Dovlecei in sarbatoare *172* - LMA Lisa Maria!
Raspunsuri - Pagina 13
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila noapte buna duduilor!!! Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
Te rog eu, hai sa ne impacam! Mie nu-mi plac tensiunile! D-aia si sunt hipotensiva!
Pentru puiul tau
vias spune:
Felicitari Carol!!!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
Ioanna81 spune:
multumesc fetelor
somn usor
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbâtii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
monica_dicut spune:
HAi, ridicati poalele si fugiti ca a venit JE !
MMmm,a da,mi-am amintit:
Felicitari CArol!!
In rest numa de bine si o noapte linistita fara multa tzatzileala
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
crissbebe spune:
Gata am terminat....
Mai fetelor...sincer va spun ca pe mine m-au enervat foarte tare anumite mesaje ale unora dintre voi...cred ca stiti singure care sunt acelea...(despre autoare vorbesc)
Ati sarit aiurea pe Lali...eu ii iau apararea ptr ca nu consider ca a gresit cu nimic...ba mai mult si-a cerut scuze daca ati considerat ca v-a jugnit cu ceva...dar nu vad cu ce sa fi jignit...
Cu faptul ca a zis, ca a facut copil de tanara? a fost alegerea ei...fie ca faci un copil la 20 de ani fie ca il faci la 40 nu cred ca are vreo importanta varsta...fiecare dintre noi alege momentul potrivit ptr a deveni mama...si da este adevarat...unele dintre noi..aici ma regasesc si eu..facem parte din generatii diferite fata de alte fete de aici...dar asta nu inseamna ca cele trecute de 30-35 de ani sunt "mamaie"...si chiar daca in generatia noastra au luat nastere manelele asta nu inseamna ca le si ascultam....
De unde stiti voi..(cele care ati pomenit de asa-zisul Salam)..ce gen de muzica asculta ea?
Iar din mesajul Luciei, eu una am dedus ca i-a asociat imaginea Lacramioarei cu a unei tiganci...Nu este frumos...in primul rand ptr ca nu o cunosti personal ca sa poti afirma acest lucru despre ea...
Si gata...nu mai continui ptr ca deja mi s-a urcat tensiunea...nu vad de ce trebuie sa existe vorbe jignitoare aruncate aiurea la adresa unei persoane sau a alteia..cand ar trebui mai bine sa discutam despre ce ne intereseaza...si anume..."DESPRE COPII"..
Sau cumva acest forum si-a schimbat denumirea si eu nu am aflat...daca este asa anuntati-ma si pe mine ca sa nu va mai deranjez cu mesajele mele despre tanc...
Stiu ca aceasta placinta v-a deranja anumite persoane dar nu imi pasa...am spus ce am gandit si ce am simtit...
O seara buna va doresc!!!
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
Ellenuta spune:
felicitari carol! are mami baiat mare de acum ..
fragutzo, techiluto sunteti mortale .. mi-am descretit fruntea cu meciul vostru ..
acum, sincer sa va spun, eu nu am mai intrat pe aici, desi imi sunteti tare dragi, ca nu imi place bascalia asta ieftina si bataia de joc .. nu vreau sa fiu avocatul nimanui, dar unele fete prea s-au transformat in ciuca bataii pe aici si nu mi se pare ok .. glumim, gulmim dar si cand se sare calul, se sare rau de tot .. imi pare tare rau pentru toata situatia asta ..
hepi cam radical mesajul tau, nimeni nu a interzis nimic .. ok, mistocareala si bascalie dar mai sunt si limite .. cand vezi ca omul chiar s-a suparat, pui frana nu ii dai inainte special sa-l scoti din pepeni ...
sper ca nu v-am deranjat prea tare cu mesajul meu ...
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
crissbebe spune:
Elle ce faci mami nu dormi?
Cum mai sunt fetele? ca sa le treaca mai repede...
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissbebe Elle ce faci mami nu dormi? Cum mai sunt fetele? ca sa le treaca mai repede... fericita de ALEX 22.09.09 Povestea Licuriciului Alexutz webshots |
am dormit in hopuri .. eva cu febra mare, abia am reusit sa i-o scad la un 38,4 si anna urlacioasa si maraicioasa .. plus trezitul ptr antitermice si antibiotic .. eu nu mai ma joooooccc .. vreau vacanta .. as lenevi cateva zile de numa' ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
daciana.ilie spune:
buna dimineata fetelor
asa de bine m-am simtit in seara asta citind forumul si uite DD e sus si ma pedepseste; mi s-a spart o teava de mi-a stricat toata bucuria si nu dorm nici la ora asta inca;
pt cele care simt nevoia sa foloseasca butonul Ignore le rog din suflet sa o faca de pe acum .. si uite acu ma gandesc in special la selen, dana, ioana;
si acu am un mesaj scurt si public pt Lali - mamii draga, ti-ai luat un sut mai serios si-ti iei jucariile si pleci? pai cum asa; io credeam ca faci antrenament sa prinzi forta?! ... sau faptul ca sutul a fost chiar de la prietena ta draga pe care o admiri cum stie sa le zica altora cu aceeasi masura a durut asa tare?! ...auch ...
ei, uite ca n-a trecut asa de mult de cand o laudai pe uka si ti-a venit si tie randul .. sau ce credeai, ca vei scapa cumva?
si acu lu uka neste randuri - fan club de la mine pas ... cred ca lucrurile erau deja clare, dar am o intrebare intrebatoare pt tine: asa cand esti tu singurica si ai timp de petrecut cu tine insati, nu te intrebi daca ai sa te poti stapanii cand va veni randul Carinei etc etc?
e clar ca dupa aceste randuri ma intreb cate oare dintre voi, citindu-le, vor crede ca atunci cand am realizat ca paul si carina vor creste probabil avand ca exemplu purtarea mamelor lor, m-am intristat; n-a fost decat tristete si amaraciune in sufletul meu
ba mint ... ma gandeam unde as putea pleca in lumea asta, unde tupeul sa nu mai fie confundat cu orice altceva decat tupeu;
oricat mi-ar displace ce au facut si fac lali sau uka, ele raman pt mine - un copil care nu a fost iubit de parintii lui si cauta cu orice pret, orice dram de afectiune si acceptare respectiv o cucoana care se minte singura (sau si cu ajutorul vostru) ca inteligenta si umorul pot tine loc de caracter in lumea asta .. vreodata ...;
inchei aici
daci
"În neîntelegerile cu cei dragi ia seama numai de situatia curenta. Nu invoca trecutul."
delia79 spune:
Salutare fete dragi
Am apucat sa citesc doar ultimele 2 pagini din care am aflat ca minunatul Carol a facut 2 pasi, felicitari pui scump !
Si vad ca sunt ceva tensiuni, pacat, un grup asa frumos ca aici n-am mai intalnit . Nu stiu despre ce e vorba, eu nu mai am timp nici macar sa va citesc, dar imi este tare dor de voi, toate!
De fapt am intrat sa pun un filmulet cu Soimita mea iubita facand cativa pasi, abia acum am reusit sa o filmez. Sper ca nu ne-ati uitat si ca nu deranjez cu filmulete si pozici .
Va pupa fata, mai ales pe micii dovlecei in sarbatoare
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos