Fluturasi de martie-aprilie 2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 18
AllyLaur spune:
simonacip am tot auzit ca mierea luata seara, inainte de culcare are bune rezultate...Daca nu o poti lua asa, simpla merge foarte bine combinatia lapte+miere...Remediul asta este cel mai bun si sanatos pt insomnii...incearca-l

Ally,
5+
strumphitza spune:

Acum m-am trezit!!!!

Am dormit aproape 5 ore
si nu stiu de ce asa mult ... azi noapte am dormit foarte bine si cred ca cel putin 9 ore...azi inca 5![]()
. Oare la noapte mai dorm sau numar stelele pe cer ?
Da voi fetelor unde sunteti? Deja plecate in weekend?
sau ceva
sau poate 

bb_yasmi cum a fost azi la
? Imi beau freshul de portocale ?
Miki, distractie placuta la mare !!!

Dya, ai rezolvat ceva cu problema de dimineata? ai fost sa iti cumperi iaurt? ai mancat ceva fructe?? Mi-am adus aminte sa iti spun ca si mierea in ceai seara bauta te trimite de urgenta la
dimneata.
Very Happy Mum To Be
5+
strumphitza spune:

Felicitari bb_yasmi!!!

Sa stii ca te tin minte, cand vin in tara te caut pentru freshu promis![]()

Glumesc desigur, felicitari si sa il stapanesti sanatoasa!!! Sa plimbi printesele cu masinuta in siguranta 

Very Happy Mum To Be
5+
bb_yasmi spune:
helloo
simo, eu abia ieri am facut analizele la 10 sapt. nu am vrut eu mai repede.
madutza, si la iasmi tot asa am fost la eco , la 2-3 sapt maxim. in legatura cu apa, eu pana zilele trecute nu am putut pune gura pe apa, asa ca am mancat doar fructe multe, fara sa beau apa cu zilele. acum mi-am revenit!!
de vreo 2-3 zile au disparut si greturile!! 

va multumesc frumos pt complimentele legate de eco/bebel....
EU SUNT RACITA.....TAREEEE....:(((
mamica fericita de
2+ si
10
strumphitza spune:
yasmi , cum racita? de la ce? ce facusi? ai stat cu geamul deshis la masinutza azi ? ![]()
Baga repede niste ceai cu lamaie si miere si un paracetamol, poate iti mai revii.
Ai grija de tine si bebe scump din burtica

Very Happy Mum To Be
5+
roxy_s spune:
fetelor am venit si eu. m-am bronzoli azi asa tare, cu toate ca nu prea am stat mult la soare. a fost foarte frumos. am facut baita si acum mananc o gulie. am mancat si o inghetata ![]()
![]()
bb_yasmi dar tu asa des mergi la doctor? asa o sa mergi toata sarcina?
sa stapanesti sanatoasa carnetul si sa conduci prudent![]()
S-a intamplat minunea mult asteptata
10+
roxy_s spune:
fetelor asa cascata suut......nu mai am utrogestan si azi dimineata cand l-am pus pe ala singur nu am observat. cred ca n-are nimic daca nu pun in seara asta , nu? si pun maine dimineata 2. ce ametita pot fi, bine ca am fost la iarba verde toata ziua.....
S-a intamplat minunea mult asteptata
10+
dorinut@ spune:
dya si eu am avut probleme toata viata cu constipatia pana cand mi-a recomandat dr o cafea fierbinte bauta dimineata, fara zahar, cu miere si bauta pe stomacul gol. Avand in vedere ca poate nu bei cafea (eu de ex imi incalzesc un pahar de lapte fierbinte in care pun o lingurita de cafea, una de miere si imediat ma rezolva) eu am intrebat medicul meu daca pot supozitoare cu glicerina si a zis ca fara probleme. Pentru ca nu e bine sa fii constipata in sarcina..sa te scremi (ma scuzati) poti sa-i faci rau lui bebe.
Deci iti recomand o cafea mica cu lapte fierbinte, prune uscate seara (sunt unele la real super bune la 3 lei si ceva punga de 200 se numesc ceva cu light sunt super super bune)chiar si dimineata si la nevoie un supozitor cu glicerina.
PS:si poti incerca combinatii ciudate, gen pepene + lapte :).
Hai te pup si ai grija de tine si nu neglija aceasta problema
.
Fetele eu cu gorgonzola m-am mai lnistit (m-ati linistit voi ) ca a fost prelucrata termic si deci nu e asa grav. Desi de la ganduri am visat cumplit de urat. am visat ca eram de sange si a iesit bebele mic si il tineam in mana si plangem..cruunt
.
Ce inseamna si subconstientul asta cum lucreaza si iti proiecteaza in vise toate temerile tale..
strumphitza mi-ai facut pofta de castraveti acri asa ca m-am conformat 
vas thanks penru user
. Poate reusesc sa va pun si eu o poza in wkd.
yasmi si roxy mi-ati facut pofta de sunca de casa
. O sa in la voi sa-mi dati na.[:d]
Nasturelul meu mic
8+
Anita