Dovlecei in sarbatoare *172* - LMA Lisa Maria!
Raspunsuri - Pagina 20
suede spune:
Chiar vroiam sa va intreb,Mihnea are 4 dinti,2 sus si doi jos...si ii scrasneste deseori.
Asta ce-o mai fi?
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
liliac1 spune:
Monic Dragoselul cu slichi e supertare!! Sa-l pup eu pe fruntita lui de baiat frumos . Ochii lui aia verzi-gri-albastri oricum ma baga-n boale! Eu sunt fermecata de el...iar daca nu era discutia aia deschisa recent cu pozicile si cu dezaxatii ma puneam eu sa fac declaratii muuult mai profunde.
Carol, Soimito, Ruby Felicitari pentru primii pasi!! De-acum se-asterne lumea la picioarele dovleceilor.
Ioana eu mor aici daca nu-mi zici cum ai reusit sa iesi ieri afara?? Ai uscat sutienul cu feonul??? Ce-ai facut?
Noi avem prima noapte FARA urlete!!! Daca mai reusim inca 2-3 dau de baut. Voua virtual si mie de-adevaratelea ca sa pot sa dorm si eu. Parea un vis frumos, dar tot m-am trezit ca sa ma asigur ca e totul in ordine. Ma duceam il verificam daca respira, daca-i rece, de-astea omenesti...
Sorele mele nu vreau sa va pove ce plictistor si anost e sa discutam numai de-astea clasice. Acum inca mai avem ce spune, dar mai incolo, cam dupa 1 an sau 1 an jumate informatiile primite de copil se sedimenteaza si nu va mai fi senzational, iar noi vom fi epuizate.
Hai sa dam mana cu mana...si sa mergem la coafor!! Eu pana maine seara acolo zac!
Iuliko nu te da lovita-n aripa. Si lasa, iesi draga din bucatarie ca noua ne place si pizza si apa de la ghiveta. Pizza tot noi o comandam, stai tu linistita!! Sa nu te puna pacatul sa te blatuiesti si sa te salamu.i.esti pe-acolo.
blatuiesti vine de la a face blat de-ala din aluat, ne-am inteles?! nu e de la a face blatul...de-ala ca la meciuri de fotbal
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
monica_dicut spune:
Liliaco, la cat mai multe soro. Scoate de pe acum Baileys'ul ala si pune-l la rece. Sti cum imi place mie asa, cu doo cuburi de gheata
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui suede Chiar vroiam sa va intreb,Mihnea are 4 dinti,2 sus si doi jos...si ii scrasneste deseori. Asta ce-o mai fi? Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 |
Stai linistita ca acum el descopera universul din gurita lui. Se va opri dupa ce-si va rupe unul
Glumesc, avcoz!!
poate-i cazul sa ma fac serioasa, zau asa!
Apropos, rochita ta e de mare clasa Superbissima!! Abia astept sa vad si pozicile cu marele eveniment si firb si-n suc propriu ca nu stiu ce surprize ne pregateste cavalerul de onoare.
As incepe iar cu pe vremea mea nu se exista de-astea frumushatze dar mi-i ca rasucesc cutite-n rana.
Io ma simt bine in postura de mamaitza. Imi da un aer matur
D'ale Andrei
Vremuri
liliac1 spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Liliaco, la cat mai multe soro. Scoate de pe acum Baileys'ul ala si pune-l la rece. Sti cum imi place mie asa, cu doo cuburi de gheata Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Puni fata di tati shelea Sa curga rauri! Numa sa doarma gigica asta micu si fortzos
Mai, de cate ori vad o sticla de Bailey's te tot pomenesc, soro!! L-am zapacit si pe barbata-miu. Acum stie si el cine-i Monic a ea cu ochi albastri
D'ale Andrei
Vremuri
crissbebe spune:
Monica imi pare rau sa aud ca Dragoselul frumuselul are febra...
Sa speram ca trece cat mai repede...
Oare Mada ce o mai face?
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
monica_dicut spune:
Pai daca azi e miercuri Mada cred ca a plecat la sora ei.
Bine ca ma pomeneste si pe mine lumea cu ceva
DAu un premiu la cine ghiceste unde s-a jucat fii-miu pana acum si ce nazbatie a facut. Va dau un hint: e cea mai mica incapere din casa
FEbra i-a scazut in 5-10 minute dupa nurofen. Sper sa nu mai apara.
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
crissbebe spune:
In baie? s-a jucat cu apa de la toaleta?
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
vias spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Pai daca azi e miercuri Mada cred ca a plecat la sora ei. Bine ca ma pomeneste si pe mine lumea cu ceva DAu un premiu la cine ghiceste unde s-a jucat fii-miu pana acum si ce nazbatie a facut. Va dau un hint: e cea mai mica incapere din casa FEbra i-a scazut in 5-10 minute dupa nurofen. Sper sa nu mai apara. Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
in camara?????..debara????????? ce a dat jos??????
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
daciana.ilie spune:
salutare fetelor
am intrat sa culeg "laurii". multumesc tuturor celor ce au comentat ultimele posturi - pur si simplu cred ca fiecare tb sa ne spunem parerea fiindca e o atmosfera mult mai aerisita asa;
poate ca nu e frumos sa-ti freci manutzele de bucurie cand cineva pateste lucruri de care se face in parte vinovat (/ sau sa o recunosti?!) dar ce-mi venea in minte era ceva de genul ... i told u so ...
nu, nu stau in umbra si pandesc conflictele si desi am renuntat sa postez, nu am renuntat sa va citesc ...
lali - nu am nimic in ati comunica pe privat, poti spune si pe forum ce ai sa-mi spui ... in fine, raman la parerea ca "u're still missing the point..." !
daci
"În neîntelegerile cu cei dragi ia seama numai de situatia curenta. Nu invoca trecutul."