Dovlecei in sarbatoare *172* - LMA Lisa Maria!
Raspunsuri - Pagina 21
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Bine ca ma pomeneste si pe mine lumea cu ceva |
Vai, Monic, n-am vrut sa sune-asa Ce tampita-s, sa-mi trag una. Sa ma explicitez??
Adica eu incep: Stii avem o mamica, Monic ca eu asa-ti zic chit ca-ti place chit ca nu...si el continua: da, draga mi-ai spus, e fata cu ochi albastri, de la Bucuresti.... Chestii de-astea...
citat din mesajul lui monica_dicut DAu un premiu la cine ghiceste unde s-a jucat fii-miu pana acum si ce nazbatie a facut. Va dau un hint: e cea mai mica incapere din casa |
In debara, a pus etichete la borcanele de compot si de gem??!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
suede spune:
Liliac soro ,stai linistita...
Monica in debara?Iar s-a apucat sa te ajute la curatenie?
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
liliac1 spune:
citat din mesajul lui daciana.ilie nu, nu stau in umbra si pandesc conflictele si desi am renuntat sa postez, nu am renuntat sa va citesc ... daci |
Pana la urma iti suntem simpatice, totusi Ca nu cred ca cineva ar sta si ar pierde timpul cu ceva ce nu-i face placere. Numai eu in copilarie citeam lectura obligatorie fara sa-mi placa nici macar un rand. Va rog sa se consemneze: eram tocilara
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
x_ggg spune:
Eu voiam sa ii sugerez ieri Ioannei niste leucoplast in loc de sutien , ca am auzit ca asa fac vedetele...
Hai, Ioanna, arunca cu oalele incoace, da`pline cu mancarica din aia buna de care faci tu.
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
crissbebe spune:
Monica hai mami zi-ne pana la urma unde s-a ascuns Dragoselul si ce nazbatie a facut ,nu ne mai tine aici in suspans...
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
daciana.ilie spune:
citat din mesajul lui liliac1 Pana la urma iti suntem simpatice, totusi Ca nu cred ca cineva ar sta si ar pierde timpul cu ceva ce nu-i face placere. Numai eu in copilarie citeam lectura obligatorie fara sa-mi placa nici macar un rand. Va rog sa se consemneze: eram tocilara |
pai sigur liliac ca-mi sunteti dragi, de fiecare data cred ca am tot spus-o
uite, ceva ciudat ar zice unii - mi-ar lipsi uka daca s-ar hotara sa nu mai posteze, dar nu e chiar atat de ciudat pt ca desi nu as putea deveni prietena ei de suflet, umorul ei fin si prezenta de spirit imi vor lipsi cu siguranta;
sa va mai zic ca atunci cand hepilica a zis de pampersi si facutul mancarii am avut un zambet larg pe fata ?
sigur ca-mi vor lipsi dar sper sa revina asupra hotararilor lor;
imi asum critica ca nu vin cu nici un docoment care sa va ajute la cresterea picilor dar sa stiti ca nu e rea intentie, nu stau mult sa ma documentez despre una sau alta ... as putea spune ca fac instinctiv lucrurile si pana acum, multumesc lui DD, zic ca suntem bine
avem 10 kg si nu suntem grasi - doar bine facuti, motric este bine dezvoltat dar atat, nimic spectaculos
pt cele care vreti sa ne vedeti va las link si parola de pe dropshots
http://www.dropshots.com/daciana_ilie#date/2010-07-10/19:59:58 - cu parola darius - o voi schimba maine;
daci
"În neîntelegerile cu cei dragi ia seama numai de situatia curenta. Nu invoca trecutul."
monica_dicut spune:
Mda, intr-adevar si mie mi se pare mai aerisita atmosfera cand fiecare isi spune parerea... no comment
In baie, in cada mai exact si si-a dat drumul la apa pe el. L-am pus eu acolo ca mi-a urlat la usa, nu va inchipuiti ca s-a auit singurel . DEja nu mai pot, m-a innebunit. Acum a dat tlefonu fix pe jos si a tinut receptoru deschis si tziuie ala de ma stiu toti vecinii. Am deja urechile praf si creierii ondulati
Va mai amintiti ce ziceam eu pe vremea odiseei ca imi doresc un baiat nazdravan ca Andrei al Cristinei? EI bine... ai grija ce-ti doresti. Si apropos de Andrei al Cristinei, ca tot am ras eu cand i-a umplut holul de crema de pantofi... ei bine, m-am invatat s anu mai rad de altcineva. SI sa tin obiectele mazgalitoare pe sus si nu pe jos . MI-a desfacut capacele la toate cremle (nu stiu cum pt ca la biberon nu stie sa-si scoata capacul) si era multicolor si el si holul...bine ca nu a mancat
SI by the way, cuscra, La multi ani pt Andrei, sa creasca mare si sanatos, sa va aduca numai bucurii. TE
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
crissbebe spune:
Daciana felicitari ptr mergaret...plimbari placute de acum incolo..
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
suede spune:
Am mai castigat o batalie grea:
Mihnea mananca orez si nu-l mai varsa!!!!
UUUUURRRRRRAAAAAA!
Nici nu va imaginati cat este de greu...Slava Domnului!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009