Fluturasi de martie-aprilie 2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 20
roxy_s spune:
bb_yasmi dar tu ce sunca mananci?? eu mananc slanina de la porcul lu' soacra-mea![]()
, care este super afumata si facuta la caldura mare....cred ca n-are nimic. oricum n-am mai mancat, mi s-a pus pata cateva zile pe ea, acum gata, nu-mi mai trebuie.
S-a intamplat minunea mult asteptata
10+
dorinut@ spune:
Roxy sa stii ca nici pe mine nu ma mai dor asa tare. Cand imi scot sutienul ii simt foarte fierbinti si durerosi (deja am trecut la bustiere sau fara, e asa de bineee). In schimb sfarcurile parca le simt la fel de sensibile. Eu cred ca s-a mai invatat si organismul cu explozia asta de hormoni.
Nasturelul meu mic
9+
Anita
simonacip spune:
Ally, ai dreptate, nu m-am gindit, ar tb sa incerc cu lapte
, ca mierea imi mai aduce o gramada de calorii in plus si as vrea sa ma feresc sincer. De la 56 kg am ajuns la 58.5
Oare pot sa mai dau jos vreo 2 sa ma simt si eu ok?
Bb_yasmi.Sa stapanesti sanatoasa masinuta si sa conduci bblunii prin toate parcurile din Bucuresti!Ei, am sa beau si eu o gurita d evin in cinstea ta. Cit despre baieti...sa stii ca-s asa mamosi si iubareti...N-are sa-ti para rau sa ai unul, ai sa vezi. Deci si tu ai facut analizele mai tz...atunci nu-mi fac griji...Oricum tb s amerg la dr cit de curind ca mi-a crescut burtica si fetele si-au dat seama la sv...Tb sa anunt, nu se mai poate. SI sanatate muuulta, baifierbinti cu sare grunjoasa la picioare la picioare si multe citrice, te vei pune pe picioare! Bine ca n-ai febra, aia-i periculoasa pt bb.
Dorinutzaalias Ana Maria
, o sunculita pe gratar suna nemaipomenit
. Iar ceapa frecata cu sare la fel. Mie mi-e teama ca am tot mincat ceapa si parca ma simt si mairau de la ea...desi tentatia e mare...mor dupa ceapa!
Roxy, te invidiez pt bronz, as vrea si eu putin, dar sunt ca tractoristii asa pe git si pe miini de sub umar
CUm esti, se vede ceva burtica si la tine la cit de subtirica esti? Nu inca, asa-i?Eu deja ma orientez spre haine mai largute, strinse sub sani...si largi pe burtica.
SI ca tot intreba Strumpfita la un moment dat, eu n-am superstitia cu hainele inainte d enasterea lui bb. Ba dimpotriva, consider ca in tumultul zilelor de dupa nastere, cand sotul mai alearga si dupa acte iar tu esti 24/24 cu bb ai nevoie de toate la indemana. Nu le lasa pe ultima clipa, e doar o superstitie, ia-ti tot ce ai nevoie, ca iti tb multe. Eu deja am de toate, tb probabil mici completari...garmastan pt ragade, pampersi nr cel mai mic, un termometru nou pt bb...Dar le voi lua inainte nici nu discut.
Simona, mami de baieti
David si Matei si
7+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
dorinut@ spune:
Simo sa stii ca eu inainte nu prea mancam cepa, acum as manca cu orice. Dar la fel ca si tine ma simt cam naspa dupa, am asa niste arsuri mama mama..dar tot nu ma las si bag ![]()
Nasturelul meu mic
9+
Anita
roxy_s spune:
simona burtica a inceput sa se vada putin, la cat de plata eram eu, acum se vede putin. si eu la fel, am inceput sa port haine mai largute, parca ma si deranjeaza orice este prea strans pe burtica.
si eu zic la fel, totul trebuie cumparat inainte. cine o sa stea dupa nastere sa umble prin magazine? eu am si vazut un carucior asa frumos din ala 3 in 1. dar am zis ca la carucior chiar pot sa mai astept ca poate vad altceva,doar intr-un magazin m-am uitat atat. si mai sunt atatea.
S-a intamplat minunea mult asteptata
10+
stefyapost spune:
buna burtici!

ce faceti???eu astazi m-am simtit cam aiurea...
m-am trezit cu nervisori,am cautat carcota cu toata lumea si inainte de a ma duce la munci m-au apucat niste greturi si niste arsuri de am zis ca mor

nu am fost nici la munci...am dormit ca o vacuta pana la 18.30

![]()
.
vreau sa va intreb ceva...cu sexutul cum o duceti???![]()
![]()
ca eu o duc tare rau..
ubi meu a intrat in panica ca face rau la bebic,ca nu e bine,cu toate ca ultima oara cand am fost la dr ne-a dat verde...si eu nu-s bine deloc![]()
![]()
![]()
am inceput sa am vise deokiate...am nevoie de 
cea mai fericita
ce asteapta cel mai frumos si sanatos
8+
bb_yasmi spune:
simo multu frumos dar nu am cumparat masinuta...vroiam, dar acum ca sunt gravi renunt pana dupa ce nasc.
roxy, sunca de casa afumata, "bulan" de porc dar e fara slanina doar macra.
stefy noi stam fff bine cu sexuliciul.......avem o pofta....![]()
la prima sarcina parca am fost speriati de bombe....ne era frica la amandoi ![]()
mamica fericita de
2+ si
10
strumphitza spune:
dorinut@, Ana Maria, deci acum am o intrebare, de cum de ti-ai ales nickname ul asta ? ai vreo cunostinta sau pritena cu numele asta? ![]()
Rosiile marinate le cumpar gata facute de la magazin, deci nu stiu sa iti spun care anume este procedeul, dar dupa cate imi dau eu seama si dupa cat de delicioase sunt
cred ca sunt taiate in 4, rosii mai mici, nu de alea mari ca in romania
, uscate la soare
sau in cuptor , habar nu am ... si adaugat la ele ulei de masline, usturoi,sare, piper, mirodenii ...yummy ce bune sunt , mai ales cu mozarellaaaaaaaa
Roxy, deci tu vrei sa ma vezi in greturi cat de curand uh?
te tin minte
In viata mea nu am dat la boboci, doar o singura data imi aduc aminte eram micuta la bunica-mea la tzara in vacanta de vara , am mancat niste gogosi calzi seara tarziu si mi s-a facut rau peste noapte si m-am trezit sa dau la ratze, dar pana la 29 ani nu am avut greturi![]()
Simona, asta i-am spus si eu sotului cand el isi dadea cu parerea sa nu aflam sexul bebelusului dinainte , ca nu o sa am eu timp de umblat de cumparat haine si tot restul ce imi trebuie dupa ce ies din spital
...cumpar tot dinainte ca daca il trimit pe el si stie ca are fata acasa el sigur cumpara pentru baiat
, asa de ametit e uneori ca nu stie pe ce lume e si mai ales atunci la ce emotii o sa aiba o sa ma sune sa ma intrebe una alta desi ar avea lista facut de mine cu ce imi trebuie![]()
...sau il trimit sa imi cumpere un kil de mere si el vine cu 3 sacose acasa cu fel de fel de prostii
. Deci nu ma las eu in baza lui ca e jale ... noi nu avem pe cine sa rugam sa ne ajute aici, parintii lui traiesc undeva pe langa Manchester si ai mei in romania, surori si frati la fel, tare departe...doar prieteni ceva mai aproape aici, o gramada , dar nu ma las eu in grija lor, deci nici nu discut, tot cumparat de dinainte
.
Very Happy Mum To Be
5+
dorinut@ spune:
Sa stii ca si eu am uneori vise deochiate
..si adevarul ca nu am mai facut nimic de vreo sapt si ultima oara am facut cu frica...asa ca nici al meu nu are curaj sa se mai atinga de mine sa nu-mi faca rau
. Si mi-au mai zis prietene de ale mele ca si ele au avut vise 'deochiate' in primul ltrimestru de sarcina
..crek hormonii au luat-o razna 
Nasturelul meu mic
9+
Anita
AllyLaur spune:
Hai mai Simo nu exagera ca 2kg jumate nu sunt asa mult
Este normal sa iei in greutate pe parcursul sarcinii dar, treptat, putin cate putin
.
Am si eu o problema mai fetelor

!!!!
Ce ma fac eu cu voi cu sunculita afumata
, branzica de casa si altele. Eu sunt in Italia si nu gasesc asa ceva...aici sa traiasca Parmegiano Reggiano si altele...Acum sunt la prima pofta de cand cunt insarcinata si 

de unde le iau..

Ally,
5+