Fluturasi de martie-aprilie 2011 (7)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Vise deocheate? uh ohh...se incing spiretele

Al meu nu e speriat de bombe , el tot vrea non stop...dar eu nu prea am chef, dar ma cauta la in fiecare seara si dimineata, nu cumva sa fi disparut sau cat au crescut de cand sunt gravida

Cand sunt obosita si somnoroasa el se joaca cu si eu motzai, cate nesimtire din partea mea si el mai ma intreaba daca nu vreau ceva mai mult si eu ma fac ca nu aud

Very Happy Mum To Be 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Vaiiii ally dar de un prosciutto crudo ce zici???? mie mi se pare delicios si chiar asemanator la gust cu sunca... eu cand merg in italia la socra in concediu numai prosciutto cu cascaval cu piper imi place la micul dejun...

mamica fericita de 2+ si 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Hai mai Simo nu exagera ca 2kg jumate nu sunt asa multEste normal sa iei in greutate pe parcursul sarcinii dar, treptat, putin cate putin.
Am si eu o problema mai fetelor!!!!
Ce ma fac eu cu voi cu sunculita afumata, branzica de casa si altele. Eu sunt in Italia si nu gasesc asa ceva...aici sa traiasca Parmegiano Reggiano si altele...Acum sunt la prima pofta de cand cunt insarcinata si de unde le iau..

Ally, 5+

Off mititca . Stiu ca la voi e un fel de bacon care se face pe gratar si care e foarte bun..iar branza nu e buna deloc e sarata, nu te mai gandi. Ia-ti niste mozarella si pune-i sare si cu rosii cherry si ai sa uiti.

PS: Strumphi mi-am ales nick-ul dupa numele unei foste colege pe care o alintam 'dorinuta'

Nasturelul meu mic 9+

Anita

Mergi la inceput

strumphi spune i draga ca o sa aibe un soc cand o sa vada cat vor fi la finalul sarcinii si dupa nastere...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

strumphi spune i draga ca o sa aibe un soc cand o sa vada cat vor fi la finalul sarcinii si dupa nastere...

eh mai Yasmi, nu e speriat deloc nici acum cand si-u marit volumul considerabil...el tot asteapta cu interes si de aia le verifica mereu , o sa fie in culmea fericirii cand oi purta eu un 38G la sutien

Very Happy Mum To Be 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Yasmi, sunt satula de prosciutto crudo, si parca nici nu mai intra. Este doar o pofta...trece. Va

Ally, 5+

Mergi la inceput

nu se pricepe nimeni sa faca capitol nou??????????

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Citat:

eh mai Yasmi, nu e speriat deloc nici acum cand si-u marit volumul considerabil...el tot asteapta cu interes si de aia le verifica mereu , o sa fie in culmea fericirii cand oi purta eu un 38G la sutien

Very Happy Mum To Be 5+

wowwwwwww

Mergi la inceput

heeeyyyy gravidutzelor!!!!!!!!!!!!!1 m-ai lasat singurica???//

offff nu mai suport praful asta (suntem la etapa de slefuit gletul )

Mergi la inceput

Citat:

heeeyyyy gravidutzelor!!!!!!!!!!!!!1 m-ai lasat singurica???//

offff nu mai suport praful asta (suntem la etapa de slefuit gletul )

eu sunt pe aici, am incercat sa fac un nou capitol , mi-am prins un pic urechile dar sper ca nu am stricat tot, asteptam moderarea acum. am uitat sa copiez linkul si sa il pun aici sper noul capitol, dar se poate face si dupa cred.

Very Happy Mum To Be 5+

Mergi la inceput