Fluturasi de martie-aprilie 2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 17
strumphitza spune:
Ally, unde in italia esti? ce zona ? ![]()
Am si eu o sora stabilita acolo de multiiii ani si 2 nepotele
...acum sunt in vacanta la maica-mea acasa in romania, dar ele acolo stau aproape de Roma, via Napoli , la vreo 40 km sud. ![]()
Iubesc Italia , am fost de multe ori si o ador... de fiecare data imi place si mai mult ...nu mai spun de Roma care ma fascineaza de fiecare data si ma surprinde.

Very Happy Mum To Be
5+
AllyLaur spune:
Sunt aproape de Milano, mai exact la Cremona

.La Roma inca nu am ajuns dar...asta avem in plan Roma si Venetzia
. Lasa Strumpitz ca ai sa slabesti imediat dupa nastere...stai linistita
cica am terminat si eu anul asta un master in Nutritie si remodelare corporala si poate imi va fii de folos cand o sa fiu 

macar asa zisele dietele ca am invatat 

. Sa vezi ce sexoase v.om fii

...te

Ally,
5+
dyadyazuza spune:
bb_yasmi eeee foarte dragutz bebelinu din burtica ta.ne-ai dat pe toate peste cap cu pozele aste si de cand am vazut cred ca toate ne dorim si mai mult urmatoarea eco.

am o mare prob

m-am constipat rau de tot. oare ce pot sa fac?repet ca nu pot manca fructe
strumphitza spune:
dyadya , nu stiu ce sa iti spun de constipatie..daca nu mananci fructe chiar nu stiu...stiu ca prunele ajuta mult , dar si oricare alt fruct. Eu mananc in fiecare zi verzaciuni...mere, pere, struguri, piersici, pepene galben...yummy.... Mai poti sa bei mult iaurt , activia stiu ca mai ajuta, si cereale, legume....toate produsele care contin fibre, sper sa nu spun prostii... mamicile cu unul sau mai multi copilasi deja , va rugam sa confirmati sau infirmati, si sa o ajutati pe dya cu ceva idei...

Very Happy Mum To Be
5+
madutza_bra spune:
dya, nu prea am avut pb cu constipatia, dar atunci cand am simtit ca nu e ok, am baut dimineata pe stomacul gol cateva guri de cafea fierbinte. Asta in cazuri extreme, nu tb sa devina o obisnuita ca nu e bine. Daca nu poti manca fructe, macar compot poti?..asa doar zeama?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum
10+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
dyadyazuza spune:
multumesc strumphitza. vad ca tu mananci de toate si tot timpu scrii de mancare. ma bucur pt tine ca poti manca. sa stii ca si eu sunt un pic mai plinuta si eu inainte de a ramane insarcinata mancam de toate si toata ziua si ma grav mancam si de plictiseala si nu refuzam nik in schimb acum nu pot manca nimic si cand mananc pt ca tre sa mananc ceva mananc asa in greata ca sa nu zic ca nu am mancat, si in loc sa ma ingras 2 kg cum spuneti voi ca e normal eu le-am dat jos ceea ce ma bucura. mai rau e ca de acuma a inceput sa ma doara burta de la constipatie

de pofte nu am pofte. poate sa imi ofere cineva si caviar sau mai stiu eu ce bunatati ca eu tot nu cred ca mi-ar fi pofta. singura pofta pe care o am acum e o prajitura cu multa frisca si il astept pe sotu meu sa vina de la serv cu ea ca de la magazinele astea de prin jurul meu nu am incredere sa mananc asa ceva
zozela spune:
Dragi mamici si burtici, am intrat sa va spun o poveste trista, a unui puiut de 5 luni.
Simo27, colega noastra de la "Puiuti de Randunici" e o mamica inimoasa… asa mama, sotie, prietena mai greu de gasit. Are 3 copii, David din 2002, Sam (puiut de randunica) din 2008 si Siluan, un pufulete din 08.02.2010.
Din pacate puiutul mic, are grave probleme de sanatate, acum se afla in Salzburg, urmand sa plece intr-o clinica din Innsbruck in speranta ca se poate face transplant. Este bolnav de ciroza si atrezie a cailor biliare datorate infectiei hepatice cu CMV.
Simo si-a facut analizele in sarcina si i s-a spus ca are imunitate la CMV deci problemele astea au cazut ca din cer.
Pe scurt, dupa nastere nu i-a trecut icterul. I s-a spus sa astepte ca o sa treaca, au urmat analize, s-a vazut ca sunt valori mari la bilubirina, i s-a dat medicatie, nu au fost imbunatatiri. Intre timp a mai avut un hop… operatie de hernie, cu probleme si spaima mare nu-mi amintesc exact motivul, parca din cauza reactiei copilului micut la anestezieie.
Dupa mai multe internari la Brasov, au plecat la Bucuresti, la Fundeni, unde dupa un alt set de analize si alt set de medicamente au plecat acasa, urmand sa revina dupa aprox o luna la control.
Saptamana trecuta s-au intors la control la Fundeni, iar vineri, in 23 iulie, li s-a spus ca singura sansa este transplantul de ficat… DAR sa mai astepte pana in toamna
S-au mobilizat, ne-am mobilizat cu totii, iar luni au plecat in Germania, de acolo in Austria. Marti a fost internat, i s-au facut analize, miercuri i s-a facut punctie, azi primeste rezultatul biopsiei. Din rezultatele de pana acum: ficatul este negru, nu are nicio sansa pe un tratament, nu se stie DACA se poate face transplantul. Totusi, cu sprijinul unor medici MINUNATI, s-a luat legatura cu o clinica din Innsbruck, care poate face astfel de interventii, probabil si din cauza varstei asa de mici. A vorbit seful clinicii din Salzburg. Vor fi primiti saptamana urmatoare in Inn. pentru analize pentru luarea deciziei… SE POATE FACE CEVA PENTRU SILUAN?
Parintii sunt terminati! Un mic frumos, vesel, comunicativ… of… ne rupe sufletul ca inca nu stim daca se poate face ceva.
Dar speram, ne rugam la Dumnezeu, si facem ce putem pentru a-i sprijini; ei sa se poata concentra doar pe micut.
Fiti alaturi de noi! Fiti alaturi de puiut!!
Are nevoie de rugaciunile noastre… si bineinteles de niste resurse financiare. Cazul o sa fie preluat de rubrica „Umanitare” a forumului. Fiecare cum poate, cat poate...si doar un gand bun, o rugaciune pentru el!
La inceputul fiecarui capitol, la "Puiuti de Randunici", sunt pasii care i-am facut impreuna pana acum, precum si conturile lui George, in care se pot dona niste banuti, care sa-i ajute sa acopere macar cheltuielile cu spitalizarea si analizele. O singura zi de spitalizare, fara nicio analiza, ii costa 700 euro.
Imediat ce avem actele medicale, le vom pune pe siteul si blogul lor la care muncim acum si vom initia campanii mai ample, in presa, TV, forum si alte cai.
Avem deja sprijinul Asociatiei MAME si speram sa ne auda strigatul de ajutor cat mai multi oameni.
Impreuna putem muta muntii!!!
Siluan trebuie sa traiasca!!
Mamica lui Mihai si cu Maria Sa la purtator!
dyadyazuza spune:
da madutza chear am in frigider un borcanel de compot de visine si numai bine ca e putin acrut cred ca acu ma duc sa beau putin si daca pana maine dim nu rezolv nik o sa beau si cafea ca stiu ca face bine cu toate ca eu nu beau de fel nici cafea. rar mai beeam inainte 3in 1 sau cafea cu muuuulta frisca dar mai ales acu cu bebita chear ca nu as mai beau deloc.dar o sa fac asta numai in cazuri extreme. dupa cum vedeti mie imi place ff mult frisca. mai am obicei si imi iau o cutiuta de frisca din aia liichida si o fac acasa si mananc cu lingurita

strumphitza spune:
Dya, eu ti-as reconmanda sa te duci pana la magazin sa iti cumperi niste iaurt activia simplu sau cu fructe de care preferi si o sa vezi ca te ajuta...un iaurt mare sau 2-3 de alea mai mici...daca iti iei de alea cu fructe sunt ca un desert , sper sa iti placa ...nu stiu acum daca da, ca ai spus ca ti-e greata mai mereu si nu ai pofte deloc. Succes!

Eu ma duc sa trag un pui de somn, ca mi-s toata adormita, de mult tare nu am mai dormit
...de acum 3 ore
Nu stiu de ce atata somn pe mine, dar pur si simplu mi se inchid ochii. 

Very Happy Mum To Be
5+
simonacip spune:
MsBB, gata sunt in grafic cu 1-2 insomnii pe saptamana. N+am mai apucat sa scriu la scutece dar mor de ras la mesajele tale...Faza cu baitza Andrei m-a terminat, am citit si colegelor aici
Pupici de la noi
Vas, baiatul meu cel mare la fel, spune tuturor pe unde mergem ca mami are bb in burtica. Daca suntem formatie completa(adica si cu cel mic) lumea deja ma priveste suspicios
Ce-or zice: ia uite-o si pe pustoaica asta ce devreme a calcat in strachini...Mi s-a mai spus ca nu par de 32 de ani si sunt si mai copilaroasa ca si comportament, deci..imi inchipui ce cred ceilalti despre mine. Haha.. Cat despre asemanarea cu o tipa dintr-o formatie, habar n-am...nu mai sunt la curent...Ah, inca ceva: eu la bb 2 am vomitat pana la 18 sapt
, a fost cumplit, dar sper sa-ti treaca mai repede stiu cit e de rau. Acum eu vad ca de bine d erau nu vomit si parca sunt greturi suportabile...
Madutza_bra mai nici eu nu prea beau apa,, ar tb s ama chinuiesc mai mult in privinta asta, nu de alta dar hidratarea pielii conteaza f mult, n-as vrea sa mai fac si alte vergeturi pe linga cele deja existente..Cu creme ma dau...si m-am dat la fiecare sarcina...
Roxy, vad ca profitati de timp liber si de vreme. Bravo! Va invidiez!
Strumphi, nu beau cafea d ecitiva ani..in sarcina mai sunt si insomnii la mine acum cred c-au aparut mai devreme...daca ma si culc odata cu gainile..
Ally nu-ti face griji cu pofta de mancare. Imi spunea cineva odata ca bb e cel mai bun parazit, chiar dc tu nu papi cum tb, el isi gaseste resurse si se dezvolta frumos. Si eu iubesc Italia!
Dyadya, supoz cu glicerina, eu le-am fol cu succes!
Simona, mami de baieti
David si Matei si
7+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"