Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

eu tin parul sus in varful capului si coc . Ce coada de cal ? Pai o jumuleste fimea de nu se poate.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa asa e, nu sunt remedii, la mine s.a rezolvat cu eutiroxul pt tiroida, dar chiar daca nu as fi avut probleme cu tiroida, oricum e normal sa cada parul dupa nastere un timp, apoi isi revine, dar leacuri nu.s!

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

eu tin parul sus in varful capului si coc . Ce coada de cal ? Pai o jumuleste fimea de nu se poate.

Mergi la inceput

Cred ca fimea nu ma vede iapa . Eu sunt mai mica ma vede vre'un cocker ceva si incearca sa ma scape de coada da cal, pardon iapa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Multumesc fetelor de raspuns...
azi am baut 90 ml suc mere si 60 lapte , maine crestem doza de suc.. ce e bine e ca a facut cacauta de 2 ori azi el facea numai o singura data.

Oana ce ai facut cu Eric cu suptul degetelui? eu de ieri seara il chinui cu manusitele sa il dezobisnuiesc a plans toate noaptea eu n-am lasat garda jos ma ridicam de fiecare data si ii puneam suzeta si iarasi o scapa si iarasi plangea... asta e cateva zile si ne obisnuim..

Azi am cumparat scaun de masa si scaun de baie o sa il folosim in seraa asta cand facem baita.

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

ELLANIK ii place cate ceva....cam 5 minute, apoi incepe maraiala, ar sta toata ziua in brate...dar nu mai rezist nici eu

si e fff activ...ce scriu fetele ca fac copilasi lor acum la nu stiu cate luni, al meu le face de deja s-a plictisit....scria si OANA ca Eric se impinge in picioare....pai sa-l vedeti pe al meu ce face, 2 secunde nu il pot scapa din ochi

acum de ex...incearca sa prinda aparatoarea de la patut si e super nervos ca nu poate...dar el se ridica

....sa nu fiti invidioase, ca nu e bine sa ai un copil super activ. Din maternitate a fost asa, colega de salon a chemat-o pe asistenta de copii sa o intrebe de ce a ei nu e asa ca Alessa, ca al ei doarme, si al meu e cu ochii deschisi sa vada tot.

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Flory, eu am stemer si blender pt bebe 2 in 1 de la Chicco.Din cate imi dau seama recipientul pt abyur e cam mic pentru mai tarziu...voi folosi doar blenderul.

Cu caruciorulma pot lauda ca al meu cupil il adora...si in casa il culc ziua in cARUCIOR

Lindal, taie-i fata bretonu , nu lasa cupilu victima unor obiceiuri din batrani ZNasii o sa ii taie si ei mot la un an..ce , doar nu-l chelesti!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

ah mi.am adus aminte, avem deschisa pagina cu codrin de babyangel si il vede sotul: cine e bebeloiul? zic : un bebe zice: nu e bebe e copil:)) zic nu ma, e de.o seama cu silvana! asa mare i s.a parut uriasul tau

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Dayanara, sa stii ca mi s-a mai zis ca are aliura de copil nu de bebe. Are 7800 g dezbracat si 72 cm..e bebeloi intr-adevar

Anca
_
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Salutare si de la noi,

Am lipsit motivat evident, am trecut cu bine peste botez, am avut si alte problemute, insa per total suntem binisor.

Sofia a obosit foarte tare la botez, unde a fost eroina, n-a plans deloc, dar nici n-a dormit.
Am incercat din nou lapte comppletare, a acceptat primul bibe, dupa doua zile al doilea l-a vomitat tot, in ziua botezului, apoi n-a mai acceptat iar doua zile cand a baut si a vomat iar in jet foarte puternic. Avea si scaune cam molcute, asa ca am plecat la dr. Nu are nimicuta la stomacel, daaaaaaaar , un mic semn de rahitism si un inceput, sau nu stiu cum sa zic de dermatita atopica . Are pielea aspra pe aproape tot corpul. Asa ca am trecut pe calciu, D3 si biotics, gel de dus de la Aderma si cereale HA. Apoi dr. a zis sa incepem cu supica, chiar dacava schimba gustul total peste 3 sapt cand ne intpoarcem in Maroc, unde gustul legumelor este total diferit.

Acum problema cea mai spinoasa este ca nu vrea lapte deloc, dar nu mai vrea nici cereale deloooc. Se stramba toata, inchide ochii parca i-as da lamaie si-si face greata. Azi n-a mancat 6 ore si degeaba, i-am dat san ca nu ne intelegeam.
Maine ii fac supica, sa vedem daca vrea .
Si san nu mai am sa o sature, a luat luna asta 200g .
Ce ne facem fetelor????????????

Sper ca voi sunteti toate bine, va pupic si ne mai auzim

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nafi

Ah..m-a zapacit cu muscatul! eu dau sa-l mangai si el imi prinde mana cu o viteza fantastica si incepe sa ma muste cu gingiile lui stirbe E asa haios!

sa vezi ce secsi este cand are 2 dinti maricei , ca la al meu..parca este compostor!

Anca
_
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput