maine dimineata plecam la MARE...in sfarsit..ne vom mai racori putin
Va las si mai vorbim mai tarziu..

IULIKA inca o data LA MULTI ANI!!!

fericita de ALEX 22.09.09

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Mai si eu tot NAN3 ii dau lu' praslea..cu capac alb..e adevarat ca este mai consistent si curge mai greu dar se descurca pana la urma.. trage tare.. Si tot tetina cu 4 gauri avem si noi..

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

Buna..buna..
Lali daca fetele asa vor este treaba lor...nu este corect ceea ce fac...mai ales ca mai demult sustineau sus si tare ca este o dovada de imaturitate..sa-ti iei jucariile si sa pleci...
In fine nu mai vreau sa mai diuscut despre acest subiect..s-a discutat mult prea mult si m-am saturat...
Monica vad ca si tu pomenesti de seminte...mai eu cred ca va plac foarte mult semintele.. Cred ca ar trebui sa punem de o intalneala si sa spargem niste seminte...ce parere aveti..GLUMESC bineinteles...

In alta ordine de idei...sunt bagata in bagaje pana peste cap...maine dimineata plecam la MARE...in sfarsit..ne vom mai racori putin
Va las si mai vorbim mai tarziu..

IULIKA inca o data LA MULTI ANI!!!

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Concediu placut la mare si sa va racoriti cum trebuie. Sa aveti vreme frumoasa.

Bai ce chestie azi cand ma lasa si fecioru' meu un pic in pace nu pot vb cu nimeni.

Gata, nu va mai obosesc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

Mai si eu tot NAN3 ii dau lu' praslea..cu capac alb..e adevarat ca este mai consistent si curge mai greu dar se descurca pana la urma.. trage tare.. Si tot tetina cu 4 gauri avem si noi..

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Tetina cu 4 gauri? Eu nu cunosc asa ceva. Eu am tetina din aia cu singura gaura dar cica cu scurgere rapida. Sa te tii Doamne ca tre sa schimb tetinele si biberoanele acu... OOOOPPPPSSSSS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetele

imi pare tare rau de toata situatia asta ..

uka, hepi imi pare rau ca ati ales sa parasiti acest club al dovelceilor .. nu comentez in niciun fel topicul deschis de voi, e alegerea voastra, fiecare face ce vrea pe acest forum.

imi cer scuze daca am contribuit la decizia voasta de a pleca din zona. e adevarat ca nu am mai intrat asa des pe aici si ptr ca ma deranja mistoul dus la extrem al unora, dar si ptr ca m-au tinut departe problemele cu astea mici si alte probleme din familie, in plus nici nu aveam nimic interesant de spus, nu aveam nimic cu ce sa ma "laud" ..

fetelor, nu am absolut nimic cu voi, Doamne fereste, imi sunteti tare dragi si voi si printesele voastre .. chiar daca voi ma iubiti ca "sarea in ochi" .. imi cer scuze inca o data daca v-am deranjat si daca va pot ajuta vreodata cu un sfat, cu cea mai mare placere ..

o zi buna va doresc!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput