"Abdomen extra-plat (34)"

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Buna fetelor, intreb aici caci sunt sigura ca voi ma veti lumina .

De unde pot face rost de programul P90X?

Multumesc de raspuns si pentru ca sunteti motivaNte!!!

Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

marina,radiofrecventa zici?Ce-i aia?Ia sa gugalesc oleaca,asta ca sa vezi cit de mult ma pricep.
Dar eu banuiesc ca daca scad burta de tot se duce si ultimul colacel de sunculita si gata,is fresh...sper eu,cine stie insa cum vor sta lucrurile dupa!?

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

ideea cu radiofrecventa e ca nu slabesti neaparat dar ajuta la refacerea tesuturilor, la secretia de colagen mama naibii mai stie ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut Catalishka!

Eu mi-am downloadat de pe torrent. Bafta si stai prin zona sa ne motivam cu toatele!!!

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Am facut muffins cu zmeura si-am bagat 2!. Cu zahar brun si faina 650...asta e asa o scuza lame.

P: Supa de pui clara si telina(din aceeasi supa)
Sardine cu salata verde
.....2 muffins cu zmeurici

Acum ma pregatesc de medic si apoi mergem la scari....si jumatatea se antreneaza in + in pod, la placa....si eu dupa el, stau atarnata, mai fac tractiuni...ce pot si eu

O zi cu satisfactii doresc tutror!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

v-am citit dar nu apuc sa intru
scrieti nu gluma. eu de la munca, am treaba: gatesc, fac sport, etc.
am noutati, sunt vegetariana(vegan- nu carne, oua& prod lactate) de 4 zile imi place f mult ce mananc. nu mananc produse procesate, cereale din magazin,etc. in fiecare zi mai incerc cate ceva si mi-au placut toate vreau sa mananc asa 1 sapt ca sa ma curat de toxine. si apoi introduc peste.
fac lapte de orez de casa, imi place f muuult. am facut si humus, etc.
fac sport si am o energie extraordinara. aseara am avut treaba in gradina, udat, plivit, etc.
am facut si o supa superbuna: cu alge(kombu), linte verde, varza, ceapa, morcovi, pastarnac, ciperci uscate, sare de mare,acrita cu lamaie si cu marar&leustean.
MD: 200 ml lapte de orez& 30gr hrisca fiarta& 2 liguri de pudra de seminte de in brun& o lungurita de seminte susan& vreo 10 blueberries
Snack: naut fiert cu castravete
Pranz: salata de patrnjel muult( din gradina)& 2 rosii mici& mei& hrisca fiarta& ulei de masline
Snack: branza de soia cu busuic& marar( facuta de mine)& brocoli& cateva seminte de dovleac
Diseara: supa de mai sus& 25 gr de quinoa.
am facut si jeleu cu agar, suc mere& zmeura daca mi-e pofta de dulce.
va pup

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

baby,la muffins cu zmeura!
Auzi,da` l-ai pedepsit de s-a cocotat in pod?
Eu nimic nici azi,ma simt cam ametita abia imi tin capul drept.Am zis eu ca e ceva in aer,se ia ,mai bine nu mai povestim ca ne simtim rau.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby-boom

Salut Catalishka!

Eu mi-am downloadat de pe torrent. Bafta si stai prin zona sa ne motivam cu toatele!!!

http://www.youtube.com/watch?v=90xfWYnz9KM

multu' de raspuns, da nu mai este pe torente , o sa il rog pe dl sotz sa mai sape...

Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby-boom

Am facut muffins cu zmeura si-am bagat 2!. Cu zahar brun si faina 650...asta e asa o scuza lame.

P: Supa de pui clara si telina(din aceeasi supa)
Sardine cu salata verde
.....2 muffins cu zmeurici

Acum ma pregatesc de medic si apoi mergem la scari....si jumatatea se antreneaza in + in pod, la placa....si eu dupa el, stau atarnata, mai fac tractiuni...ce pot si eu

O zi cu satisfactii doresc tutror!

http://www.youtube.com/watch?v=90xfWYnz9KM

Vezi ca zaharul brun e la fel de "bun" ca ala alb - e de fapt alb (adica procesat)+ melasa pentru culoare si gust.
Cand te mai palesc poftele incearca: zahar neprocesat (moscavado) sau agave sirop (si scazi cantitatea de lichide din compozitie)sau alti indulcitori naturali si mai exotici (sirop de yacon). In rest, sa iti fie de bine
La capitolul faina, incearca amestecu=ri: faina neagra, faina de orz, secara, faina de quinoa (macini tu quinoa) sau amaranth pentru aport crescut de proteine.

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Catalishka, daca vrei originalul intra pe Beachbody.com...livreaza si in Ro mai nou dar produsele lor nu sint ieftine. Merita toti banii zic eu. Din tot ce am facut pina acum, toate programele de home fitness, asta e cel mai complet, complex, rezultate uimitoare daca te tii de el si este si safe. Baga de seama ca NU e usor deloc, mai ales daca intentionezi sa faci treaba, nu sa o lalai.
Deci daca nu esti pusa pe treaba ca lumea, nu-ti irosi timpul si banii.
Bafta multa!!!!!!!!!!!

Eu va citesc si as avea multe de spus dar nu e timp.
Food and fitness first!...de la Tony citire

Ma apuc de exersat si daca mai am timp dupa ce maninc si imi prepar lunch box-ul mai intru sa vorbim.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput