Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

Citat:
citat din mesajul lui child

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

ROXANA - Nu mai este nevoie sa mai pui trinitrotoluen. E suficient sa aprinzi o bricheta.

Da' stiu ca azi sunteti in verva!

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

o mai fi asa si la alte cluburi, odisee :))) sau suntem singurele?

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

deci nu ma pot desprinde sa ma duc la baita....ma tot cheama sotu, si eu de aici..imediat, imediat!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

SEXY MAMMA, ce frumos sta ginerica in fundulet.Mie mi-e frica sa-l pun asa.
OANA,cand te duci la pediatru cere pliculete de creme.Toti medicii au mostre pentru a le da parintilor...ca ei le dau la cunostinte ,asta e alta treaba..
NAFI,frumoasa povestea nasterii.Cat despre soti..hhmm..al meu mi-a spus atunci ca nu se mai atinge de mine in veci,cand m-a vazut cat sufeream

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

NAFI - Ce frumos si haios ai scris. Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Kossir imi pare rau ca aveti probleme .
in ce baza a spus ca are inceput de rahitism ???
Ai incercat mai multe tipuri de lapte ? Poate gasesti unul care il vrea

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

feteleeeee, nu reusesc sa tin pasul..., da ma straduiesc Am pus poze de la botez pe contul comun....in sfarsi nu am citit inca xcap asta da vreau neaparat sa recuperez ca sunteti tare haioase, savuroase de-a dreptul....cu probleme mici sau mai mari, reale sau SF, da aveti un tonus super !!!
gaska !!!!!

Abia asteptam sa va zic....ne-am intalnit cu Ina si Robin !!! chiar in ziua botezului au trecut pe la noi...pe frumu de bebi l-am vazut de la distanta, ca avea bubitele de varicela si dormea in scoica, dar cu Ina am pove un pic, parca ne stiam de cand lumea...e o super fata, arata ca o pustoaica, iar Robin e un buzdugan de flacau...ei, l=ati vazut si voi in poze

sa nu uit...bun venit noilor mamici de iepurici

si...am vazut pozele recente...mama ce scumpici, nu nominalizez ca sigur uit pe careva, dar vreau sa-i spun andirei, ca pe principiul cine seamana se aduna, bebeii nostrii ar face un cuplu frumos, asa blonduti cu par finut, doar ca Ovi are ochii caprui spre negru
"de la Ovi pt Iris"...ca-n dedicatiile alea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

N-am apucat nici sa mananc azi...fii-mea a fost maraita non-stop, cu mici pauze de somn de juma de ora-o ora
Acum o adoarme ta-su E jale cu dintii astia, daca o tinem tot asa pana la ultima masea, o iau razna..of!
Am inceput sa-i dau cu Dentinox, cu Calgel nu prea merge...

Dayanara, esti culmea cu visul tau! De asta m-am trezit eu naspa de zici ca ma batuse careva, m-ai obosit tu in vis de tot :)))

Mi-e greu sa mai recuperez, sunt franta. Maine doarme mama aici ca sotul e plecat, m-am scos! Abia o astept

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

ALEXANDRA in primul rand trebuie sa fi tu calma. Daca te panichezi cand el plange nu rezolvi nimic.
Asa plangea si Albert si eu ma enervam, el ma simtea si plangea mai tare, pana la pierderea suflului.
De cand mi-am propus sa fiu calma si chiar sa rad cand el plange, lucrurile s-au linistit in casa noastra.
Acum Albert plange doar daca e obosit si nu poate sa adoarma. Si de adormit doarme doar leganat si cantat!
Cred ca si varsta conteaza, asteapta sa mai creasca, dupa 4 luni o sa vezi schimbari vizibile, bebe e mai atent la jucarii, la ceea ce faci tu, nu mai are colici decat rar...
Muuuulta rabdare ca in bancul ala:
"Era taticul cu un bebe urlacios in magazin si taticul tot spunea:
- Stai calm Gigel, stai calm, imediat o sa ajungem acasa, stai calm..
La casa de marcat, vanzatoarea ii spune:
- Vai, domnule, cata rabdare aveti cu Gigel!
Taticul raspunde:
- Nu doamna, pe el il cheama Daniel, eu sunt Gigel!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

BLUEKIDOO chiar ma intrebam zilele astea pe unde esti, ca nu ai mai scris de ceva vreme.
Bine ca i-ati dat de capat, cat de cat, la eczema aceea.

KOSSIR ai inceput cu laptele praf? Offf...
Chestia cu rahitismul e foarte vehiculata printre doctorii romani. Ti-a zis ca are un pic coastele evazate sau ce?
Cam asta e argumentul majoritatii pediatrilor, dar tu cum vii dintr-o tara calda, cu mult soare, chiar m-as mira ca Sofia sa aiba rahitism.
Imi pare rau sa aud ca aveti dermatita atopica. Sper doar sa fie o alarma falsa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Kossir intreb si eu ca proasta..cum ne dam seama la niste copilasi rotofei daca au inceput de rahitism ?
Imi pare tare rau sa aud de dermatita atopica..eu sper totusi sa se fi inselat doctrorita, ca poate fi tare chinuitoare aceasta afectiune
Doamne ajuta sa fie altceva ..mai degraba o dermatita de contact, sau orice altceva

Niki, daca isi tine bine spatele si esti langa ea sa stii ca nu are ce pati. Iar oasele nu pot fi afectate in 5-10 minute pe zi!

Ioana28 tot e bine ca reusesti sa intri sa ne spui cum santeti Sunt fete care nu mai reusesc sa mai intre deloc din pacate.

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Prezennnnttttt!!!!!

Hai mai fetele scuze ca lipsesc!!!

Eu dau vina pe urata aia de luna mare si rotunda cat o zi de post pentru nesomnul copiilor. S-a trezit la 3 sa tzatosasca si nici ca a mai adormit. La 5 am caputat si am dus-o la ai mei. Eu of course am cazut lata si nici ca mi-a pasat ca urla fica`mea la tata!!!

Cred ca Amy zicea ca nua re ajutor de la parinti? eu fara ei as fi in plop si plopul explodat pe undeva!!!!

Parul si mie imi cade dar nu asa de speriat!!! gasesc fire peste tot :) Astero esti de coma cu fobia de par:)))) Dianami zicea ca ia drojdie in fiecare zi si ca a ajutat-o!~!! si zau ca ea a facut trei prunci:))

Greenfrog am si pantofi mari. 41 mai putini ca am o doamna cu 41 care cumpara tot!!!! ia nr meu de tel sau emailul si da un semn sa ne auzim cu papucii:)) generic pe toti ii denumesc papuci!!

Oana pe scurt cu pantofii de copii. Cei facuti cum trebe sunt scumpi pentru ca standardele de materiale si calitate sunt foarte inalte in industria facatoare de pantofi de copii!! Cei facuti in China/Asia nu respecta nici un fel de criteriu: talpa flexibila, piei netabacite cu substante toxice, adevizi non toxici, lipsa talonetelor, lipsa pieii cu desavarsire.. etc!!! Eu nu sunt de acord nici cu imprumutatul pantofilor de la un copil la altul pentru ca fiecare calca intr-un fel; talpile fiind f moi se formeaza dupa cum a mers primul copil. Daca cumva a calcat inspre interior/exterior, mai apasat copilul nr 2 nu va mai avea cum sa isi formeze mersul cum trebe si va capata acelasi defect ca si primul. Eu una in magazin nu mai aduc pantofi de copii pt ies scumpi. Ca sa iti dau un exemplu: o pereche de sandalute marimea pana in 20, costa intre 17-25 de euro la producator. Pana le aduc in tara, pana plates comisioane de transfer, adaug TVA de 24% si pun si un adaos mai bine mor. eu o sa comand pt Joy de pe amazon sau de la producatorii mei cand au modele care se vand si cu bucata. o sa va anunt si pe voi de 2 ori pe an cand vreau sa fac chestia asta!!!

Ramy eu nu mai comentez de kilele la fetele astea!!! eu am 82!!! A-TI CITIT???? CU 8 NU CU 6....asa ca mucles!!!!!

Miria welcome back!!!

Elba tu stai putin mai sus de Hamburg:) orasul de unde eu mi-am intors sotul in Romania!!!! am amintiri extraordinare cu nordul germaniei!!! doamne ce vremuri...
www.gabyhila.blogspot.com tocmai am postat despre o insula din nordul Germaniei... Sylt!!!

Sanzi, sotul meu zice ca va stie din vedere pe amandoi!!!! Fata voastra este f f ffrumoasa!!! ochi mari si expresivi!!! pe sotul meu il cheama Bogdan Stanescu si este fiul mai mic al fostului director de la liceul din Moreni!! Sotul tau a jucat handbal?? statura are:))

Mergi la inceput