"Abdomen extra-plat (34)"
Raspunsuri - Pagina 10
hannen spune:
Elena,nu-i nimic interesant ,adica asa mi se pare mie ca am mincat fara vlaga/pofta si nimic nu mi s-a parut gustos.Dar bine ca n-am avut pofta ca nici la sport nu m-am omorit de vreo 2 zile
Meduza e facuta fain,cu ardei iute ,rosu.
Whatever happens don`t let go of my hand!
Ele spune:
Fetelor..m-ati pierdut ..care portofele, a cui barbati, ce prietene?
Pfuu, am zis ca am gresit subiectu..am iesit si am intrat din nou...eu zic sa va bagati la o runda cu Shaun ca va calmati amandoua.
Eu se pare ca nu ma prind ce si cum..asa ca bag Chalean..acuma sar in toale. Revin!
Elena & Denisa
Allure spune:
Am terminat sportul! Fire 50 si Stretch 10 cu Chalene...incepe sa-mi placa de nebuna asta! mai ales ca se ard caloriile like never before! 600 intr-o ora in care am inclus si cele 10 min de stretch.
Dieta mea e buna cu minim de paine sau deloc si fara dulciuri, in rest sanatos, portii decente, regulamentar.
Elena citesc asta: http://www.oprah.com/oprahshow/Read-an-Excerpt-of-Alicia-Silverstones-The-Kind-Diet
80% din ce scrie acolo deja stiu ca am citit multe carti si articole despre sanatate/ dieta, health and wellness dar sint retete delicioase la sfirsit si pe ici pe colo lucruri pe care nu le stiam sau uitasem de ele si imi place cum e scrisa, plus imi place autoarea...e dulcica foc! Imi place cum incepe:
"DIET: (noun) a way of living, or thinking, a day's journey
This was the definition of diet when it entered the English language in the mid-1600s. So simple! So sane! How did this cute little word become synonymous with deprivation, suffering, and—let's be honest—total hell? "
imi vine sa mi-o pun la semnatura...
Lui Xio si Deus i-ar place sa citeasca asta si le-ar da de gindit. Ea fiind o mare iubitoare de animale, vorbeste de animalute, cum sint tratate in ferme, etc si se intreaba daca iti iubesti animalul de companie/ animalele in general, cum poti sa le maninci pe altele? Mie imi da serios de gindit dar e greu sa renunt la peste/ pui...Off! (o pun si eu pe seama instinctului de supravietuire )
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
Elena_R spune:
Merci Allure!
Stiam de carte, si-a luat-o o prietena si am rasfoit-o un pic si am copiat cateva retete. Si mie imi place de Alicia Poate o imprumut si eu sa o citesc pe indelete dupa ce o termina ea.
Intr-adevar, buna introducere! Din pacate prea multi in ziua de azi considera dieta ca o modalitate de trai mersul la fast food si cumparatul de portii gata facute si inghetate din supermarket! Ma uit oripilata in cosurile oamenilor din supermarket ce de zahar si conservanti se gasesc acolo. Nici eu nu-s usa de biserica dar prefer de 100 de ori un fruct decat o prajitura cu icing verde fosforescent
georgia_c spune:
Alluremuaaaahhh, am mai intrebat si io de PX90 si alte alea ... ete ca m-ai scos din ceata cetelor
azi m-am bronzat organic , deci nema sport , ieri nu ca deh va povesteam de gleznelel mele care se umfla , deci sapt asta am fost doar de 2 ori , dar merg de maine in colo(sper sa nu ma laud aiurea)
ma tot invart sa vad daca au reprezentanta prin vest (germania), astia cu PX90,ar fi super pt mine , ca de acolo le pot lua relativ usor
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
MTHFR C677T genotip heterozigot
Ele spune:
Gata sportul..fat burn cu Chalean.
Allure ce ma bucur sa aud ca Chalean "ne arde" asa frumos caloriile.
Am fost fara vlaga si cu frica parca sa nu imi starnesc vreo durere iarasi. Cu toate ca nu inteleg...fac Shaun zilnic sau faceam si ma starnesc de la gantere? Dupa cum spuneam de fara vlaga , daca am consumat 200 de calorii azi ma declar multumita, important e sa reiau exercitiile.
Elena & Denisa
Ele spune:
No, ca meditam acuma la faptul ca seara nu am energie suficienta pt sport dar dimineata la 6,30 sunt in picioare. La cat sa ma trezesc sa pot face si sport. 5 ca Deus??
Elena & Denisa
Elena_R spune:
Eunice, pai si poze doveditoare nu pui cu progresul tau?
M-am distrat f tare citind subiectul cu baietii tai! F draguti amandoi! Am ras de numa la faza cu scuipatul celui mic
eunice78 spune:
Elena, nu, nu pun poze pe net niciodata. Nici cu mine, nici cu copii, am si eu hachitele mele. Dar pentru dovezi ma pot intalni cu oricare din voi ...sau va trebui sa ma credeti pe cuvant .
Multumesc pentru aprecierile la adresa copiilor mei.
Eu azi am facut cardio core and balance.
O seara placuta!
Baietzii mei
louisea spune:
Eunice.. interesant ce zici.. chiar ca e o idee buna cu sport imdediat dupa alaptat asa am sa fac - cel putin cand o sa fac sport mai intens mai incolo
Baby germenii ii faci tu sau ii cumperi?
Macrina eu vreau si ceva but lift pe langa abdomen desigur :))
Am facut azi Pilates Fit Unele miscarii le stiam de cand faceam pilates la sala, dar tot simt ca nu m-am miscat de mult.. Am vrut sa fac prima data Pilates Power - dar bad ideea.. am cam ametit (cred ca nu m-am refacut inca total dupa nastere - unde pierdusem mult sange :((. Oricum o iau usurel
Sport la sport sa aveti
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci