"Abdomen extra-plat (34)"

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

ramy,votat,votat!da` e maricica domnisoara ta,citi ani are?

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Hannen esti o dulce, multumim, fetita mea are 5 anisori , in 29 iunie a implinit, e "racusoara"

Votati fitzoasa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Ramy votat si eu racusoara.
Eu sunt in forma azi. Nu am patit nimic ieri la spate si parca am si energie multaaaaa. Lipsa sportului parca ma face sa dorm continuu. Si amortesc.
Azi plec la ai mei la Roman , acolo singurele variante de sport sunt: coarda (ce fel suna!) si alergatul printre randurile de vie.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

VOTAT

Buna dimineata:-)

Allure la inceputul anului am renuntat la carne dupa am derapat putin si nu m-am simtit bine. Acuma nici nu mai stiu exact de cand nu am mancat si ma simt tare, tare bine.Nu am zis ca nu esti ok cu astea, am vrut sa-ti arat ca ai dreptate si ca si eu din cauza asta in primul rand nu vreau carne. Sa vezi filmul FOOD INC ca o sa treci la mancare bio si raw

Hannen nu, nu am facut toata ziua sport ca ajungeam la urgente:-)

am avut o ora de la 7 am, una de la 11 am, trei de la 18-19-20 pm si in rest la receptie si pe acolo eu supraveghez, ofer informatii, etc...Lunga zi, dar frumoasa

M-am trezit ca batuta cu parul...am dormit bine si acuma este soare
Mi-am facut un suc din frunze de telina , mere, morcovi si lamaie

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

buna dimineata, mi-am intrat in ritm cumva...ieri in the army :) si culmea e ca nu am murit si am rezistat eroic la un porumb fiert :)
Sincer ma tenteaza si pe mine renuntatul la carne, problema e ca nu mananc cu saptamanile dar ma mai prinde maica-mea cu cate un gratarel delicios si nu pot rezista. Cred ca tb sa mai bag un atkins sa mi se faca greata definitiv.

Azi am in plan kick box si poate ora de relaxare/yoga daca fraieresc pe cineva sa aiba grija de copii diseara.

MD: fresh de portocale si o cafea mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Eu nu stiu daca as rezista fara carne,cum am zis,habar nu am ce sa mai gatesc si asa,daca renunt si la carne...mai bine iesim la pascut.
Vad la celalalt subiect ca sunt si persoane carora nu le-a priit stilul asta de viata(Conchita parca zicea ca s-a simtit rau).Eu n-am incercat insa alternez ca sa echilibrez balanta.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Hannen - la mine este f simplu ca imi place mult mancarea simpla. Nu ma omor dupa mancarea gatita si recunosc ca nu am gatit de saptamani intregi.
Ieri am mancat asa:
dimineata un fresh mare cu seminte de in,
seminte de canepa,
la pranz am mancat orez cu ciuperci - am comandat la restaurantul de langa sala - in meniu era la capitolul garnituri
gustare - 1 banana
seara am mancat branza de vaci cu rosii, ardei,castraveti

chiar ieri, ma intrebam de cand nu am folosit aragazul
copilul, dimineata mananca paine prajita cu unt/miere/gem sau oua la pranz mananca la gradinita, pana il recuperam noi mai mananca la bunica acasa si seara ori o salata ori, de exemplu aseara, a vrut paine prajita cu sos pesto.
Sotul - se decurcala mama lui sau isi face ceva ori mananca ce mananc si eu

Am noroc ca nu-s pretentiosi si ca le plac salatele combinate, fresh-urile, mancarea simpla

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Ieri seara am fost la iubirea vietii mele, scarile: 5 ture de alergare sus-jos(asta-i o performanta la mine, ca eu combinam o tura alergat cu una mars alert si tot asa). Am scurtat turele dar am marit rau intensitatea. A fost super!! Apoi m-am potolit cu niste tractiuni si atarnari pe bara de batut covoare.
Apoi mi-am recuperat bicicleta de la facultate si am de gand sa ma apuc de biciclat pe teren mai muntos, asa, in weekend. Sa fie!

Anda, Stiu , patinez si eu uneori prin lanul de secara. Venisem clean si cu eticheta de "lame" in frunte caci stiam ca se autosesizeaza cineva si-mi spune ca sa evit accidentele astea pe viitor. De informata-s informata, si poate prea bine....o iau pe Allure de mana, paste fainoase spre 0, zahar spre 0 si in rest moderat. Pentru mine e un castig infinit asta.

Apropos Allure, gustarea ta a fost cina mea: fasole pastai fiarta pe aburi cu ulei de masline si oregano proaspat...da' io am pus si usturoi. E delicioasa intradevar!!

Louisea, la inceput de vara mi-am facut eu singura ge(r)meni din aia cruduti, cred ca vreo luna am tot facut. Dar acum folosesc uscati si cumparati. Sunt ok si alternativa la cereale. Mie tipul musli de ex nu-mi cad bine, sunt prea greoi. Prefer semintele de in sau germenii astia combinati cu iaurt si ceva fructe proaspete. Mi se potrivesc perfect.

Azi baschet iar, pentru pitica. Ma are sub papuc ca imi cere sa se antreneze si io n-am cum spune nu

Dupa amiaza exista sanse sa mergem la catarat, depinde cat de ok se simte prietenul meu ca a donat niste sange de dimineata pentru cineva la nevoie.

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Am si eu o intrebare: aveti ceva recomandari pentru alergatul pe nisip? Ce sa fac/ nu fac, cu ce ma incalt, etc.

La mine alergarea e sfanta, cu ea (si cu portion control) am slabit, m-am tonifiat si ma mentin. Si cu boxing din cand in cand.

Deus: meniul tau de ieri nu e cam low in proteine? Eu personal pun accent mare pe proteine, de calitate: din carne slaba, peste, oua, branzeturi si cereale (quinoa, amaranth, mesquite, kamut, teff + astea traditionale). Mesquite-ul e o faina dar se adauga frecvent in shakeuri si 15 g iti aduc, 6 g de fibre si 2 g de proteine. Ideea e ca, daca nu consumam suficiente proteine de calitate pe zi, din cauza ca ele nu se depoziteaza, corpul is va lua necesarul din muschi. Nu te superi pe mine, asa-i?
Dar am vazut ca functioneaza si in plus astea sunt si recomandarile antrenorilor Carinei, care face 5 ore de antrenament intens/ saptamana.
Inca o chestie si va las: e fff important ca ai nostri copii (mai ales fetele) sa faca sport de mici, pentru ca la varsta adulta tonifierea sau revenirea in forma dupa nasteri sau perioade mai inactive e mult mult mai rapida. Eu nu sunt la fel de harnica , ca multe dintre voi, dar 8 ani de gimnastica (2-3 ore/ zi) + alimentatie corecta conteaza ff mult.

Nicole si Hannen: pe voi doua va invidiez de mor pentru locurile unde stati si ca aveti acces la o groaza de ingrediente pe care eu le gasesc greeeeu si costa o caruta de bani.

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

buna dimineata!
aseara am mers prin oras cu niste prieteni. ioc sport.
azi prestez dupa munca.
MD: 30 gr oat flakes inmuiate in apa cu o seara in urma, scurse& 200 ml lapte de orez, o mana de blueberries, o lingurita de sminte de susan& 2 linguri pudra in brun( macinat de mine acasa)
cafea decaf( nu pot fara)cu un pic de lapte de orez
ceai verde cu lamaie
Snack: seminte de dovleac
Pranz: seminte de naut& hrisca cu broccoli& asparagus& herbs
Snack: branza de soia& cateva ridichi
Diseara: nu stiu ce, mai am niste salata de linte verde cu arpagic verde& oregano
daca am chef gatesc, daca nu mai trantesc niste nuts& legume peste salata si gata.
vesti bune pt sotz: directorul general nu il lasa sa plece/ redundant. nu dupa 10 ani, e un om valoros pt companie, training, etc. azi e meeting si vom vedem care o sa fie rolul lui dupa 1 oct
oricum isi gasise deja serviciu, avea deja 4 oferte. si planuiam ce facem cu redundancy money. cica io housewife daca vreau si sa mai fac niste bebelini-asta chiar vreau, vreo 2. dar ma plictisesc acasa, poate macar ceva part time sa gasesc.
am gasit ceva de munca la noi in oras. lucrez la cv. si o sa-l trimit. dl derector de dept cica ma lasa sa plec si mai deveme daca vreau/gasesc alt job si imi da si redundancy money. the least he can do for me, nice though. si oricand vor avea nevoie de personal in accts ma cheama inpoi, bla, bla- sobbing o sa am recomandari excelente de la toti, etc.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput