Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (36)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

daa..daca ii cicali la cap sa nu faca ceva k nu iti place, o fac mai rau sa te enerveze
dar nici sa ii faci si lui la fel. k poate e genu care zice..a vrei razboi, na razboi, si va veti tachina incontinuu si nu veti ajunge nicaieri. poate se va ajunge mai rau decat e acu
eu merg incontinuare pe chestia sa vb cat mai serios cu el
dar nu cand trebuie saplece, sau sa iasa, sau cand face ceva ce nu iti convine, ci in mom cand sunteti ok, si puteti discuta.
ia-l frumos, explica-i ce simtit si tu, fi-ti deschisi si incercati sa ajungeti la o intelegere.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Da Ralu,am incercat acu cat am fost plecati,da ti-am zis,cica el nu face nimic rau si de ce sa se schimbe?

13+

Ana

Mergi la inceput

mda...chiar nu stiu dc el asa vede situatia..
macar sa se lase k te deranjeaza pe tine
al meu dc ma vede k nu imi convine ceva, nu mai apuc sa ii zic k stie si nu mai face urm data. si eu la fel.
adica ne dam seama de lucrurile astea..
deci macar pt tine sa o faca.

k tu dc ai face ceva ce lui nu ii place, nu cred k i-ar conveni,
si el sa iti zica o data, de 2, 3,5, ori si tu sa zici k nu faci nimic rau si de ce sa te lasi.
incearca atunci sa-l pui si pe el in aceeasi sit.
desi nu mi se pare cea mai buna solutie, dar dc cu altceva nu merge, incearca si asa.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Mama mea e genul care ajuta fara sa se bage, asa ca, la fel ca si Lori, voi sta la ea eu prima luna dupa nastere, ptr ca eu stau in garsoniera si nu are unde sa stea ea aici. Soacra, pe de alta parte, nu cred ca s-ar abtine sa nu dea sfaturi, ba chiar sa incerce sa se impuna.Asa ca ea mai rar.

Ana, draga, pe mine tare ma mananca limba dar mai bine tac. Si eu m-am certat aseara cu al meu ptr ca s-a enervat ca nu ies la plimbare cu el.Iaca na, ce motiv de suparare.Atat ce am tipat la el, eu care in mod normal nu ridicam vocea never, ca n-a mai zis nik. Dar sa fiu in locul tau...mai bine tac. Eu nu sunt genul de om care suporta mult si inghite si inghite.
dar, as indrazni sa-ti spun ca eu l-as urmari sa vad ce face acolo unde se duce, de ce-l atrage atat. Asta nu inseamna ca-ti recoman ci doar ca eu personal, dupa firea mea, asta as face. Si atat...nu mai spun nimic.

Suntem din ce in ce mai multe...dar ce putine care nasc la sf lui feb, ca mine.

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Bebelu

Ana, imi pare sincer rau, imi inchipui ca treci printr-o perioada nu foarte placuta . Nu ma avant in ati da sfaturi pentru ca eu sunt o fire vulcanica (dar ca mine nu este bine)
Poate ca ar fi mai bine sa-l lasi o perioada in pace, nu-i mai zice nimic, stai mai suparata pe el si poate o sa-si dea seama ca el greseste

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Monika,pai daca te mananca limba,te rog sa nu taci
Doar d-aia am scris aici,am nevoie de un sfat,2,3...cate se poate.
Sa-l urmaresc...nici gand.Am mai scris,nu-mi fac probleme de inselat,bag mana-n foc pana la umar chiar,nu e vorba de asta.
Se duce pentru ca-i place sa fie inconjurat de lume,sa socializeze.El fara prieteni e mort,i se darama ceru-n cap.cica ar fi o caracteristica a zodiei,da nu prea ma iau eu dupa asta.

13+

Ana

Mergi la inceput

uita-ti buritca
nemancata, nebauta, e poza facuta in dimineata asta

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo spune:

bebelu, uraaaaaa, ti-a aparut si tie o mini-burtica; si eu care-mi faceam griji de mine ca la cele 12 sapt nu mi se vede absolut deloc, credeam ca e ceva in neregula cu mine

12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

mie nu-mi raspunde nimeni?
n-ati mai patit asa ceva? parca zicea cineva zilele trecute de o durere in zona genitala laterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

bebelu vai ce burtica mica si draguta, o sa fii o graviduta de aia model, care din spate nu zici ca-i gravi. Iar bebe e un frumos, imi place la nebunie ce clar e "profilul"

Ana un , Doamne ajuta sa fie bine si sa va rezolvati problemele, regret ca nu stiu ce sfat sa-ti dau, cert e ca daca face asa ceva si dupa ce vine bebe, o sa fie si mai rau. Adica o sa fii ocupata si obosita cu bebemic, ai nevoie de ajutorul si implicarea lui, nu sa socializeze el cu prietenii. De asta zic, tin pumnii sa il afci s ainteleaga ca totusi face ceva rau, din moemnt ce-ti face tie rau; si implicit lui bebic.

Bulinuta draguta stiam eu ca vreau s amai scriu ceva... eu tot am intepaturi in burtica, zic ca-s normale ca, vorba aia... crsete uterul acolo. Iar in zona inghinala am dureri cam tot timpul, mai ales la efort, le-am avut si al Robert, cica-s normale si alea. Doar pana nastem mai dureaza

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 15+

Mergi la inceput