Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 10
GabyHila spune:
Kossir am vrut sa iti scriu separat tie!!! Imi pare rau sa aud ca ar putea fi probleme!!! cat mai ai de stat aici? da-i supa ca nu are ce sa fie rau dar du[te la medicul din Maroc cum ajungi!!! cat despre rahitism eu cred ca medicii se arunca de multe ori la diagnostice mari asa preventiv!!!
Daca nu mai e lapte nu mai e!! se va invata si cu laptele praf ca nu are incotro!!! schimba laptele??
sa intrebi in Maroc daca nu o poti da cu ulei de argan pe piele!!!
Hai fii curajoasa si sa fii sigura ca vei gasi solutia la probleme!!!
iliraluca spune:
Buna seara,
Pana sa ne mai prezentam si noi vreau sa ii spun lui Kossir ca si noua o doctorita ne-a spus ca are dermatita ca avea pielea foarte uscata, mai ales pe coapse.
M-am panicat destul de tare si am ajuns la doctorita noastra care ne-a spus ca pentru dermatita atopica nu se pune asa usor diagnosticul si sa incercam sa o dam in fiecare seara cu o crema Trixera de la Avene si sa trecem la lapte HA. Eu ii dadeam NAN1 simplu si a zis ca nici sa nu ma gandesc, sa trec la HA. De atunci nu am mai avut probleme, acum e o fina si o pufoasa si pielicica arata foarte bine. Am fost foarte stricta, nici o seara fara Trixera si a dat rezultate. Daca te vei duce la farmacie vei vedea si prospectul ca este recomandata si la bebeelusi pentru dermatite.
Poate nu e totusi dermatita atopica
LAlexandra spune:
CHILD...nici asta nu functioneaza, hai sa zic ca eu sunt stresatA, dar tat-su e rabdarea intruchipata, si degeaba, ca si la el tot asa face, cum l-ai luat insa de unde e in brate, tace instantaneu..problema ca el ar sta toata ziua in brate...inteleg eu conceptul de apropiere, bla, bla, bla...dar totusi exagereaza
Inchipuiti-va ca eu pana vine sotul de la munca nu fac mancare, de fapt nu prea am timp nici sa mananc, nu spal haine, nu intind rufe, nu calc, nu fac curat...adica NIMIC! Cafeau o pot bea linistita daca ma trezesc la 6, dupa aia sa te tii nene!A...nici la baie nu merg linistita.
Pana acum toata lumea spunea sa astept 3 luni...au trecut....acum sa astept 4...si tot asa pana se insoara
ORICUM...FRUMOS BANCUL!, e bun de tinut minte
IOANA, ma bucur ca ai reusit sa ne mai scrii.
CARMEN, sper sa nu fie nimic grav si sa fiti bine....offf, si voi cu probleme.
VAcim. Noapte buna!
...in alta ordine de idei...maine trebuie sa merg sa iau analizele de sange la Alessa...tineti-mi pumnii sa fie tooate bune
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
Rebiana27 spune:
CARMEN bun revenit! Felicitari pentru botezul piticutei! Sper sa nu fie vb despre rahitism si dermatita atopica; de altfel sunt sigura ca mandrutza mica e ok!
DENISA sa treaca nervii si durerea!
IOANAA astazi te-am pomenit intrun mesaj; ma tot gandeam ce mai faceti. Felicitari pentru botezul strumfului; am vazut pozele si sunteti o familie frumoasa!
CHILD am vazut si pozele cu voi! Albert e un dulce! iar tu, mami, radianta!
Pupaciuni bebeilor! Noapte buna, fete!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
GabyHila spune:
sa ma iertati ca nu am apucat sa citesc tot. m-am oprit la pg 2 capitolul asta. ma duc la somn ca maine plec la bunica si bogdan e de mult in pat!!!
child spune:
ALEXANDRA daca vrea numai in brate, asta e, trebuie sa te conformezi.
Poti sa-ti iei un sling sau un ergo si asa mai misti ceva prin casa cu el in brate.
Tu spuneai despre carucior ca ar fi un accesoriu la plimbare?
Si la noi la fel, cum cobor scarile de la bloc cum incepe sa urle.
Asa ca, traiasca slingul!!!
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
sanzi spune:
Gabi nu ma mir daca ne stie, e un oras asa mic... Din pacate eu nu prea am memoria figurilor si mi se intampla uneori sa ma salute lume pe strada si eu sa nu stiu de unde sa ii iau. Dar de cand stau acasa si ies zilnic in oras, fac progrese remarcabile. Sunt sigura ca si sotul meu il stie pe Bogdan, o sa il intreb maine, ca acum doarme. A facut baschet, dar nu de performanta, juca si el asa, prin cartier.
Sanziana, mami de puiut Mara Elena (21.02.2010)
iliraluca spune:
Am promis sa ma revansez asa ca hai sa va zic cate ceva despre noi.
Kira este un bebelus care a fost foarte dorit si ne-am chinuit cam doi ani jumatate sa o avem. Finalul fericit, poveste lunga. Sarcina grea, cerclaj la 24 saptamani, vomitat pana in ziua in care am nascut. Nastere prin cezariana, o experienta tare urata dar rezultatul minunat. Asa cum am mai zis probleme la nastere, anemie severa si pierdere de sange dar bebe super ok.
Acum suntem bine, lumea ne spune Veselie pentru ca radem foarte mult si chitaim nonstop. Doarme toata noaptea dar ziua nu prea stie sa adoarma fara leagan sau carucior asa ca mai tot timpul o legan. De cateva zile e maraita dar eu ma gandesc ca este de la vaccin, am facut a doua doza de rotarix.
Sunt cateva poze la semnatura, va pup
Ileana si Kira Maria (11.03.2010)
http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#
sanzi spune:
Iliraluca, o frumoasa Kira ta cu ochi albastri. Sa va traiasca si sa va bucurati de ea. Prin cate ai trecut...Important e ca ai un copil sanatos. Chiar azi vorbeam cu o prietena care e gravi in 10 saptamani si de 3 saptamani se simte groaznic, vomita de 3 ori pe zi, zilnic. Nici nu stiu cum sa o mai incurajez. Eu speram ca o sa treaca dupa primul trimestru, dar zici ca la tine asa a fost toata sarcina?!
Sanziana, mami de puiut Mara Elena (21.02.2010)
nafi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miria_cristina NAFI - Ce frumos si haios ai scris. Felicitari! Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." "Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
mersi miria
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)