Fluturasi de martie-aprilie 2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 16
madutza_bra spune:
'Neata fetele!
O cafea as bea si eu. Am dormit dusa toata noaptea.![]()
Ma ingrijoreaza putin ca nu stiu exact cata apa beau pe parcursul zilei. Aveam bidon de 20 l de apa si nu tin minte nr de pahare pe care il beau. 
Cred ca a inceput paranoia ca nu mai stiu ce face bebe. Ultima data l-am vazut acum 2 sapt si o sa-l mai vad peste inca 3 sapt
Am citit o groaza de tampenii care se pot intampla din cauza consumului scazut de apa 
simonacip,
ce-i cu tine de ai asa insomnii? Cum faci fata ziua la 2 nazdravani daca nu te poti odihni noaptea?
vas,
inca mai ai greturi? cica in teorie ar cam tb sa se duca pe la 10 sapt. Eu din fericire am avut doar vre-o 2-3 sapt si nici alea prea rau, cam pe la 5-8 sapt, apoi au trecut ![]()
Apropos de gateala, azi cred ca fac si eu o supa de rosii, as manca doar mancare rece 
Va doresc o zi frumoasa!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum
10+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
vas spune:
Simo, semeni tare cu o tipa dintr-o formatie pop....
. De fapt semenati ca sunteti doua.![]()
Andreea , mamica Elizei
13.05.2007
poze2
9+
bebelicu
bulina_mica spune:
Neatza fetele! 
Eu tocmai savurez o cafelutza...
Si mie mi-or trecut din greturi, un chiar de tot, nici asa foame disperata nu mai am...
Abia astept sa merg la eco morfo-fetala de sapt 12
Gravidutza fericita 9+
madutza_bra spune:
fetele, imi da si mie cineva userul si parola de la contul cu poze? am intrebat si ieri 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
10+
Poze
vas spune:
madutza asa zice teoria????+ 10 saptamani ????????YUPIIIIIII, atunci de maine ma simt bine?????? vai cat as vrea sa ma pot bucura asa cum imi place mie de sarcina......sunt atat de lipsita de vlaga......deci gata trebuie sa-i impun creierasului ca de maine trecem pe 10+ si gata va fi totul bine.
Ai PM Madu.
Andreea , mamica Elizei
13.05.2007
poze2
9+
bebelicu
roxy_s spune:
neata burtici
v-a fost dor de mine?![]()
![]()
fetelor ieri am fost toata ziua la iarba verde si n-am mai avut timp sa intru. aseara cand am ajuns acasa eram epuizata zici ca am carat pietre. acum iar plec tot la iarba verde, o sa intru mai pe seara sa vad ce mai faceti.
bb_yasmi ce bebe frumos

. este super, super. abia astept sa merg si eu la eco sa-l vad pe bebic

. ce ti-a zis doctorul??

toate burticile.
S-a intamplat minunea mult asteptata
10+
madutza_bra spune:
vas, multumesc de PM, am admirat viitoare mamici superbe. Voi fi niste copilasi fff reusiti 
roxy, distractie placuta la iarba verde. cand ma gandesc la gratare parca imi vine chef de putina bere, eu care nu beau mai deloc pt ca mi se pare prea amara...acum parca as bea putin ![]()
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
10+
Poze
strumphitza spune:
Buna dimineata burtici! ![]()
Ce faceti? Gata cafeaua?
Eu azi m-am trezit iar la ora 9 si parca vad ca pe la amiaza iar mi se face somn, cam asa e mereu de cand nu mai beau cafea deloc
Simona mami, dar tu ce facusi de te-au apucat insomniile, ai baut cafea ieri sau ceai cu ceva cofeina sau insomniile sunt ceva normal in sarcina?
sper sa nu ma apuce si pe mine ca stiu cat de rele sunt, am suferit si eu de ele cand eram in Ro, dar atunci beam multaaaa cafea zilnic si fumam si astea 2 vicii te fac sa ai insomnii.
bb_yasmi bafta, hai ca am scos majoretele la inaintare

Roxy, deci tu te distrezi si eu mor de inima rea ca ieri nu am stiut nimic de tine , tu care mereu esti activa pe aici...lasa-ne scris ceva daca ai de gand sa pleci undeva si nu mai dai nici un semn o zi intreaga sau mai mult
Eu tin evidenta , cred ca o sa ma apuc sa strig catalogul cat de curand, sa vedem cine raspunde la apel!

Stiti ce pofta am eu acum ?
Mananc fulgi de cereale asa cum sunt , fara lapte, cu pumnu 

Very Happy Mum To Be
5+
AllyLaur spune:
strumphitza draga..eu nu am pofta de mancare mai deloc dimineata...abia pe la 12 si ceva am prima masa 
oare este de rau treaba asta???
Ally,
5+
strumphitza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AllyLaur strumphitza draga..eu nu am pofta de mancare mai deloc dimineata...abia pe la 12 si ceva am prima masa ![]() oare este de rau treaba asta???Ally, 5+ |
Nu stiu ce sa iti spun ca e de rau sau bine, dar eu ma trezesc cu pofta si foamea in gat
... numai mintea la mancat imi sta non stop , inainte nu eram asa 
O sa ma fac mare cat o balenaaaaaa
si apoi nu o sa stiu cum sa dau jos kg care le-am acumulat in sarcina.Aseara i-am spus sotului ca ma duc zilele astea sa imi cumpar cantar nou, ca ala vechi merge cand isi aduce aminte
. Asta sper eu desigur, om vedeam cum o fi si in realitate. 
Very Happy Mum To Be
5+