Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

La mine geo doarme ziua cate 2 ore (aprox) si sta treaz 2 ore si ceva.ma rog asta nu e in fiecare zi ..are zile iin care doarme putin si atunci face nazuri si e marait.dar daca stau si-l pazesc cand cade suzy sa o bag repede la loc....doarme.de ex acum doarme de la 16.10 eu vreau sa mergem in parc si el nu se mai scoala.

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iliraluca

Ella, nu mai stiu dar stiu ca ai jucat intr-un film

amazing, bre! Bey, da' cat e cortina de lunga/lata de sunteti asa multe dupa ea?
Ello, eu nush la ce capitol eram da' stiu ca noi doua si Ioanaa am nascut in aceeasi zi.
Vladi kong-fu (a se citi cum fu) in vacanta?

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Citat:
citat din mesajul lui iliraluca

Ella, nu mai stiu dar stiu ca ai jucat intr-un film

Ello, eu nush la ce capitol eram da' stiu ca noi doua si Ioanaa am nascut in aceeasi zi.

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

Nici eu nu stiu in ce capitol dar vreau sa aflu.Hihihi!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ROXANA - Bravo! Vedeti cine ma cunoaste!?

Eu incep sa chelesc, dar mai am totusi timp pentru asta ca fii-miu are de-abia 3 luni. De pe la 4 luni incepe cosmarul chiar si fara probleme de tiroida. La Dami aveam o frunte lata!!! De credeam ca voi deveni Einstein, ca cica daca ai fruntea lata esti destept.

Am si alunite. Aveam oricum, dar acuma sunt asa multe de parca sunt pistruiata.

De kg nu vreau sa mai vorbesc acuma, ca deja am refacut burta din sarcina. Din profil juri ca mai e unul pe drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Clar nu sunteti normale.

Bai Ella, esti in forma de zile mari, ma doare burta de ras. Se uita Eric la mine cu niste ochi care cer alta mama.
Ma si nu ii da idei Miriei cu pestii ucigasi ca nu vine sa te mai cunoasca. Sa oricum nu vine ca nu vrea sa iti arate kilele.

Chiar asa, mai sunteti multe dupa cortina??? Haideti toate acum, ca e super oferta.

Artu viu viu, stai sa ma dumiresc ce se face pe acolo si ce am putea noi face. Multu...

Sunt tare fericita, ca pe langa ca se intoare al me bebe de pe spate pe burta, scoate si mana, si se impinge in genunchi si inainteaza.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

ELLANIKO - Mie, acuma mi s-a pus pata pe una la cutie din vanilie cu smantana. E buna rau! Are si variante, dar asta de vanilie e cea mai tare.

Remediu pentru cresterea eficienta a parului pot da cu mana pe inima, ca le-am incercat pe toate. Si cine mi-a vazut pozele de dinainte de sarcina a vazut ce plete aveam. Deci:
- Revalid + Fontene (sampon)
- Tinctura de ardei iute (frectionari)
- Nitroglicerina spray (frectionari) - pe asta nu stiu daca puteti sa-l procurati, ca se da la farmaie doar cu prescriptie de la med. de fam. si este pentru cardiaci, dar fiind un vasodilatator puternic are efect super pe scalp :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina
- Tinctura de ardei iute (frectionari)

Asta unde gasesc? (nici n-am auzit pana acum d-apoi sa vad pe undeva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Child eu daca mai iau si vitamine unde ajung cu pofta de mancare?Dupa ce suge Geo ma ia o foame de as manca si rumegush.

Pai vezi ELLA de ce ma ingras eu si nu slabesc?
Azi am mancat toata ziua, tocmai am dat gata o cana de supica . Si mai tarziu am de gand sa bag o salata de ton cu porumb .
Si o ciocolata, ca sunt addicted.
Dar mai bine iau vitamine si nu-mi cade parul decat grasa (hai sa ma alint: dolofana) si cheala.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Plafar

In primele momente iti ia capul foc. Asta inseamna ca are efectul maxim fiind un vasodilatator foarte bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

si dupa ce v.ati pus toate de mai sus in cap sau pe par, ma rog, da.ti la sfarsit o pensula de trinitrotoluen

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput