Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (36)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

am dat comanda
in 4 zile cica ajunge laposta

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

mersi fetelor
Imi era si mie cunoscuta cartea asta.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Burticute sa nu uitati cele care sunte-ti din Brasov sau care cunoaste-ti doctori in BV sa ma ajutati si pe mine cu veva nume sau clinici unde pot merge sa il vad pe bebeApropo voi cate kg ati luat pana acum eu am inceput cu 53,5 kg si am 55 si unpic

Cu ajutorul lui Dumnezeu15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Zumzu, bebelu, dupa cartea aia m-am ghidat si eu. Pentru mine a fost SUPER!!!! Le dadeam repede in nas la toti cand veneau si-mi spuneau ca la 3 luni copilul trebuie sa papa si altceva decat laptic.....deschideam repede cartea si ii puneam sa citeasca, sa vezi ce se calmau.
Cartea incepe de la Adam si Eva......si e tare misto structurata....eu iar a luat-o la studiu, la capitolul gravide.

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

9+

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

baby uite ce mi-a zis o graviduta din BV.
medici foarte buni sunt Ionel Aurel, Anastasiu, Vulcan...
sa nu mearga la Podasca !!!!!! cu toate ca este renumit este de 2 lei. nu mai este ce a fost odata.

si mama s-a luat dupa cartea asta, este ff buna. multe mamici mi-au zis k au invatat multe chestii din ea.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Bebelu multumesc frumos,eu de 4 ani sunt plecata cred ca s-au schimbat multe, o sa incerc sa ma hotarasc si sa fac o programare cred ca mai degraba maine ca sunt acasa toata ziua si pot da tel,iti mutumesc frumos orice fel de informatie este bine venita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Am racit,imi curge nasu ca la balamuc si ma doare gatu rau.Am luat oscilo si imi fac un ceai de lamaie,apoi ma bag in pat.Asta-mi mai lipsea

13+

Ana

Mergi la inceput

Shubulina saracuta de tine sa te faci bine repejor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Am niste prieteni care sunt nevoiti sa isi inchirieze apartamentul.
3 camere- zona 13 septembrie- 350 e. Daca e cineva interesat let me know si va dau mai multe detalii

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenopolina spune:

Shubu, de ce te enervezi tu degeaba? Daca la discutii nu reactioneaza, n-o sa reactioneze la nervii tai. Are o varsta, nu? De ce nu-ti vezi tu de treaba? Lasa-l in pace o saptamana-doua. Du-te cu prietenele la o plimbare, iesi la un film, in parc, fa ceva ce-ti place sa faci (ca stii ca dupa ce nasti n-o sa mai ai curand timp numai pentru tine).
Bucura-te de sarcina cu cineva care se bucura alaturi de tine, nu-ti pierde timpul cu un om care daca sta langa tine simte ca face cine stie ce sacrificiu!!! E trist ca e tatal copilului tau si n-ar trebui sa simta asta, dar daca asta simte acum, n-o sa ratezi tu toata experienta de burticuta din cauza lui.
Iti garantez ca va schimba macazul in momentul in care va vedea ca poti sa te bucuri si fara el. Ne-am luptat ca femei sa ne castigam independenta. Acu' la naiba, astia ne vor independente, si daca s-ar putea sa fie ei siguri ca ne descurcam la o adica si singure, ce bine ar fi!!!
Voi doi lucrati?

17+
Inside me lives a skinny woman crying to get out. But I can usually shut her up with chocolate :-p

Mergi la inceput