Fluturasi de martie-aprilie 2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 19
strumphitza spune:
Roxy, sa iti fie de bine bronzul si mi-ai facut pofta de inghetata, am si eu una in congelator cumparata de acum cateva zile si nu am mancat-o...ia sa o scot eu sa se dezghete sa o pot manca
...si nu e una mica, e o cutie de vreo 500 gr
ma ajuta si sotu` cand ajunge acasa de la munca
nu eu singura toata cutia 

Acum bag sub nas niste iaurt de capsuni cu germeni de grau, cica germenii astia ar fi foarte sanatosi si ajuta pe bebe sa creasca mare si frumos si destept si sanatos!!

Very Happy Mum To Be
5+
dorinut@ spune:
Felicitari yasmi sa mergi cu grija si sa conduci mai mult decat mine [:d].
Eu am permis de 2 ani dar conduc numai 'la nevoie'..al meu e pasionat tare de sofat si nu prea ma lasa sa conduc 
Nasturelul meu mic
8+
Anita
bb_yasmi spune:
dorinutza dar nu e recomandata in sarcina sunca cruda....![]()
eu sunt "moarta" dupa ea....cu rosii si cu branza de casa....
strumphi,
iau oscillumcoc...... si nu mai stiu cum se scrie ![]()
![]()
am racit ca de cand suntem cu apartamentul in santier toate geamurile sunt deschise, plus clima de la masina....
roxy
asa vreau eu sa merg.
mamica fericita de
2+ si
10
bb_yasmi spune:
dorinutza, multumesc. in plas era un opel corsa pt mine...
dar acum renunt pana voi naste. voi conduce ocazional masina sotzului ![]()
simo, zici tu ca e baiat??? hmmmm.......dar eu vreau tot fetita...:( dar si un putoi ar fi frumos...

mamica fericita de
2+ si
10
strumphitza spune:
dorinut@ abia astept sa pui poze in picasa sa te vad, doar esti tiza mea 

Azi pofte mai speciale nu am
deci nu va mai dau idei
, dar daca va spun ce-am mancat eu acum vreo ora poate vi se face pohta
. Deci asa: ou prajit cu sunca, masline, rosii uscate marinate, mozarella si ciabatta, toate un amestec 
Cine ne schimba si noua capitolul, ca doar am avut treaba si l-am umplut eu si pe asta ![]()

Pleaseeeeee

Very Happy Mum To Be
5+
dorinut@ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi dorinutza dar nu e recomandata in sarcina sunca cruda.... ![]() strumphi, iau oscillumcoc...... si nu mai stiu cum se scrie am racit ca de cand suntem cu apartamentul in santier toate geamurile sunt deschise, plus clima de la masina.... ![]() roxy asa vreau eu sa merg.mamica fericita de 2+ si 10 |
Aha deci nu vrei sa-mi dai!!
..eu as manca cu ceapa..yammm.O pun pe gratar na si o fac termic si scap de griji [d].
Nasturelul meu mic
9+Anita
dorinut@ spune:
Strumphicum is rosiilea astea uscate si marinate? Nu cred ca am mancat..dar suna yammy..tot ce-i marinat.
PS: Sa va spun un secret..numele meu real e Ana-Maria...shhh ![]()
Nasturelul meu mic
9+
Anita
roxy_s spune:
strumphitza parca te vad peste vreo 2 sapt ca nu mai poti manca nimic ca vin greturile ![]()
![]()
eu n-am deloc probleme cu constipatia. am avut la inceput , pe la vreo 5 sapt asa, dar acum vad ca este chiar bine, cateodata ies chiar de 2 ori pe zi.
eu nu mai am greturi chiar asa mari, dar tot nu pot manca muuuulte mancaruri. ieri mi-a fost foarte rau, stare din aia de moleseala, greata, nu intra nimic....abia am baut si laptele. dar azi a fost chiar bine. sanii incep sa doara din ce in ce mai putin. pe voi, care aveti sapt apropiate cu mine , va mai dor sanii?
bb_yasmi este bine ca mergi asa la eco, il vezi pe bebe mai des
. i-ai zis tu la doctor ca vrei sa mergi asa des? al meu ma cheama el la 4 sapt.dar cred ca daca i-as zice ca vreau mai des n-ar refuza.
S-a intamplat minunea mult asteptata
10+