Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (36)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Zumzu uite de cartea asta vb GABI
e in jur de 70ron

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

858 SMS PT COPII

Nu merge linku cred, ma redirecteaza pe reclama.com

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

baby cry..e super ca vii in tara ..poti sa faci echo linistita ca ai unde
bebelu...hai ca ne creste burtica
in legatura cu durerile al inteles ca sunt normale...am avut si eu niste intepaturi nu f mari dar au fost

Angie+13

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Bebycry si in plus, daca te lamuresti pe la ce dr., clinica etc. poate te ajutam noi cu programarea, sa nu-ti inrosesti factura daca dai din Anglia, parca, nu? Te putem ajuta la o adica (bineinteles cu date pe PM) ca ce nu facem noi pt o mamica dormica sa vada bebemic.

Alina ai mare grija de tine, stai cat mai mult in pat, ajuta mult la dezlipirile de placenta. sanatate

Mada ma bucur ca sunteti bine!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

sper sa mearfa site www.librarie.net/carte.php?id=41150&nia=86&niaad=titluri_mama_si_copilul2&niaadgr=titluri&gclid=CMfvx6iBjqMCFcuT3wodAVVVUA" target="_blank">asta

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Burticute multumesc mult de raspunsuriSa nu radeti de mine dar nici nu stiu ce e morfoligia(daca pe mine aici nu ma informeaza nimeni),dar o sa caut acum pe net,va multumesc.Am si eu o rugaminte pt burticile care sunt din Brasov daca stiti vreun docor bun sa imi da-ti si mie nr singurul pe care il stiu si am fost la el e Podasca si am fost foarte multumita

Cu ajutorul lui Dumnezeu15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Eu nu prea ma bag sa dau sfaturi etc, pt ca stiu din experinta ca e usor de zis dar greu de pus in practica. Ce pot sa iti zic: si sotul meu iese, la o bere cu colegii, sau cu prietenii sau se duce acasa la cineva sa vada un meci etc, nu chiar o data pe sapt., nu stau sa socotesc dar iese (la 2 sapt tot iese cel putin). Si pe mine ma deranjeaza..dar incerc sa ma autoeduc : ma deranjeaza la modul ca " da' de ce nu sta cu mine in loc sa iasa cu aia, ii prefera pe aia in locul meu?"..nu ca ar fi cine stie ce treaba pe acsa...dar stiu ca nu am dreptate totusi...si incerc sa fiu mai rationala.

Sunt convinsa ca atunci cand va veni bebe nu ma va lasa balta la nevoie si va pleca. (sper sa nu citeasca ce scriu pe aici....hihi)

Intr-o zi poate o sa va povestesc si de soacra mea

18+

Mergi la inceput

morfologia este de fapt ecografia. nuami k se numeste asa k se fac anumite masuratori pt perioada asta a sarcinii.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

da Bebelu..si are si reducere

Angie+13

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

da acu am vazut
cre dk imi dau si eu comanda la ea acu

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

abea astept sa vin acasa,nu am mai fost de 2 ani(dupa nunta)ASA DOR IMI E DE ROMANIIIIIIIIIIIII NOSTRI

Cu ajutorul lui Dumnezeu15+

Mergi la inceput