"Abdomen extra-plat (34)"

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

subscriu la ce a zis Carina.

emaaimee si eu citesc acum o carte inetresanta despre veganism si imi place...o sa vin cu detalii.

am fugit.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Allure,tu ma uimesti sincer.Inainte sa pleci la munca sport,alergat..la fel ca Deus!Mai bagi si seara o repriza??
Eu numai dimineata,pina in prinz cel mult reusesc.Seara mi-e greu,ma doboara o lene de zile mari.

Emaaimee,ce bunatati ai facut si papat tu acolo.ce-i aia hrisca??
Eu nu mai maninc nimic interesant(caracatita si meduza ieri,azi creveti si squid)ceva rapid si usor de facut.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Marina, da, scuza-ma , i-am trimis pm, ca sa ma duc mainie la ea sa-mi arate Hermesul, asta e, mi-s moarta dupa brand.
Cit despre activarea colagenului am facut eu citeva sedinte pina sa raman gravida cu fata, da, se vede diferenta,dar dupa parerea unora nu se merita, e cam scump si cu banii aia poti sa-ti cumperi colagen crud si sa-l bei, m-am lasat, atunci inca nu nascusem a doua oara si nu se merita.
Bine, cine isi permite, foarte bine sa faca. Felicitari!
Eu acum beau odata pe zi colagen in stare cruda, cam scump dar iti ajunge cam o luna de zile.
In perioadele acestea de slabire trebuie sa ai grija si la fata, masaj acasa sau la cosmetica pentru ca lasa muschii. Eu fac cosmetica medicala de citeva luni, curatat fata, masaj si masca cu placenta.Ma duc cam odata pe saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

nu-i nevoie sa te deplasezi,iti pot face o carte postala

da ti-l arat numai la schimb,hermesul meu cu diploma ta de colegiu(absolvit in Japonia )datata acum citiva ani in urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

asta cu baut colagen nu am mai auzit-o...se poate bea ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Emaaimee, ambitioasa decizie! Felicitari! Sunt convinsa ca o dieta vegetariana are numai proprietati benefice asupra organismului, dar eu nu as putea asa ceva! Sunt carnivora convinsa! Desi, daca va trebui vreodata sa ma las de carne in favoarea sanatatii, as face-o! Altfel, de buna voie, mai greu

Allure, si eu am auzit despre o carte de genul, "The China Study" scrisa de Joel Fuhrman, M.D. Se pare ca e destul de populara, ai auzit de ea? Astept detalii referitoare la cartea ce-o citesti acuma

Hannen, auzi la ea, nu a mai mancat nimic interesant! pai caracatita aia ce-o fi? sau meduza? apropos cum e asta? nu e "mucioasa" ? Mie sa imi dai crab si lobster toata ziua ca nu te-as refuza! Ca veni vorba, azi am peste in program pt cina! yummy

Baby, ce ai facut la doctor? Sper ca totul e bine

Eu imi facui bootcampul aseara. A fost criminal rau, cred ca am facut peste 400 abdomene si nu mai stiu cate flotari ! Si am inceput sa observ modificari la corp deja. Desi, l-am intrebat aseara pe hubby daca ii plac bratele mele si a zis ca NU! ca arata ca de barbat! hahaha sunt mai definite ce-i drept dar nici chiar asa! dupa parerea mea mai am mult de lucru.. desi daca ajung acolo nu ma mai place barbatul! ce dileme am si eu!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marina

asta cu baut colagen nu am mai auzit-o...se poate bea ?

Marina

Marina, in stare lichida sau praf, e bun si pentru par unghii etc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hannen

nu-i nevoie sa te deplasezi,iti pot face o carte postala

da ti-l arat numai la schimb,hermesul meu cu diploma ta de colegiu(absolvit in Japonia )datata acum citiva ani in urma.

Acum 1000 de ani am facut microsoft office chiar linga Isetan e scoala, a fost si poloneza mea acolo anul trecut dar ei nu i-a convenit pentru ca e prea scump,profesorul care preda in engleza aplecat in tokyo exact cind ma pregatea pe mine de examen. Examenele se dau online si mi-a fost frica ca pic.
Maine ne intilnim sa-mi arati portofelul , mergem in centru, mancam si dam pe la scoala sper sa mai fie profesorii vechi, ce zici ?
Cu ocazia asta te felicit si cit ai slabit.
Va trebuie sa cumperi portofel Hermes ca sa te speli pe cap de minciuna. E de la doua mii de parai in sus.

Mergi la inceput

Gata, s-a terminat mahalaua , i-am trimis inca un pm. ca s-o rezolvam si sa venim cu dovezi, cine traieste in inchipuieli si fantasme.
Fetelor !Scuze cu plecaciune si respect.
Hannen, astept raspuns pe pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Amina_Marina, dar ceva sport faci? Ca noi aici despre asta vorbim, nu saloane sau portofele sau mai stiu eu ce! Daca nu ai de spus nimic pe subiect as ruga sa gasesti un topic mai potrivit pt interesele tale. Multumesc!

Mergi la inceput