Fluturasi de martie-aprilie 2011 (7)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bravo strumphitza!! si multumim pt cap nou!

mamica fericita de 2+ si 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Grea misiune Yasmi...sa o iei mai usor sa nu faci rau la bebelin....

Ally, 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ally pai eu inca nu fac nimic... stau pe laptop...dupa..la curatenie...

ma cam doare burtik de la stresul si emotziile de azi...de dimi am fost prezenta si abia la ora 14 am inceput eu....

mamica fericita de 2+ si 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

dorinutza multumesc pt sfaturi. stiu ca nu e bine sa te scremi
scuze de cuv.de aceea ma si feresc. pana la urma am reusit eu ceva ceva dar nu suficient. oricum o sa tin cont de sfaturi.
fetelor si noi adica eu si sotzu avem pofta dedar avem interzis de la doctor din cauza eminentei de avort, dar oare pana cand e interzis?
si apropo am senzatia ca am ceva in gat tot timpu. la inceput am crezut ca e de la pastile dar acu parca imi dau seama ca nu e de la pastile. oare e de la bebe? stiti voi ceva? aveti si voi senzatia asta? pt mine e disperant si tot ma chinui sa tusesc poate iese dar nimic si mi-am bagat si degetele in gat si la fel nimik.oare e de la bebe??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Da Yasmi, dar s-a meritat agitatia si sptresul pt ca sunt cu folos..FELICITARI. Urmeaza sa ma intorc si eu in Bucuresti prin septembrie doar pt ex la sc de soferi si atunci sa vezi...

Ally, 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyadyazuza

dorinutza multumesc pt sfaturi. stiu ca nu e bine sa te scremi
scuze de cuv.de aceea ma si feresc. pana la urma am reusit eu ceva ceva dar nu suficient. oricum o sa tin cont de sfaturi.
fetelor si noi adica eu si sotzu avem pofta dedar avem interzis de la doctor din cauza eminentei de avort, dar oare pana cand e interzis?
si apropo am senzatia ca am ceva in gat tot timpu. la inceput am crezut ca e de la pastile dar acu parca imi dau seama ca nu e de la pastile. oare e de la bebe? stiti voi ceva? aveti si voi senzatia asta? pt mine e disperant si tot ma chinui sa tusesc poate iese dar nimic si mi-am bagat si degetele in gat si la fel nimik.oare e de la bebe??

dya e sigur de la bebe. Simti ca ai tot timpul un nod in gat si iti vine sa inghiti in permanenta sau sca scuipi..si eu am..acum parca mai putin..dar dimineata tot mai simt..cand ma ia greata si pana ma duc sa ma 'rastesc' la toaleta

Nasturelul meu mic 9+

Anita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

capitol nou

sper ca merge , daca nu o fata mai priceputa decat mine rog sa corecteze e prima data cand fac asta, deci mi se iarta sper

Very Happy Mum To Be 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

strumphitza deocamdata zice ca nu e moderata si sa incercam mai tz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

nu mere..for the moment,dar tu esti fata priceputa si cred ca o sa fie ok.
o saptamana ziceti ca nu ati facut sex??? bun asa..eu de cand am aflat ca-s graviduta nu am facut(4 sapt)la inceput ne-a zis dr ca ar fi bine sa evitam pana auzim inimioara,dar acum ne-a dat verde si tot nu poateabia astept 6 august..in primul rand pt ca o sa vedem samburelulsi in al doilea..am sa-l bag pe ubi in sedinta cu dr...

cea mai fericita ce asteapta cel mai frumos si sanatos 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Seara buna fetelor!

Am si eu o curiozitate. Voi cam de la cate saptamani ati inceput sa aveti greturi? La mine inca nik doar azi am avut ceva ameteli, gen stari de lesin. Parca dimineata cand ma trezesc am o usoara senzatie da imi trece pana ma ridic din pat.

_
Graviduta fericita cu o minune in burtica 4+

Mergi la inceput