Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 5
Rebiana27 spune:
SANZIIIIII, du-te fata la smotru ca te zic sotului ca stai pe net!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
arturicii spune:
Child, multam
Eu nu am luat vitamine in sarcina aceasta
Asa de super imbuibata cu medicamente am fost in sarcina cu gemenii de acum am declarat greva generala.
Am luat vreo luna dupa nastere (am nascut cu o luna mai repede din cauza hemoragiilor datorate placentei praevia) impreuna cu fier ca aveam 7 hemoglobina la externare.
Sa recapitulez:
-analize, ulei de ricin, ceai de dafin, oua, vitamine
Ellanika, stau la coada, ce sa fac; si ma mai bag si in seama (multumesc insa tuturor ca imi si raspundeti).
Sabina ziua de regula doarme pe mine si cand se intampla asa am vreme de forum
Ioana & PYS
sanzi spune:
Citat: |
Arturiciule tu fa bine si stai la coada ca mai sunt si alti perversi care se gudura pt parola.Multumeste-te cu povestirile noastre despre buci,cuci goi si bulane barosane. |
Ellanik Prezent!!. Aa si eu nu iau vitamine si tot am o super pofta de mancare dupa alaptat. Ce vrei, e o reactie normala a organismului, dupa ce a produs lapte, sa nu ramana fara rezerve si sa scada vreun gram din grasime.
Sanziana, mami de puiut Mara Elena (21.02.2010)
sanzi spune:
Citat: |
SANZIIIIII, du-te fata la smotru ca te zic sotului ca stai pe net! |
Gata, sa traiti!! Am fugit, macar sa ma gaseasca cu mopul in actiune...
Sanziana, mami de puiut Mara Elena (21.02.2010)
iliraluca spune:
Buna seara,
Sunt mamica unei fetite de 4 luni si putin, nascuta pe 11.03.2010 si care am citit tot din umbra.
Am mai intrat o singura data pentru ca am avut probleme cu sarcina la inceput dupa care am citit doar. Citesc pe telefonul mobil si este foarte comod, mai greu cu scrisul dar sper sa ma revansez pentru ca mi-ati fost de mare ajutor cat timp am fost gravida.
Stiu, stiu treaba cu pedofilii dar nu este cazul, pot sa dau un test cu intrebari despre ce vreti voi. Roxana, salam ceva? Ella iti trimit niste muncitori mai vrednici? Mai stiu, testati-ma
Am vazut ca toata lumea se plange de caderea parului, cateva fete de alunite ce se modifica. Am si eu problemele acestea si chiar am inceput sa imi fac griji de alunite, vad eu ce fac... Eu am alaptat doar o luna, am avut ceva probleme la nastere si este cea mai mare suparare a mea. Mi-am dorit foarte mult sa alaptez, am ajuns la doctorita noastra pediatra care este fan alaptare si care m-a felicitat pentru vointa si perseverenta dar mai mult nu s-a putut. Nu am trecut inca la diversificare desi eu abia astept.
Va pup si sper sa reusesc sa fiu mai activa
Ileana si bebe Kira Maria 11.03.2010
http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#
ellanik spune:
Iliraluca ia spune matalutza in al catelea capitol eram noi cand am nascut eu pe dl Geo?Ai la disppozitie 3 minute daca nu...ciuciu parola!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
nafi spune:
SANZI- ce n-as da sa doarma si al meu 3 ore legate ziua! macar si o data pe saptamana! lui i s-a intamplat asta o singura data. acum vreo luna jumate cand am avut musafiri! poate asta-i solutia! sa chemam lumea in vizita!
Spor la treaba! si eu ar trebui sa fac dar mi-e o leeeneee....
ILEANA - bine ai venit si imi pare rau de problemutzele avute. ar trebui sa-mi bati obrazul, ca eu mai ieri ma plangeam ca m-am saturat sa alaptez! Dar stai linistita ca mi-am revenit cand am vazut cat de complicat e cu diversificarea!
Alunitele astea trebuie sa le tinem sub control. sper sa ajung la un medic cat de curand si va anunt ce-a zis. eu cu ulei de ricin dau si la alunite. am citit pe undeva ca le ajuta sa dispara/cada...dar trebuie aplicat cam 2 saptamani , zi de zi...Eu incerc si asta acum...
Fug..ca s-a trezit mister Riccardo.
Ah..m-a zapacit cu muscatul! eu dau sa-l mangai si el imi prinde mana cu o viteza fantastica si incepe sa ma muste cu gingiile lui stirbe E asa haios!
Pupicei
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)
ellanik spune:
Iliraluca la ce minut apar eu in prima scena???Hai daca vrei parola!!!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!