Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (36)
Raspunsuri - Pagina 3
shubulina spune:
OOO Ralu 
Bulina,eu am zis.Cica sunt normale,se mareste tot p-acolo.Sunt fete pe care le-a durut tare,pe mine nu m-a durut asa rau sa regurc la pastiulue,ele luau No-Spa,chiar si 2.Ia si tu daca te doare tare si stai intinsa,e singurul lucru pe care-l poti face.
Stai pana-ti trece,dospeste,vorba la dr meu.
13+
Ana
mada23 spune:
Hello, hello
ma mai tineti minte?![]()
Am fost plina de evenimente nu chiar placute dar acum suntem bine, poate va mai aminti ca am avut probleme cu varsaturile, la 14 s au incetat in sfarsit respiram si eu
apoi a urmat morfo unde am aflat ca am un cuculet tare drag in burtica
a urmat cerclajul facut preventiv pt sarcina pierduta anul trecut, totul ok pana la cateva zile de la el am avut dureri si contractii si am ajuns in spital speriata rau, am stat o saptamana cu injectii din 4 in 4 ore dar acum multumim Lui DD suntem bine in casuta noastra. Cam astea sunt noutatile noastre, din pacate nu v-am mai citit demult cu atetea probleme, poate macar de acum sa va vizitez mai des.
Bun venit noilor burtici si bbei sanatosi.
Bebelu..poate cand ai timp imi treci si mie un carucior albastru.
multe
pentru burtici
Madutz
sufletul meu
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">![]()
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
bebelu86 spune:
bulina si pe mine ma doare si acu
mai ales am obs k de vreo 3-4 zile, cand ma duc la baie de dim. imi da un junghi groaznic de ma indoaie. si dupa ce termin, ma lasa nu mai am nimic
simt cum se strange acolo jos si se face ghem. dar nus tiu de la ce e 
Lo stai linistita k nici la mine nu s-a vazut mai nimic
decat searadupa ce bagam k sparta. dar acu vad k se vede de dim, fara sa apuc sa bag ceva in gura. si asa e de putin timp.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
17+
858 SMS PT COPII
bebelu86 spune:
MAda ma bucur k ai mai dat un semn si esti bine.
chiar vb cu Adita de tine azi, k nu mai stiam nimic.
te trec cu
imediat 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
17+
858 SMS PT COPII
zumzu spune:
Gata..am reusit sa citesc![]()
Legat de cursuri pt copil si eu vreau, dar mai tarziu din sept-oct. E nevoie sa ne inscriem de acum?si o sa vin si cu taticu dupa mine, normal![]()
In principiu tot la Filantropia, ca acolo nasc probabil.Parca nici nu costa nu?
@bebelu si ma gandeam prima oara sa astept sa vedem cand se naste, dar dupa m-am gandit ca nu e prea placut ca si copil sa ai toate zilele inghesuite intr-o saptamana-doua, si craciun si zi de nastere si zi de nume..Ma gandeam la mine cand eram copil si ce asteptam cadourile![]()
Stiu ca pare o prostie dar na...fiecare cu piticii lui
Dintre burticile care aveti copilasi acasa, puteti sa-mi recomndati si mie 2-3 carti bune/serioase/de incredere pt bebelusi/copii?
Eu simt nevoia si de carte. Pe net sunt parca prea multe informatii si avizate intotdeauna
si eu vreau sa ma inscriu si la gimnastica prenatala, sau mi-as dori arobic in apa special pt gravide(e ceva cam scump).Am gasit niste pachete cu gimasntica+masaj prenatal dat tot la fel..mai tarziu, ca acum fiind cu munca nu am cand
18+
bebelu86 spune:
ZUmzu la filantropia e grauiti
nu trebuie sa te inscri de acu k nu se stie cand incep cursurile in toamna.
asta a fost dorinta sotului. sa puna un nume de sfant din perioada aia.
eu am venit cu numele Darius si el vine cu numele de sfant ![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
17+
858 SMS PT COPII
alinushali spune:
Neata' burtici, ce mai este nou pe aici ca nu mai fac fata cu cititul.
Bun venit noilor burtici sa aveti sarcinii usoare si bebei sanatosi.
Sa revin cu ce am inceput ieri ....am fost la control, eu am zis ca vreau si eco, doc ca nu e nevoie , doar se uita putin si ne vedem peste o saptamana. Bun, se uita vede infectie, ura bag si un eco, deci nu va zic ca nu a durat mai mult de 1 minut, a facut 2 poze si atat.
Concluzia, dezlipire de placenta din cauza infectiei si din cauza ca nu iau no-spa, bebe bine are 164 de batai pe min, am vazut apoi pe poze ca statea cu manuta la ochisori si am mai vazut ca acum suntem mai mari cu o zi. Bucurie mare in sufletul meu, bineinteles ca am fost singura , ca de fiecare data, dar tacsu' cand a vazut pozele a si spus repede ca seama cu el
.Am reusit sa fac rost de 5 zile de CM si mai bag si 5 de CO sa ma fac bine si poate se prinde si placenta.
M-am lungit prea mult
Ana , draga mea ,te inteleg perfect, aceeasi situatie o traiesc si eu, sfatul meu incearca sa nu pui totul la suflet , acum in prim plan e bebe si sanatatea lui, ei realizeaza tarziu ca au gresit si vin cu coada intre picioare.
Cu ajutorul LUI DD si A Maicii Domnului sunt
10+ 
bb
momente din viata
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.
shubulina spune:
Alinush,pai pana isi da el seama,eu mi-am facut creierii varza.Si nu stiu daca sunt dispusa la asta.Tu nu iei nici o masura?
Eu ma duc pe la piata,sa ma plimb si sa-mi cumpar cate ceva.
Ne citim mai tarziu
13+
Ana
gabivalceanu spune:
SHUBU, e greu sa-ti dam sfaturi, pt ca fiecare se raporteaza la sine.
Stiu sigur ca nu trebuie sa pleci de acasa, pt ca, daca va certati mai rau, Doamne-fereste, te baga la parasire de domiciliu. Si plecarea ta devine atuu pt el.
Nu mai stiu, stai cu soacra, confund? Sun-o oricum, plinge-te la ea, spune-i ca nu-i sanatos ce face. Cum adica nu face nimic rau?! Pai doar ca te enerveza pe tine si e impotriva rugamintilor tale inseamna ca deja face muuult rau. Fa consiliu cu tot familionul, si ai tai si-ai lui, s-ar putea sa-i fie jena. Reproseaza-i soacra-tii, e copilul ei, spune-i ca nu e normal, sa vorbeasca cu el, implic-o.
Eu cred ca n-are vreo gagica sau ceva, dac-ar avea ar parea cel mai cuminte, n-ai sti nimic, de obicei asa fac barbatii. Al meu, cind cocheta mai demult cu una, era cel mai corect si mai punctual acasa. Dar nici prin cap nu mi-a trecut sa-l urmaresc, sau sa-i scotocesc in mobil/buzunare etc. Nu mi se pare ca m-as respecta pe mine in primul rind. Plus ca are si el dreptul la intimitate. Nu a fost nimic, oleaca de flirt despre care am aflat intimplator. Dar l-am spus tuturor, familiei (ii era o jena, sa moara!), rudelor. In plus, i-am explicat ca schimb yala la casa, daca nu se simte bine acasa la el, n-are decit. Deci in niciun caz nu pleci tu, asta inseamna ca tot tu cedezi, tot tu dai inapoi! Chiar daca nu-i casa ta.
Fa consiliu cu familia, explica f f f clar ca nu vrei sa iasa seara fara tine si daca va mai face asa, da-le de inteles ca tu nu treci peste! E f important sa fii f atenta ce zici si ce ameninti, pt ca o amenintare nepusa in practica e apa de ploaie, plus ca va crea precedent. Mai bine fapte mai mici dar aplicate indata decit cuvinte mari fara valoare practica. Hai, ca toti trecem prin suparari uneori, fii tare. Si incearca sa nu faci fapte repezite, trebuie sa lupti pt familia ta!
Gabi
BebyCry spune:
Neata BURTICUTEFelicitari noilor venite si fetele care merg azi la eco multa bafta. Stiti tocmai am aflat o veste nu prea bunicica pt mine,dupa ce ca am voie sa fac nu-mai 2 eco pe cel de 20+ saptamani il ratez caci cica trebuie sa am 20+ 2 sau 3 zile sa ma programeze la eco si in ziua cand inplinesc 20 plecam acasa,acum ma gandesc oare pot veni acasa si sa imi fac eco fara sa fiu inscrisa acolo la medic,cand ziceam si eu ca mai am 5 sap si il vad si eu
Cu ajutorul lui Dumnezeu
15+