Dovlecei in sarbatoare *172* - LMA Lisa Maria!
Raspunsuri - Pagina 14
alex25 spune:
Buna dimineata!
Ma rog, pentru cine o mai fi buna, ca am zis sa intru si sa va citesc si mi-a pierit cheful instant.
Sa incep cu ce e cel mai important: Carol felicitari puiule, sa fii sanatos~!!! Ioanna te pup.
Imi pare rau ca nu ma pot abtine, dar asa sunt eu, si imi voi da cu parerea din nou, chiar daca nu intereseaza pe nimeni:
Asta cu mistoul e o treaba unde Elle are mare dreptate. Una e sa faci misto si sa se distreze chiar si persoana de care se face misto si alta este sa ajungi sa jignesti si sa sari calul, iar daca ti se rapunde cu aceeasi moneda, adica cu un misto la fel de dur sa incepi sa pui botul si sa te simti aiurea. Adica cum? Tu ai voie sa faci misto de mine si daca fac si eu misto de tine te simti jignita....hahaha, pai ma scuzati, dar se cheama reversul medaliei. Eram absolut sigura ca se va ajunge si la asa ceva, de aia nu am intrat niciodata in jocul asta. Ceea ce pe mine ma jigneste si ma supara pentru tine poate fi o gluma nevinovata...suntem oameni diferiti si reactionam ca atare. Nu mi se pare normal sa tinem la glume deplasate si sa inghitim ceva ce nu ne convine, doar de dragul de a face bascalie. Hepi nu te supara pe mine, ca doar ma stii personal, dar sa iti iei jucariile si sa pleci mi se pare gluma proasta si sa o mai faci si pe tonul asta (cu alte cuvinte nu ne putem ridica la un alt nivel decat pampersi si copii, pai cred ca asta e scopul principal al acestui forum) atata timp cat e forum public fiecare e liber sa zica ce vrea, nu uita ca ai spus-o chiar tu in nenumarate randuri. Cat despre povestea cu Lali sunt de parere ca s-a cam sarit calul si vad ca tot nu vreti sa terminati....e pacat. Nu vreau sa nominalizez pe nimeni, dar una e ce au facut Techila si Fragutza aseara si alta e sa te iei intr-una de o alta persoana care nu gusta gluma si nu se simte bine.
M-am intins ca o placinta, dar va jur ca as mai avea multe de zis, am ramas cu un gust tare amar....dar, asa cum spuneam, eram sigura ca se va intampla odata si odata, pentru ca mistocareala interminabila numai la asta duce, intr-un final.
Va doresc o zi buna.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
Daciana la mine butonul ignore functioneaza tare bine, mai ales la persoanele care intra numai sa arunce cu noroi. Asa ca, nu iti mai raci gura de pomana.
x_ggg spune:
Neata!!!
Aplauze pentru Carol si Sofia!!!!! Bravo, copilasi! Ce mari v-ati facut!
LA MULTI ANI, Rita Ioana de starchi! Poate mai intra mami sa ne spuna ce mai faceti!
La multe lunitze fericite Maria de aricelul, Tudor Gruia de Ramsan, Alicia Andreea de adriana_m, Chiara Ada de andrecj!
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daciana.ilie buna dimineata fetelor asa de bine m-am simtit in seara asta citind forumul si uite DD e sus si ma pedepseste; mi s-a spart o teava de mi-a stricat toata bucuria si nu dorm nici la ora asta inca; pt cele care simt nevoia sa foloseasca butonul Ignore le rog din suflet sa o faca de pe acum .. si uite acu ma gandesc in special la selen, dana, ioana; si acu am un mesaj scurt si public pt Lali - mamii draga, ti-ai luat un sut mai serios si-ti iei jucariile si pleci? pai cum asa; io credeam ca faci antrenament sa prinzi forta?! ... sau faptul ca sutul a fost chiar de la prietena ta draga pe care o admiri cum stie sa le zica altora cu aceeasi masura a durut asa tare?! ...auch ... ei, uite ca n-a trecut asa de mult de cand o laudai pe uka si ti-a venit si tie randul .. sau ce credeai, ca vei scapa cumva? si acu lu uka neste randuri - fan club de la mine pas ... cred ca lucrurile erau deja clare, dar am o intrebare intrebatoare pt tine: asa cand esti tu singurica si ai timp de petrecut cu tine insati, nu te intrebi daca ai sa te poti stapanii cand va veni randul Carinei etc etc? e clar ca dupa aceste randuri ma intreb cate oare dintre voi, citindu-le, vor crede ca atunci cand am realizat ca paul si carina vor creste probabil avand ca exemplu purtarea mamelor lor, m-am intristat; n-a fost decat tristete si amaraciune in sufletul meu ba mint ... ma gandeam unde as putea pleca in lumea asta, unde tupeul sa nu mai fie confundat cu orice altceva decat tupeu; oricat mi-ar displace ce au facut si fac lali sau uka, ele raman pt mine - un copil care nu a fost iubit de parintii lui si cauta cu orice pret, orice dram de afectiune si acceptare respectiv o cucoana care se minte singura (sau si cu ajutorul vostru) ca inteligenta si umorul pot tine loc de caracter in lumea asta .. vreodata ...; inchei aici daci "În neîntelegerile cu cei dragi ia seama numai de situatia curenta. Nu invoca trecutul." |
Desi am spus ca este ultimul mesaj,pentru tine imi calc pe mandrie, si raspund : nu permit nimanui sa imi jigneasca familia,nu ai nici un drept nici macar sa gandesti ca nu am fost un copil iubit, tu nu ai tupeu,tu... doar nu gandesti.. Nu iti mai fie mila de copilul meu, sa-ti fie de al tau.
x_ggg spune:
Alex, hai la o sa ne relaxam un pic! Sunt perfect de acord cu ce ai spus tu. Nici eu nu puteam sa spun mai bine.
Si sper ca Lali sa nu se tina de cuvant sa nu mai intre, mie imi place cum povesteste mereu si imi place entuziasmul ei, bucuria de zi cu zi. Si eu am pus un botic cand cineva mi-a facut copilul "maimutza" pentru ca a invatat sa bata din palme, numai pe al meu desi si altii copilasi se laudau cu aceasta isprava,m-am enervat, nu am intrat cateva zile pana mi-am dat seama ca o persoana din 100 nu e reprezentativa. Hai cu pozele cu ursul.
x_ggg spune:
Pe Uka insa nu as baga-o in aceeasi oala cu alte "duamne", mie Uka mi se pare super ok, ea mai are limita in misto-uri, desi si pe ea o ia valul, in sensul ca prinde la gluma.De cate ori am intrebat-o ceva mi-a raspuns frumos, la obiect.
Te pup, Uka!
monica_dicut spune:
Neatza, incerc si eu sa scriu un mesaj cu fii-miu calare pe mine.
Referitor la subiectul fierbinte: va rog eu frumos, hai sa nu ne impartim in tabere si sa ne certam. E pacat sa stricam ceea ce am contruit intr-un an si ceva. Ok, e un forum despre copii si scutece si mancare etc. DAr hai sa fim serioase, cititi si voi la Zmeurici ca acolo numai despre asta se discuta si vedeti ce s-a ales de acel subiect. CHiar vreti sa vina fiecare, dimineata, si sa dea raportul cu ce a mai facut cu o zi in urma, cate scutece a schimbat si cate sute de grame a mancat bebe? Eu nu cred ca ne caracterizeaza asta. Tocmai de aceea suntem cum suntem si ne place toata lumea si trage toata lumea la noi. NU sunt de acord cu jigniri si nici cu luat jucariile si plecat. EU cred ca suntem suficient de mature si de unite sa trecem peste aceasta problema, sa ne cerem scuze si sa mergem mai departe.
Uite, incep eu: daca am jignit sau suparat pe cineva IMI CER SCUZE! Sincer!
Elle, mami, cu toata sinceritatea iti spun ca imi pare rau din suflet ca nu mai vrei sa scrii. TE rog eu sa te mai gandesti . Hai ca nu suntem asa de rele si sti ca te iubim din suflet (eu una cel putin)
Daciana, imi pare rau dar nu ma pot abtine. Am tot respectul pentru tine. Dar nu mi se pare corect s astai in umbra si la un conflict sa apari si sa arunci cu noroi intr-una dintre fete care scrie zilnic. SI care nu face numai mistocareala ci ne da si multe informatii interesante si utile pentru noi si COPII nostri. Asteptam si de la tine info utile. Daca nu vrei sa intri in fan club, treaba ta, dar sincer, nu cred ca ai dreptul sa te iei de ea. De ce nu ai intervenit de-a lungul timpului? Se pare ca e tare comod sa stai in umbra si sa apari cand iti convine si sa faci pe maturul si sa jignesti un om spunanadu-i ca ti-e mila de copilul ei pt ce mama are. RUSINE! Multa rusine Daciana, aveam alta parere despre tine. Mi s-a urcat tensiunea deja cand am recitit mesajul tau.
CAm asta am avut de spus, astept rosiile acum. Va rog mai bine direct borcane cu bulion ca am nevoie pt la iarna.
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
NelaM spune:
citat din mesajul lui techila seara buna cuconitzelor, n-am de zis nimic....am venit si eu pe la voi, asa...degeaba nelei vroiam sa ii zic ca stefi al meu e tot la fel de varza la capitolul mancare. adica nu vrea nimic. daca andrei baga cateva lingurite bune si baga si iaurt, stefi nu vrea nimic. ii place sa molfaie paine sau biscuite sau vreo bucatica de fruct. dar sa si le ia singur de pe jos....daca ii dau eu in gurita nu e bun. vezi poate gaseste si banana interesant sa ia si sa linga fructe. nu e mare aport, dar macar simte gust diferit. eu pentru asta zic acum saru' mana. de la mancat mi-am luat gandul....cred ca nu va manca niciodata... pupam banana multumim lui buni ca ingrijeste de banana si ii dorim numai bine Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
Doamnelor, va salut!
Techila, pup gemanutii mei preferati.
Deci Stefi e cu finger foods, daca ii plac si paine si fructele. La noi fructele nu merg pentru ca Banan parca are papilele gustative in varful degetelor... daca simte asa, o textura mai moale, arunca cu sila.. pe cuvant de onoare ca se vede si pe fata ei, se stramba. In schimb texturile mai aspre (cum este painea) ii plac tare mult. Asa ca odata am pus cascaval si un pic de gelbenus pe paine si a tot lins la ea de numa. Deci pot considera ca am incercat si noi oul si cascavalul!
In schimb, multumesc lui Dumnezeu cu iaurtul! Mana cereasca.
Azi sunt intr-al noualea cer, a mancat trei linguri de dovlecel cu vita si cascaval, jumi juma cu iaurt (refuzase ca atare).
Sunt ATAT de fericita, incat sunt ca si Ferdinand din desenele de ieri... vad numai floricele de mirosit...
Bine, ma ajuta si fizicul meu de vitzica...
Sigur o sa se dea Stefi pe brazda, ca il vede pe fra-su! Mai devreme sau mai tarziua spiritul competitiv o sa kick in!
Poti eventual sa ii faci crochete din painica cu una alta, mau un galbenus presarat pe paine, mai un cascaval... se face ca porcusorul pe maini si pe el, dar merita!
Va pup!
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)
alex25 spune:
La multi ani RITA IOANA!!!
NelaM spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Nela, ce ma bucur ca mititica mea preferata a inceput sa puna carnita pe ea!Auzi, dar nu ii zici lui buni sa intre si ea pe forum cat esti tu la serviciu sa vorbeasca cu noi, sa ne mai povesteasca ce face papusica? In privinta mancarii, la noi mare succes are grisul cu lapte, amestecat cu banana si piersica. |
Te pup Cristina. Iar Banana iti trimite bezele.
O sa incerc si eu grisul cu lapte. Ii pui lapte de vaca sau lapte praf? Parca am mai incercat odata cu lapte praf si n-am avut prea mare succes, insa as mai incerca.
Distractie placuta la nunta! Meriti o iesire, chiar si daca numai la nunta.
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)