Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (36)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Fetelor este cineva dintre voi care si-a pus recent centrala de apartament? Ma intereseaza niste preturi (nu la centrala, la celalate).
Am fost azi la unii si ne-au facut o oferta si ne costa 9000 de ron.(3000 centrala+6000 celalalte). Mi se pare enorm...stiam ca costa, dar totusi. Adevarul e ca se ocupa ei de absolut tot, proiect, gaze,instalat radet noi nu mai tb sa umblam deloc.

Macar un pret orientativ (noi avem 2 camere)

PS.Tb sa ne punem urgent centrala, pt ca in blocul nostru sunt vreo 20 de restantieri din 26, nu avem apa calda de vreo luna si nici nu se preconizeaza ca vom mai avea in viitorul apropiat. Nu putem risca la iarna

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

babycry stai linistita k aici sunt o groaza de clinici la care poti merge la eco
e imposbilil sa nu gasesti un loc macar sa il vezi pe bb
asa k in privinta asya nu iti face griji

Alina stai cat mai linistita in pat si fa ce iti zice medicu.
ai grija de tine si de bb. si sa ne ti la curent

Plimbare placuta Ana

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Bebelu

Madutz
sufletul meu
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Zumzu nu stiu sa iti zic preturi
dar stiu k a fost un reportaj la tv acu vreo 2 sapt parca pe tema asta
k sunt multi restantieri si din cauza asta cei corecti isi pun centrale sa nu mai sufere din cauza rau-platnicilor.
si cam asa au dat si ei preturi in jur de 100mil.
vezi k trebuie sa platesti si taxa de debransare si alta taxa k pui centrala.
intereseaza-te. sa nu risti ceva.
pt debransare iti trebuie autorizatie

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

BEBYCRY, tie voiam sa-ti raspuns dar m-am luat cu SHUBU...
Sigur poti face ecografia in ROMANIA. Fara niciun dubiu, ba chiar sunt fericiti medicii. Pentru ca morfofetala e importanta, te sfatuiesc sa te duci la un medic ginecolog bun. Ca sa te primeasca, trebuie sa-ti faci programare din timp (de acum, ar fi ideal). In Bucuresti, f la moda sunt dr. Iosup, dr. Herghelegiu, cica sunt f profesionisti. Afla de la fete nr. de telefon, programeaza-te, verifica peste un timp programarea (fetele alea sunt cam zapacite uneori) si gata! Adica, nu gata, pregateste si vreo 100 de euro, cred. Pe drum, sa nu te zgiltii si sa te opresti des. Si sa bei apa si sa nu te tii de la pisu. Mai vorbim doar pina atunci.

Pupi,
Gabi, Ioana si bebe de 12s.

Mergi la inceput

babycry vezi k in per aia se face morfoligia de trim 2
intre s20-24 deci vi exact la fix.
poti sa mergi p la 22-23 dc stai mai mult.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

aaaa scuze Gabi. nu am vazut k ai scris si tu.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

MADA, bine ca sunteti bine acum. Cred ca ai avut mare noroc c-ai facut cerclajul inainte...

ZUMZU, cu centrala nu stiu. Carti de bebe: Mihaela Minulescu, Psihologia copilului mic. Apoi Libby Purves, Poti sa nu cresti un copil perfect - o carte super haioasa si f aproape de realitate. Plus Mama si copilul, o carte mare roz. In afara de carti, principiul vazind si facind functioneaza la maximum, pt ca bebeii sunt extrem de diferiti si ceea ce e bine pt unul, poate fi o mare timpenie aplicat la altul.
Pupi.

Mergi la inceput

Zumzu uite de cartea asta vb GABI
e in jur de 70ron

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Legat de intepaturi etc si pe mine ma inteapa, ma mai arde ma injunghie dar nu imi fac probleme sunt convinsa ca e normal(Cand ma ridica brusc din pat, sau chiar si cand tusesc mai puternic, sranut)

18+

Mergi la inceput