Dovlecei in sarbatoare *172* - LMA Lisa Maria!
Raspunsuri - Pagina 19
biaz29 spune:
Monica, Ai un cavaler atat de mare si de frumos! Si iti seamana atat de bine! Se ce frumos papa!
Fotografia aia catarat pe masa cu bunicul e atat de frumoasa! Merita inramata.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
crissbebe spune:
Uka sincer acum nu vad rostul deciziei tale...Nu am de ce sa te iert ptr ca mie una nu mi-ai facut nimic... inca..
Sigurul lucru care m-a deranjat si ptr care am indraznit sa intervin a fost faptul ca s-a sarit calul cu glumele...
Imi place sa cred ca suntem un grup de fete/femei cerebrale,unele mai apropiate altele nu, care stiu sa se ajute la nevoie si care stiu sa-si spuna o vorba buna cand este cazul...
Chiar daca de multe ori am observat ca mesajele mele sunt sarite si neinteresante, am continuat sa va scriu si sa va "plictisesc" cu prezenta mea...
Asa ca te rog frumos revino-ti si hai sa ne vedem in continuare de gasca noastra...
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
monica_dicut spune:
Mda, lu fii-miu i-a crescut febra, 38,5. I-am dat NUrofen. Asa nu are nimic, nu e apatic, nu are nicio treaba. SPer sa fie de la dinti Partea proasta e ca sunt tintuita in c1asa1 cu el calare pe mine
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
biaz29 spune:
Imi pare rau ca Dragoselu e cu febra. Daca nu e apatic si nici nu are alte simptome, si eu cred ca nu e ceva grav. Pupam baietelul mare si frumoooooos sa se faca bine repede.
Si si pentru tine, mamicuta draga!
_
Ioanna81 spune:
frumos copil ai Monica, mama. sa va fie de bine concediul ca tare bine si frumos vad ca a fost. imi pare tare rau ca e cu febra. sa treaca! auzi, dar are multi dinti??? ca noi nu stim cum arata si ne uitam si noi pe la alti copii.
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbâtii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
Ioanna81 spune:
hai mai Uka, ce draq!??!? suntem oameni maturi... hai nu mai fii suparata
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbâtii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Mda, lu fii-miu i-a crescut febra, 38,5. I-am dat NUrofen. Asa nu are nimic, nu e apatic, nu are nicio treaba. SPer sa fie de la dinti Partea proasta e ca sunt tintuita in c1asa1 cu el calare pe mine Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Hihi, inseamna ca ai antrenorul tau de fitness la domiciliu. E adevarat ca nu e mulatru, dar are sunculite dragute si nici ochii verzi nu are, dar sunt de un albastru superb. Si e neindurator, pun pariu.
_
vias spune:
Monica...ce mare s-a facut Dragos...e un frumos.. ca mamica lui ! Pup..si sa-i scada febra aia odata!!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
monica_dicut spune:
Bia, ba, ochii lui sunt verzi, nu stiu de ce ies albastri in poze, dar sunt mai mult spre verde. E o combinatie de gri/verde/albastru, tare ciudati
Ioanna, avem 2 dinti si un sfert pe care acum si-i scrasneste de zor si mie mi se ridica paru' pe maini
Mda, acum era cu mana pe un intrerupator bagat in priza si cand l-am vazut am zis " ma, ia mana, arsh" S-a speriat, a tresarit si a inceput sa rada si a pus mana la loc. Apoi m-am facut ca ma duc spre el tot asa zicandu-i ca "ma, n-auzi, nu e voie" si el radea in hohote la mine si punea mana pe ala . CE autoritate am asupra lu fii-miu
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
suede spune:
Monica fir-ar sa fie de febra...,speram sa treaca repede .
Mie-mi zici,ca si eu sunt la domiciliu si ma urc pe pereti...
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009