"Abdomen extra-plat (34)"
Raspunsuri - Pagina 11
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui louisea Baby germenii ii faci tu sau ii cumperi? Sport la sport sa aveti ----------------------------------------- Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci |
Doamne, am citit in loc de "germeni" "gemeni"
si nu stiam de unde va cumparati voi asa ceva sii pt. ce
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
nikole spune:
Gata, mi-am revizuit proritatile!
Sportul l-am asezat frumos in program ca prima activitate, mai ales ca acum merg repede ex.
Rezultate nu prea se vad, insa imi intinde toti muschii, si ma simt fizic vb relaxata.
Am sa vad ce-mi recomanda ginecologul ca suplimente, desi aici nimeni nu-ti recomanda nimic, fara analize, care dragele de ele sunt ok, ar fi tragic sa nu fie ,la cata sfecla, apa de cocos,fructe, shake-uri, bag zilnic in stomac!
Amina, multumesc pentru recomandari, o voi ruga pe cumnata sa-mi cumpere daca gaseste , dar de unde le-ai luat?drug store?
Nikole, mami de Albastrel si Albastrica
SA-L AJUTAM PE ANGELO
www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI
Deus spune:
citat din mesajul lui Allure Am terminat sportul! Fire 50 si Stretch 10 cu Chalene...incepe sa-mi placa de nebuna asta! mai ales ca se ard caloriile like never before! 600 intr-o ora in care am inclus si cele 10 min de stretch. Dieta mea e buna cu minim de paine sau deloc si fara dulciuri, in rest sanatos, portii decente, regulamentar. Elena citesc asta: http://www.oprah.com/oprahshow/Read-an-Excerpt-of-Alicia-Silverstones-The-Kind-Diet 80% din ce scrie acolo deja stiu ca am citit multe carti si articole despre sanatate/ dieta, health and wellness dar sint retete delicioase la sfirsit si pe ici pe colo lucruri pe care nu le stiam sau uitasem de ele si imi place cum e scrisa, plus imi place autoarea...e dulcica foc! Imi place cum incepe: "DIET: (noun) a way of living, or thinking, a day's journey This was the definition of diet when it entered the English language in the mid-1600s. So simple! So sane! How did this cute little word become synonymous with deprivation, suffering, and—let's be honest—total hell? " imi vine sa mi-o pun la semnatura... Lui Xio si Deus i-ar place sa citeasca asta si le-ar da de gindit. Ea fiind o mare iubitoare de animale, vorbeste de animalute, cum sint tratate in ferme, etc si se intreaba daca iti iubesti animalul de companie/ animalele in general, cum poti sa le maninci pe altele? Mie imi da serios de gindit dar e greu sa renunt la peste/ pui...Off! (o pun si eu pe seama instinctului de supravietuire ) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean. True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet. |
Allure uite draga de ce nu mai pap eu carnita:-)
http://www.de-azi.ro/pentru-animale/
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
Deus spune:
am ajuns acasa la ora 23.45:-)))
o zi plina si frumoasa!
sunt franta asa ca ma culc si revin dimineata cu detalii
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
hannen spune:
Buna dimineata!Banuiesc ca inca dormiti sau ca abia ati mers spre dormitoare.
Deus,adica tu ai facut sport toata ziua???Cred ca trebuie sa mai traiesc o viata ca sa ajung la performanta asta.
Indraznesc sa te intreb,si ce papi daca ai renuntat la carne de tot?Dar pestele??Eu sincer habar nu am ce sa fac din legume,numai din legume,zilnic legume.Cred ca as ajunge si eu o leguma
Incerc sa tin balanta echilibrata dar fara carne deloc oare cum m-as descurca la bucatarit?
Apoi semnatura ta cu abatoarele,de vreo 4 luni incearca al meu sa-mi arate un filmulet de la un abator de pui din USA-pt. Kentuky Fried Chicken..si nu ma pot uita,mai bine lipsa decit sa am cosmaruri.
Vad ca toate fetele sunt harnicute tare numai eu am chiulit de la sport cam mult,sper ca azi sa ajung cu raportul ala mult asteptat.
Whatever happens don`t let go of my hand!
Amina_Marina spune:
Buna Dimineata!
Eu incep Pilates pentru prima data si am ramas surprinsa putin de ceea ce a zis nikole , ca nu prea se simte tonificarea musculaturii, rasfoind pe ici pe colo , am inteles ca dupa citeva luni bune si ca sa vada mai repede , combinat cu drenaj sau relfexo.
Pentru mamici.
Sportul in forta nu este indicat pentru mamacile care au bazinul deplasat de la nasteri. Cum se poate evalua asta? La chiropractor. Ce simti? Dureri alea oaselor , organelor interne si seara oboseala cronica.Este recomadat, mersul in psicina sau gimnastica in piscina, gimanstica medicala, pilates . yoga si mersul pe jos.
Seara relaxare in cada cu apa la 39-40 de grade (20,30min.) si puse citeva picaturi de ulei de lavanda, e foarte bun importiva stresului, relaxeaza musculatura/picioare umflate.
Nikole, de la ginecologie le am si se dau cu reteta.
Iti trebuie si odihna multa.Sanatate multa!
Allure spune:
aoleo! iar m-am esprimat gresit
Deus, cind am zis de carte ca v-ar place s-o cititi m-am referit la aspectul cu iubitul animalelor (de cite ori citesc, ma gindesc la voi doua ) nicidecum nu am intentionat vreo mustrare la adresa consumului de carne. Mai ales ca eu sint carnivora
Nu stiam ca nu mai papi carne...de cind? Ca am mai aruncat un ochi pe blogul tau la jurnalul de nutritie si am vazut curcan, parca, in meniu...tre sa fie ceva nou, atunci.
Sa-ti fie de bine daca ai dat-o pe veganism. Eu cred ca e sanatos si mi-as dori sa pot...deocamdata insa...cam greu
Ieri dimineata am facut si eu un suc fresh din mere, o lamiie, morcov, un lighean de patrunjel si o bucata de ghimbir. Am avut de la cineva patrunjel proaspat din gradina si nu stiam ce sa fac cu el...Apoi m-am luminat brusc cind mi-am amintit de sucurile tale si am zis: "uraaaa! suc sa fie, a-la-Deus!"
Decit ca m-a cam ars nitel la stomac...gastrita mea sau ce-o fi e inca acolo. L-am baut oricum, dar face o foameeeeeeeee! Si am pus si tarite in el si seminte de in. Oricum, te-am pomenit!
Azi am mincat la mic dejun : banana/strawberry shake dupa workout (cu proteine pudra, seminte de in si tarite). Ca snack cica, am mincat un pic de fasole fiarta cu ulei de masline + un praf de sare/ oregano, ce bunatate! am mincat-o goala; la prinz home made soup, goala, snack un mar cu migdale, la cina tot supa ca eram la servici si n-am avut altceva si inca un snack la sf programului, o cutiuta minuscula de brinza cottage. Apa si ceai.
Miine am ceva verdeturi in plan (broccoli, spanac, conopida, etc) pt diversificare...
Hannen, mincarea fara carne e gustoasa dar cere mai multa migaleala la facut decit meniul cu carne. E insa mult mai sanatoasa si te simti usor ca fulgul dupa... Eu mor dupa fasole, linte, mazare...orice fel de beans!!! As minca non-stop! Split pea soup e un deliciu, Lentil soup e mortala, mincarea de fasole romaneasca nu mai vorbesc Ce carne! Daca imi dai un castron de fasole cu o salata de castraveti/ rosii linga, sint in extaz!
Enough about food...incepe sa-mi fie foame si decit ca e 10 noaptea....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
Allure spune:
Georgia n-am vazut cind ai intrebat de P90 X ca-ti raspundeam personal :) Daca mai ai intrebari, nu te jena.
Parca tu ziceai ca faci cardio si te duc picioarele dar nu te ajuta respiratia? Pai e normal sa fie asa daca nu ai antrenament. Nu e lipsa de nimic altceva decit de rezistenta cardiovasculara care nu se obtine decit exersind. Cu timpul inima si plaminii tai vor deveni mai puternici si vor face fata cu succes efortului.
Am mai spus si repet: pentru cardio, e bine sa ai "heart rate monitor" care iti arata cind intensitatea e prea mare pentru inima ta, semn ca trebuie sa "slow down", in plus iti spune cite calorii arzi. E cool!
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
Allure spune:
citat din mesajul lui hannen Allure,tu ma uimesti sincer.Inainte sa pleci la munca sport,alergat..la fel ca Deus!Mai bagi si seara o repriza?? |
seara pic lata, nu fac nimic, mai ales ca vin acasa pe la 8-9 pm
dimineata indiferent de situatie imi fac timp sa exersez, ca doar depinde de mine daca stau in cur la teveu, computer sau ma misc.
Sint de laudat femeile cu copii care fac sport, la mine e chiar simplu, e numai treaba de vointa.
pe tema asta insa o sa termin curatenia la...toamna ca mai am o gramada de chestii marunte de facut si nu am timp; dar nu ma zoreste nimeni si nimic. am decis ca e mai important sportul si sanatatea mea decit curatenia in casa
azi dimineata la sfirsitul workoutului m-am uitat pe parchet si m-am ingrozit cite siroaie de transspiratie cursesera de pe mine...era ud pe jos, a trebuit sa dau cu mopul Mda, Chalene face treaba buna.
ramyteo spune:
Moamaaa ce de foamete pe aici...va abtinueti de la mancare???? Zau ca nu mai pot numa acum am bagat un sevici da oricum e de dimineata , da nu mai pot si gata stau cu foamea in gat de o luna si nu slabesc cum vreau, mananc ca sa vad unde ajung si daca o sa ajung sa fac sumo in loc de tae bo voi tre sa ma sustineti si gata muschi fac
Mei ce aveti cu portofelele??? Macar sunt pline ca al meu saracu zace printr-o poseta
Hannen ia-ti aparat si treci la pozat, al meu mi-a facut aseara da a zis ca nu ma lasa sa descarc pana mai facem cu fata si...bla bla...oricum na...am
Ca sa fiu si eu on topic va place de fitzoasa mea??? Ati votat??? Ca ma zbat ca pestele pe uscat
Ieri am mers iarasi destul pe jos...am facut putin sport cu o nepoata care e mai plinuta si e programata la Cluj peste o luna sa vada dr. daca a slabit ceva in doua luni ca a puso sa slabeasca da in schimb am bagat la lubenita aseara de m-am trezit la wc azinoapte de numa Tae Bo nu am apucat sa fac ca l-am ... pe Shaun
Va ppupacesc si o zi buna la toate!!!
Votati fitzoasa mea