Dovlecei in sarbatoare *172* - LMA Lisa Maria!
Raspunsuri - Pagina 15
mary_07 spune:
'neatza
am un gust tare amar legat de tot ce se intampla...
Monica,asta gandesc si eu,numai ca nu-mi gaseam cuvintele potrivite sa exprim (asa ca eu iti trimit pt iarna 2 borcane de dulceata,facute in casa)
Felicitari printisorului Carol pt primii pasi
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
suede spune:
Buna dimineata,
Nela hai ca poate se da si Ana banana pe brazda cu mancarica.
Eu ii dau lui Mihnea biscuiti cu lapte praf(ca mi-e teama sa ii dau gluten,ca i-am dat intr-o zi paine si a facut ca mai inainte).
Nu se da in vant dupa ei,dar mananca si important este ca a inceput sa ia in greutate.
Va dorim succes,poate reusiti si voi!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
crystina spune:
Buna dimineata!
La Multe Lunite Rita Ioana de Starchi, Maria de Aricelu, Tudor Gruia de Ramsan , Alicia Andreea de Adriana_m , Chiara Aida de Andrecj.
Felicitari Carol si Sofia!
Laura, superba rochita! Foarte feminina si atat de deosebita!
Nela,ma bucur ca Ana a inceput sa manance mai bine, te admir tare pentru rabdarea ta! Cum ai facut dovlecelul cu vita si cascaval? Va pupam!
Croco, sa fie Ama bine si sa elimine sarmulita aia!
Maria, ai pus pistolul ala la loc, nu? Pupam pe piski! Bafta lui Sergiu, ati terminat de corectat?
Ruby a facut ieri doi pasi , de fapt unul si juma..dupa care a cazut cu poponetul pe covor de a zguduit casa De fericire, Lilly a inceput sa sara in sus de bucurie asa cu tipete, Henry (dog-ul nostru) s-a speriat si a inceput sa latre ca la nebuni..in toata nebunia asta Ruby statea in fund in mijlocul camerei si se uita la noi de parca o luasem razna. Aaa da..si dupa ce ne-a aratat ce fetita mare e, a venit repede la o portie de titi
In rest la noi e o joaca continua. Va pupam!
suede spune:
Crystina felicitari pentru primii pasi !
Imi imaginez cum este la voi in casa,cu atata voie buna
Ma bucur ca-ti place rochita mea!
suede spune:
Cuscra ce face Ama,ceva noutati?
Sper sa se fi rezolvat deja problema ,ca Mihnea este un pic ingrijorat
vias spune:
buuuuuuun...scriu..sa vedem daca voi avea si curajul sa trimit aceasta postare....
scriu legat de tensiunile de aici...eu va spun sincer si din capul locului..nu tin cu nimeni, nu iau partea nimanui si nu pun pe nimeni la zid...NU AM NICI UN DREPT!!! dar sa va povestesc "povestea odiseei fulgusorilor de nov.dec 2009"
A inceput tare frumos...cu multe vise, sperante, cunostinte noi, ganduri, experiente, temeri si bucurii impartasite...
Apoi a venit "sefia" pe care majoritatea am incercat sa o ignoram..a izbucnit un mic scandal...care s-a aplanat...am zis eu ca "frumos'..dar nu....nu era asa....mai tarziu avea sa izbucneasca...din nou!!
A fost o vreme in care a inceput sa se povesteasca NUMAI despre biberoane, noutatile de la eco...lucruri interesante..dar nu numai acelea ne-au adunat acolo...atunci am "evadat " prima data de la odiseea mea...se scriau 3 postari pe zi....nimic interesant...aici au mai aparut apoi si alte viitoare mamici...pentru ca aici era frumos, era distractie, era veselie..si ...ERA PRIETENIE!!!...era ceva ce "dincolo" nu era...
Am scris aici..si acolo...la fel ca si alte fete care citeam si ne minunam de "cat se scrie acolo...(mai nimic)..." am pus umar de la umar...s-a incercat revenirea la ceea ce a fost...
Si o perioada asa a fost...bine...au aparut fulgusorii nostrii scumpi si dragi, au fost galeriile de sustinere, measajele cu anunturi emotionante...telefoane pline de lacrimi de fericire pentru fiecare pui...
La fel ca si aici, in aceasta odisee...am pierdut 2 bebelusi....acum sunt ingerasi, alaturi de copilasul meu Darius...de mamicile ingerasilor...una este fericita...va naste in noiembrie o fwetita minunata...de cealalta...nu se mai stie nimic..
Apoi, cand ar fi trebuit sa inceapa sa fie din ce in ce mai frumos...au inceput discutiile interminabile despre PRO ALAPTARE!!!
s-au format gasti...si cine nu era macar odata de acord cu ce spunea una dintre mamici...era inlaturata...
S-au nascut tensiuni, discutii...s-au spus vorbe urate...nimic nu mai era din ce a fost...
Si "gasca" a plecat...s-a mutat...odiseea s-a impartit...
Va spun ca eu sunt una din cele care am ramas...una din putinele....
Si nu va spun cu cate mamici care au plecat cu "restul"..acolo unde sunt mai multe, acolo unde pot afla informatii poate mai multe....
sunt mamici cu care vorbesc la telefon sau pe mess..sunt foarte multe mamici..care nu au chef...sau poate dispozitia necesara sa stea si sa spuna exact ce au de spus...
Nu cred ca vreti sa ajungeti la asta......
Va spun sincer...nu stiu cine pe cine a jignit aici....cand am vazut mesaje cu iz de ironie, repros...am trecut mai departe...
dar cred ca toate..care atata timp ati reusit sa fiti atat de bune prietene...nu ati putea gasi acum un drum comun in continuare... intelegere...
asa cum spunea Alex...suntem diferite (slava Domnului), educatia fiecareia dintre noi e diferita, viata fiecareia e diferita...si a fost, situatiile si circumstantele sunt diferite...
Nu suntem la fel, nu gandim la fel, nu vedem la fel lucrurile..
De ce daca cineva gandeste altcumva decat noi, nu ne putem opri doar la a ne spune parerea si atat....fara a jigni...fara a arunca cu noroi..
nu recitesc ce am scris...poate ma razgandesc ci nu mai trimit mesajul..
Imi doresc din tot sufletul sa nu va suparati pe mine... vreau doar sa intru zilnic aici, asa cum fac mai mereu... si sa ma simt bine...asa cum m-am simtit intotdeauna..... si sa simt ca poate aici e putin si locul meu si al lui Flavius....nu??????? ca doar este si el un dovlecel, nu???????
va pup pe toate, toate mamicile extraordinare....fiecare suntem cea mai buna mamica pentru puiul ei!!!!!!!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui suede Buna dimineata, Nela hai ca poate se da si Ana banana pe brazda cu mancarica. Eu ii dau lui Mihnea biscuiti cu lapte praf(ca mi-e teama sa ii dau gluten,ca i-am dat intr-o zi paine si a facut ca mai inainte). Nu se da in vant dupa ei,dar mananca si important este ca a inceput sa ia in greutate. Va dorim succes,poate reusiti si voi! Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 |
Merci Laura. De care biscuiti ii dai lui Mihnea?
Ceva tip anume? Sa stii ca ma gandeam sa ii dau si eu Anei painica cu ciorbita, dar acum ma mai gandesc.
Te pup, am vazut rochia, superba!
Si pe cuvant ca mi se pare ca te defineste! Este tare rafinata, cu mult stil! Sa o porti cu mare placere. De abia astept sa te vad mireasa!
Crystina, va pup!
Eu am fiert dovlecelul cu jumatate de ardei gras si cu vita (din aceea un pic mai grasuta, pentru friptura). Cand au fiert, am pasat dovlecelul si vita. Cat erau inca calde (ce cacofonie draguta ), am pus si cascavalul ras. Toate dupa ochi, acuma, ca si Cristina, zau nu ma intrebati cantitati ca nu stiu. Cascaval am pus cam asa, cat am luat de doua ori intre degete. Cred ca o lingura de cascaval ras.
Asta am facut-o jumi juma cu iaurtul, ca Banana nu a prestat ca atare. Cu iaurt a mers ca unsa. Nu sa dea pe spate, dar a mancat, ceea ce ma bucura nespus.
Ce mai fac fetitele? Cum e in vacanta?
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)
selen80 spune:
neatza!
mai, eu mi-am spus parerea ieri, asa ca nu ma lungesc...in mare sunt de acord cu ce a spus Alex..si asta nu inseamna ca trebuie sa o dam in extreme, si sa nu mai facem glumite si mistouri deloc...dar intre gluma/ironie si a jigni pe cineva este o linie fff fina, care nu este aceeasi pt toata lumea, si trebuie sa tinem cont de asta....trebuie sa ne respectam reciproc, sa ne respectam modul de a gandi si de a fi, ca sa nu stricam atmosfera frumoasa de aici...nu de alta, dar cred ca pt multe dintre noi acest forum a devenit f important si n-am vrea sa-l "manjim"....
Daci, urat, tare urat....vad ca stai in umbra si ne citesti in speranta ca se vor mai isca ceva conflicte si iti freci satisfacuta manutele cand asta se intampla...si mai urat faptul ca jignesti niste persoane pe crezi tu ca le-ai "citit", dar de fapt nu ai inteles nimic....
si daca ai citit atent, acel fan club a fost creat din total alte motive, si nu ca este o persoana care ne face sa radem....a fost pt GENEROZITATEA SI ALTRUISMUL ei, pt faptul ca nu se gandeste de doua ori cand e sa ajute pe cineva, pana la urma necunoscut pt ea....daca nici asta nu e CARACTER, atunci nu stiu ce ar putea fi....
sa trecem la lucruri mai vesele:
BRAVO CAROLsi Ruby Roo!!! sa va duca pasii numai catre lucruri bune!
Soimita, esti o scumpa! si cum bei tu apita singurica de la tasnitoare !
adevarul e ca eu asa imi imaginez un bebe ca merge....nesigur, incetisor asa....ce am vazut la David si Maria, deja sunt la avansati m-a socat siguranta cu care se ridicau si mergeau de parca faceau asta de luni intregi!
Nela, pupici multi Bananei! ma rog pt voi sa pape din ce in ce mai bine, si sa reusesti sa te duci la munca linistita....sa inteleg ca Buni ramane la voi pt mai mult timp?
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
suede spune:
Nela ii dau biscuiti fara gluten deocamdata.Doctora mi-a recomandat sa-i bag si-n fructe, si in iaurt si deja a luat 350 g luna trecuta.Momentan merg pe ei,ca sunt singurii pe care-i mananca.
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 Nela, pupici multi Bananei! ma rog pt voi sa pape din ce in ce mai bine, si sa reusesti sa te duci la munca linistita....sa inteleg ca Buni ramane la voi pt mai mult timp? |
Te pup, Selen. Buni ramane pana la sf.de sept, merge o luna sa se recreeze acasa si sa ii treaca dorul de restul familiei... supa care se intoarce in oct. Eu o sa imi rod unghiile in oct cat o sa fie plecata, dar ne-om descurca noi. I've got a plan! .
Mi-am adus aminte de filmul Somitei! Super tare fetita! Superba si tare sigura in miscari. Este cu o zi mai mica decat Ana, insa ma bucur din inima de progresele ei. Ma uit cu placere la poze in fiecare saptamana, Delia stie.
Felicitari si lui Carol si lui Rubyroo!!! Bravo, puilor!
Mai, eu am ales sa ignor situatia de fapt, conflictul!
Nu merita! Daca va intereseaza parerea mea, v-o zic. Insa, pana una alta, nu imi pierd timpul cu asa ceva! Am zis, am zis!
Si mai sunt si in call
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)