Dovlecei in sarbatoare *172* - LMA Lisa Maria!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Felicitari Soimitei! E absolut superba!!!

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

Buna dimi, fetele.
Am intrat si eu sa felicit sarbatoritii de astazi, sa creasca mari, frumosi dar mai ales sanatosi.
Si sa felicitam si noi pe Sofia si pe Rubi.
Elle, ce mai fac fetitele?

mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

M-am gandit toata dimineata cum sa scriu,ce sa scriu. Eu scriu cu mare placere aici, imi place de voi,de fiecare in parte si nu imi place unde s-a ajuns.
Eu nu stiu sa fiu ironica,nu mi-a iesit niciodata,asa ca spun pe sleau ce am de spus. Poate fi si asta un semn de incultura,nu stiu,dar zau ca nu voiam sa sperii sau sa jignesc pe nimeni cand am spus ca Iuliapapusa nu si-a deschis mesajul trimis de mine. Pentru mine personal,faptul ca nu are telefonul deschis si nu a intrat pe forum indica faptul ca lucrurile nu sunt inspre bine,si chiar imi pasa,ma ingrijorez si ma gandesc la fiecare mamica incercata de aici .
Dupa aceea chestia cu varsta,la care ati sarit cateva care aveti cu 9-10 ani mai mult ca mine... Pai da,este o diferenta,am crescut in regimuri diferite ,timpuri diferite,avem educatie diferita,tocmai asta ne uneste aici,"unitate in diversitate" ,nu suntem toate facute pe acelasi calapod. Nu vreau sa despart dovlecimea in trei :pro,contra si impartiali, o vreau unita ca si pana acum. Daca pentru asta inseamna sa ma retrag eu este de ajuns sa spuneti si nu mai intru,dar vreau spus in fata,nu cu ironii si cu jigniri. Am tacut mult si am luat sub forma de gluma chestii pe care intai le-am intors pe toate partile pentru ca mi s-au parut dure, acum am ripostat,am raspuns la fel si am fost pusa la zid. In seara aia eram chiar vesela si pusa pe sotii,aveam si glumite in program,dar na,ghinionul.
Haideti,va rog eu,sa lasam nervii si bazdacii si sa revenim la petrecerile noastre la care de "dixtram" pana dimineata si ne adunam de sub mese,si ne inveleam unele pe altele si ne pupam de noapte buna.
Am eu senzatia ca situatia asta de acum de fapt e doar varful aisbergului,corpul s-a format in timp,de cand nu mai posteaza multe dintre mamici.
Uite,trec evenimentele pe langa noi, nu vedem cati dovlecei incep sa mearga,sa manance mai bine,sa se faca mari,pentru ca avem alta ocupatie.
Mi-a ramas intiparita prima petrecere la care am participat,aia cu 36 de pagini la capitol,a fost sublima,mai vreau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI!

Doris, ca mi-am adus aminte...tare dragalsi copilasii tai! dar..ai reusit sa stergi pozele alea?? stii ca eu sunt patita, asa ca te rog, fa cumva sa le stergi....

Nela, please, do tell!! pe mine chiar ma intereseaza parerea ta, pt ca esti o persoana cerebrala si stiu ca nu te ascunzi dupa deget....

Camy, DAA, Flavius este un dovlecel!
oricum, eu nu cred ca o sa se ajunga si la noi ca la fulgusori, ca nu suntem absurde....numai ca mie imi pare rau cand pleaca cineva drag de la noi, altfel nu-mi bagam nasu'...io-s din aia, care nu vrea sa supere pe nimeni niciodata, nu-mi plac conflictele de nici un fel....de aia si eu cand scriu un mesaj ma gandesc de trei ori daca m-am exprimat bine sau nu, daca se intelege exact ce vreau sa zic..daca sa-l trimit sau nu... dar ma tratez, ca nu bine intotdeauna

a, si mai vroiam sa le propun Ukai sau lui Lali sa o raporteze pe Daciana la moderator, pt ca daca nici asta nu e atac la persoana, atunci nu stiu ce este....eu nu am nici un drept s-o fac, ca nu m-a jignit pe mine, dar daca as fi in locul vostru as face-o, sincer....

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Neatza dragelor!

A dormit pisi pana la 10, draga de ea, a fost obosita tare dupa joaca cu gemenii.

Mi-a imprumutat Techila un aparat care proiecteaza imagini pe tavan, are si muzica, a fost interesata de el, cred ca ii voi lua si eu unul. Dimineata cand s-a trezit se uita din nou pe tavan sa mai vada stelutzele.

Suede, superba rochita ta! Mi-a placut ff mult! S-o porti fericita si abia asteptam poze!

Nela, mai sunt biscuitii aia din orez, de la Organix, sunt foarte ok. Natalie mananca de la matusica Techila, ieri a ros 2 biscuiti d-aia clasici si vedeam cata pasiunea punea sa-i roada. Iaurt mananca si ea, cred ca e alimentul ei preferat. Am incercat sa-i pun niste fructe in el si a zis pas..ma rog, voi mai insista. Pup fetita delicata!

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

buna dimineata!
la multe lunite sarbatoritilor de azi, avem si o dovlecica, Rita Ioana, care face 1 anisor, desi nu o cunosc, ii urez tot binele din lume, sa creasca mare, voinica si sanatoasa, sa isi bucure parintii.

in al doilea rand, vad ca din ce in ce mai multi dovlecei incep sa mearga (Carol, Ruby, Soimita), e o super senzatie, mare emotie, bravo puiuti, ma bucur pentru voi si imi inchipui bucurie pe parintii vostri!

in al treilea rand , sper sa nu mai existe conflicte aici, desi eu nu fac glume prea des,( poate mi se pare ca nu reusesc sa ma ridic la nivelul vostru, asa ca mai bine stau in banca mea ), ma bucur alaturi de voi, rad alaturi de voi cu toata inima si asta vreau in continuare sa fie aici; nu zic ca va fi tot o distractie mereu, sunt si zile mai serioase, dar de cele mai multe ori, atmosfera e aici inspira relaxare, prietenie, si credeti-ma ca tare imi place sa fiu alaturi de voi. nu stiu daca am fost coerenta, sunt intr-o pauza de curatenie/ facut mancare, dar concluzia : va iubesc pe toate, cu toate calitatile si defectele fiecareia.

TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Asadar,

Conflictul a trecut....sper eu,ca zic eu n-are rost .
Deci,poate ma plictiseam...
Intrucat am un balcon pe nord si poate va mai amintiti ca ne-am mutat aici cand eram gravida in 8 luni,atunci nu ne-am apucat de treaba.
Insa acest balcon eu nu-l mai suport, ca trage igrasie si in concluzie e periculos.
Si pentru ca ma ,,plictiseam" azi a venit baiatul sa-l izoleze pe interior (ca pe exterior ziceau ca-l face asociatia,dar vad ca a venit criza si momentan nimic).
Asadar,am nevoie de aia,de ailalta....deja am facut ceva kilometri pe aici...plus ca a trebuit golit tot,acoperit dulapul de acolo.Partea buna:fac fizic de invidiat .
Acum,ca era prea liniste,sparge cu bormasina nu stiu ce bordura,o adevarata incantare .
Si cand ma gandesc ca trebuie la anul toata casa luata de la un capat,schimbat parchet (ca asta imi scartaie in creier),varuit,schimbat mobila...,n-o sa ma plictisesc o perioada.
AAA...si pentru ca tot e aici am zis sa ne repare si holul,ca se pare ca la un moment dat a fost o inundatie si nu s-a reparat...deci vreo trei zile,haos general pe aici.
Partea buna este ca o sa stau mai mult pe acasa si o sa pot sa va citesc,asa ca va rog,nu stati suparate,ca nu vreau sa vorbesc singura .

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

ola duduilor
vad ca e din rau in mai rau....si tare mi-e ca indiferent de rezultatul discutiei asteia tot vor ramane niste urme...iar daca nu se va zice ce e de zis si fetele isi vor ascunde nemultumirile, la prima vorba va incepe iar....ceea ce e pacat

cea vreau eu sa zic este faptul ca nu vreau sa uitam ca aici pe forum chiar sunt niste oameni extraordinari, si nu bat campii pt ca am avut norocul sa ii cunosc personal. mi se pare iar foarte urat sa o numest pe uka lipsita de caracter, cand ea chiar este o persoana extraordinara. si aici nu sunt avocat, mi se pare ca trebuie sa spun treaba asta, oamenii sunt caracterizati ca buni sau rai de ceilalti. ca nu poate uka sa zica:"io sunt grozava" ca s-ar intelege gresit. dar eu pot sa spun ca uka e grozava. si mami de maia este minunata, ma simt datoare sa o zic si p-asta.

oricum, pana maine va dau tema: va rog sa va rezolvati neintelegerile, ca maine e ziua iulikai da????? si trebuie sa o sarbatorim asa cum merita

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

BUna dimineata fete dragi!

desi am terminat de recuperat aseara nu am mai postat...pentru ca sunt un pic uimita unde s-a ajuns. Nu vreau sa dau sfaturi sau sa iau apararea cuiva (eu una nu m-am simtit jignita sa fiu facuta mamaie desi sunt una din veteranele ca varsta de la dovlecei...sunt convinsa ca fiecare am primit copilul mult dorit atunci cind am fost pregatite sa il primim, nu mai devreme si nu mai tirziu...si pe de alta parte varsta psihica e mai importanta decit aia biologica...eu traind printre tineri nu ma simt mai batrina decat ei!) dar e pacat sa stricam ceva cladit in timp pentru niste ironii poate prost intelese. Daca am de spus ceva asta e ...ca nu imi plac atitudinile acelea dictatoriale cind intra cineva da un verdict si nu mai apare decit la urmatorul conflict.
Eu sper sa intre din nou toate fetele care fac gasca asta asa minunata. Poate nu trebuia sa scriu ce am scris, eu una nu intru zilnic din varii motive dar va citesc cat de des pot!

La multe lunite sarbatoritilor zilei Si felicitari dovleceilor umblatori: Carol si Soimita!

Laura..superba si super eleganta rochia ta! Vei fi o mireasa foarte frumoasa! Abia astept pozele de la nunta!

Nela mami ai vazut ca se da pe brazda Ana? Bravo!

Techila pupici de la Isabela pentru mofturosul Stefan...

Am vazut ca e reaparut Cristina si La multi ani intirziati pentru Andrei!

Mamarutza mea e tot mai mortala pe zi ce trece...ne tot arata cu degetul unde vrea sa mearga si ce jucarii vrea langa ea. Face bye la toata lumea (apropos de maimutzele..e si a mea o mica maimutica , imita tot ce ii aratam noi), merge sustinuta dar mai repede busileste, e interesata sa urce scari (si sa le coboare dar aici mi-e frica sa o las sa experimenteze), doarme cate 3 ore legat asa ca tot des ne trezim noaptea si de ceva vreme primeste seara supliment lp...

Eu va si va doresc o zi frumoasa!

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Fragutza,Vik chiar ma bucur ca va place rochita mea.
Recunosc ca dupa ce am luat-o ma gandeam:,,oare nu cumva o sa-mi placa doar mie?",dar acum m-am linistit.
E adevarat ca nu am cum sa multumesc pe toata lumea si sa le placa tuturor,dar cum ziceam,eu zic ca ma caracterizeaza,ca este stilul meu.Si foarte important este pentru mine ca ma simt bine in ea iar eu la nunta mea vreau sa petrec,nu sa fiu ,,bibelou".
O sa pun si poze...si nu va zic ca si pe Mihnea il asteapta o vestimentatie speciala,ca doar este la fel de important ca mirii..poate si mai important .

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput