Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Oana, haideti, va primim noi! Trimitem invitatie?

Ioana & PYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui elba

Nafi mi-a placut mult povestea nasterii.M-ai emotionat si am ras cu pofta la faza cu sotul care te strangea prea tare de mana.la fel a fost si la mine.a trebuit sa-i spun ca ma doare si sa nu mai stranga asa

mamica lui Filip(30.04.2010)

Elba In acel moment nu era funny dar acum privind in urma ma amuz. saracii de ei, sotii nostri, traiau la randul lor f intens momentul si nu realizau ce fac! Acum ca ma gandesc imi amintesc ca ma tot pupa si eu eram toata asudata si nu aveam aer...asa ca i-am zis. te rog..poti sa ma pupi dupa? ca acum imi iei tot oxigenul! Imi parea rau sa-i zic asta dar era evident ca sufeream rau si a realizat si el ca mai bine statea un pic mai la distanta

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mami de veveritz (19.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Cred ca o sa devin dependenta de forum. am trimis sotul afara cu fetita sa fac curatenie si citesc de juma de ora. Poate vine si ma gaseste pe net
Annya am vazut poze cu Raducu ochios si frumos. Si ce frumos sunt facute, mi-a placut cea cu piciorusul pe fata sotului, super!
Anca, ce mandru si serios e Codrin cand sta in fundulet! Cred ca Niki era ingrijorata daca e prea devreme, eu am intrebat pediatra si mi-a zis ca e ok atata timp cat nu o fortez. Sa o las atat cat poate ea, cateva minute, iar cand da semne de oboseala sa o pun intinsa. Si Mara e in culmea fericirii cand o pun in fundulet, vede si ea altfel lumea
Bumbitza si eu am auzit multe sfaturi gen "o obisnuiesti rau, o sa iti fie greu mai tarziu, nu va fi independenta" etc. Dar nu cred ca e cazul deocamdata. E si ea mica. Si noua ne-a fost teama sa nu se intoarca sotul pe ea, dar ne-am obisnuit, a dormit de cateva ori ziua cu ea si a vazut ca e ok. Iar de sforait recunosc cu rusine ca eu sunt tractorul familiei. Am zis sa ma duc la ORL, la un control, nu stiu ce am, dar sforai...

Sanziana, mami de puiut Mara Elena (21.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Buna mamici si pitici

Nu am mai intrat de ceva timp pe forum pentru ca am tot fost plecati. Umblam cu niste acte pe la toate institutiile statului si cum merg lucrurile la noi in tara mai avem de umblat ca ne paseaza de parca am fi mingii de pinpong.
Tanya este bine, a scapat de iritatie cu greu si cu multe tratamente (am primit de la farmacie inclusiv o crema cu cortizon la care scria ca poate avea ca si reactie adversa intinderea iritatiei, binenteles ca a avut reactia adversa ). La un moment dat ii disparuse de tot, acum ii mai apar din cand in cand cateva brobonele. In rest e bine, am facut vaccinul de 4 luni, are 6o cm si 6000g.. A invatat sa tipe si exerseaza toata ziulica, din ce in ce mai tare, pe tonalitati diferite.

Am vazut pozici cu bebei frumosi dar mai am de vazut ca mai am 4 capitole de recuperat
Fug sa mai citesc din urma poate apuc sa mai recuperez ceva. Va

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Nafi,super povestea..pare ca s-a petrecut as rapid totul...si fara durere....Suuuper!
Cat despre alunite e adevarat ca apar in sarcina sau cresc alea deja existente.daca va aduceti aminte chiar va intrebam eu la un moment dat despre asta.Dar se retrag ele in timp.
Si mie imi cade parul.Il tin doar strans in coada ca ii umplu mana lui Geo (lui ii place sa ma si smotoceasca) de par.Am dat si cu ulei de masline si cu ulei de ricin...si eu am primti aceeasi parere ...cat alaptez asa va fi.Roxy m-am uitat si eu in oglinda si exista fire de-alea scurte.Asta inseamna ca mai am o speranta!!!
LAlexandra hmmm.ceva trebuie sa-i placa printului .Nu se poate sa planga in orice pozitie .Al meu e fascinat de jucariile cu melodii.are o minge cu winnie the pooh care cand se rostogoleste canta,are niste butoane care se aprind.Uite http://www. jucariidejucarii. ro/jucarii-muzicale/minge-distractiva-winnie-the-pooh/.Am lasat spatii ca sa ia linkul.Sau e fascinat de sticla cu apa...sau punga...in carucior nici el nu sta daca nu vrea...Las'ca-i gasesti tu leacul.Eu am incercat la un moment dat cand facea si al meu figuri...l-am lasat sa vad cat bazaie...cand a vazut ca nu ma reped sa-l iau in brate...a tacut incetisor.
Dayanara Leo al tau parca e al meu sot.Nu sta frate serios in poze .Deci cu sotul meu seamana Ivan al tau.
la faza cu botezul nu inteleg.E ca la matematica.La scoala inveti ca 2+2=4 ...mereu.In seminarul teologic nu sunt invatati aceeasi manevra la botez?Intreb pt ca nu pot spune ca am vazut doua slujbe de botez/cununie identice la biserici/preoti diferiti.Zic si eu!
Miria ce inghetata iti place???Sa mai schimb si eu.Eu mor dupa nirvana cu ciocolata si ceva crocant prin ea.
Oana la care animal ucigas te refereai cand o preveneai pe Miria?La mine cumvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?????????????????Veezi?de-aia nu-i plac lui Ericutu cerealele .ce oameni dom'ne!!!
Arturiciule tu fa bine si stai la coada ca mai sunt si alti perversi care se gudura pt parola.Multumeste-te cu povestirile noastre despre buci,cuci goi si bulane barosane.
Asteropi esti amr 0?fata frumos iti sta?vezi ca iti dau ignore.
Gaby unde umbli fata draga?Culegi ciuperci sau muuuuure???
Vladi eu cred ca tu exagerezi cu vacanta.Nu-i normal si nici frumos.Prea multa liniste duce la plictis.
Andra faci valize???
Blender si eu am tot Philips si steamer tot asa.Child asa e ....multa munca pt curatat pt o manuta de legume la pui...dar e mai sanatos asa cu legumele aburite.Parerea mea!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Sa intru si eu inainte sa imi vina muafirii sa zic ca ma lupt si cu problema lui Artu si a lui Nafi Si chelesc si am o groaza de alunite. Na, ce, numai voi.
Si da, am si cateva kile in plus desi am exact cat aveam cand am ramas gravi, dar erau in plus cele cateva din cauza tratamentelor hormonale.
Mna, cine ma intrece????

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Da..esti in top cu siguranta! Ideal ar fi fost sa se intample opusul. sa-ti cada alunitele si sa se inmulteasca parul! dar se rezolva si problemele astea! sunt atatea tratamente ca trebuie sa gasesti unul care sa functioneze! timp sa avem sa le facem!

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mami de veveritz (19.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

[font=Book Antiqua]Knock-knock vecinelor,

sunt Artu de la odiseea vecina si vreau sa va rog ceva.

Nu, nu vreau parola.

Imi cade rau, dar rau, parul. Sabina are imediat 4 luni si o alaptez exclusiv.
Problema s-a intensificat de vreo 2 sapt si in panica am intrat ieri cand am descoperit ca se lasa cu chelie daca nu se opreste.

ARTU eu nu am oprit centrum materna din perioada de graviduta.
O perioada, dupa ce am nascut, am luat asa, la 3-4 zile, cand imi aminteam, dar am vazut ca-mi cade parul si am inceput sa iau zilnic.
Eu asa stiu: cat alaptezi iei vitamine.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ah mi.am adus aminte, avem deschisa pagina cu codrin de babyangel si il vede sotul: cine e bebeloiul? zic : un bebe zice: nu e bebe e copil:)) zic nu ma, e de.o seama cu silvana! asa mare i s.a parut uriasul tau

blukido felicitari a luat bine tania in greutate!

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Nafi eu sunt convinsa ca astia mici au un ceas interior, dar din ala elvetian, bine potrivit. Si Mara doarme la fel ziua, cate 30 minute, o urmaresc pe ceas, niciodata nu greseste nici cu un minut, nu stiu cum face... Oricum , am vazut ca ii ajunge, se trezeste vesela si odihnita. Are cam 5 reprize din astea de somn pe zi. Iar o data la 2-3 zile doarme cate 3 ore legat ziua, probabil sa prinda puteri.

Alexandra si eu zic ca se va schimba. O fi mai avand dureri de burtica? Mara dupa ce a scapat de ele a inceput sa doarma noaptea si sa fie mai putin plangacioasa ziua. In plus, daca pana acum o luna dormea doar pe picioare, acum nu vrea decat in pat, cu spatele la mine. Nu vrea sa ma vada, dar nici nu pot sa plec, ca ma aude si plange. Oricum , super activ puiutul tau. Noi abia la 5 luni am reusit cateva intoarceri complete de pe spate de burta si invers. sportivul.

Si eu ma confrunt cu caderea parului, vad ca nu sunt singura, dar eu am renuntat sa mai caut remedii. M-am tuns scurt si gata. Oricum cand il aveam lung il tineam numai prins. Si acum cade, dar macar nu mai raman cu un pumn de par in mana, fiind firele mai scurte.

Sanziana, mami de puiut Mara Elena (21.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Child eu daca mai iau si vitamine unde ajung cu pofta de mancare?Dupa ce suge Geo ma ia o foame de as manca si rumegush.

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput