Mamici si Gravidute Italia -79-
Raspunsuri - Pagina 7
daviduca spune:
neatza fetele,azi va las eu ,
am fugit de dimi cu davide la cresa-azi e ultima zi-si am facut spesa.apoi o botta rapida prin casa si am zis sa ved care cum v-ati trezit dar n-am gasit pe nimeni.
vroiam sa va intreb,pe care luati pillola,ce fac daca o elimin???ca eu din foglietto n-am inteles niik.practic am luat-o aseara la 19.30 iar pe la 21.30 m-a apucat IARRRRR burta si am eliminat-o.acum sigur copertura nu mai am,dar toata luna sau doar 7 zile.mai iau si antibiotice acum m-au dat peste cap si alea.boh....
va si sa aveti o zi frumoasa si linistita.
LAlexandra spune:
Ciao. Intru asa scurt
Daviduca, eu stiu ca 10 zile e indicat sa faci cu prezervativ, iar pilulele le iei in continuare
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
zozela spune:
Dragi mamici si burtici, am intrat sa va spun o poveste trista, a unui puiut de 5 luni.
Simo27, colega noastra de la "Puiuti de Randunici" e o mamica inimoasa… asa mama, sotie, prietena mai greu de gasit. Are 3 copii, David din 2002, Sam (puiut de randunica) din 2008 si Siluan, un pufulete din 08.02.2010.
Din pacate puiutul mic, are grave probleme de sanatate, acum se afla in Salzburg, urmand sa plece intr-o clinica din Innsbruck in speranta ca se poate face transplant. Este bolnav de ciroza si atrezie a cailor biliare datorate infectiei hepatice cu CMV.
Simo si-a facut analizele in sarcina si i s-a spus ca are imunitate la CMV deci problemele astea au cazut ca din cer.
Pe scurt, dupa nastere nu i-a trecut icterul. I s-a spus sa astepte ca o sa treaca, au urmat analize, s-a vazut ca sunt valori mari la bilubirina, i s-a dat medicatie, nu au fost imbunatatiri. Intre timp a mai avut un hop… operatie de hernie, cu probleme si spaima mare nu-mi amintesc exact motivul, parca din cauza reactiei copilului micut la anestezieie.
Dupa mai multe internari la Brasov, au plecat la Bucuresti, la Fundeni, unde dupa un alt set de analize si alt set de medicamente au plecat acasa, urmand sa revina dupa aprox o luna la control.
Saptamana trecuta s-au intors la control la Fundeni, iar vineri, in 23 iulie, li s-a spus ca singura sansa este transplantul de ficat… DAR sa mai astepte pana in toamna
S-au mobilizat, ne-am mobilizat cu totii, iar luni au plecat in Germania, de acolo in Austria. Marti a fost internat, i s-au facut analize, miercuri i s-a facut punctie, azi primeste rezultatul biopsiei. Din rezultatele de pana acum: ficatul este negru, nu are nicio sansa pe un tratament, nu se stie DACA se poate face transplantul. Totusi, cu sprijinul unor medici MINUNATI, s-a luat legatura cu o clinica din Innsbruck, care poate face astfel de interventii, probabil si din cauza varstei asa de mici. A vorbit seful clinicii din Salzburg. Vor fi primiti saptamana urmatoare in Inn. pentru analize pentru luarea deciziei… SE POATE FACE CEVA PENTRU SILUAN?
Parintii sunt terminati! Un mic frumos, vesel, comunicativ… of… ne rupe sufletul ca inca nu stim daca se poate face ceva.
Dar speram, ne rugam la Dumnezeu, si facem ce putem pentru a-i sprijini; ei sa se poata concentra doar pe micut.
Fiti alaturi de noi! Fiti alaturi de puiut!!
Are nevoie de rugaciunile noastre… si bineinteles de niste resurse financiare. Cazul o sa fie preluat de rubrica „Umanitare” a forumului. Fiecare cum poate, cat poate...si doar un gand bun, o rugaciune pentru el!
La inceputul fiecarui capitol, la "Puiuti de Randunici", sunt pasii care i-am facut impreuna pana acum, precum si conturile lui George, in care se pot dona niste banuti, care sa-i ajute sa acopere macar cheltuielile cu spitalizarea si analizele. O singura zi de spitalizare, fara nicio analiza, ii costa 700 euro.
Imediat ce avem actele medicale, le vom pune pe siteul si blogul lor la care muncim acum si vom initia campanii mai ample, in presa, TV, forum si alte cai.
Avem deja sprijinul Asociatiei MAME si speram sa ne auda strigatul de ajutor cat mai multi oameni.
Impreuna putem muta muntii!!!
Siluan trebuie sa traiasca!!
Mamica lui Mihai si cu Maria Sa la purtator!
abramburika spune:
Eccomi!
Am revenit dupa 2 sapt. de vacanta in Ro, dar urmeaza sa plecam iar, de data asta cu familia reintregita. Tot in Ro, ca e criza, nu-s bani de alte destinatii .
Suntem bine, am fost rasfatate, S. si mai si ... intalnirea dupa saptamana aia de despartire a fost emotionanta, ea, vorbareata de fel, nu a mai scos un sunet, ma privea cu zambetul de buze, in bratele mele, cu ochii luciosi de lacrimi si ff duioasa. Ceva greu de exprimat in cuvinte. Mai urmeaza sapt. asta fara noi (ea e tot in Ro) si dupa aia, gata, nu o mai las eu asa usor pe la altii .
Am recuperat din urma ce ati scris si incerc sa raspund ff pe scurt, deoarece azi n-am timp ... multumesc in primul rand pt. urarile primite de la fetele care au aflat mai tarziu de sarcina si pt. cele ce au mai intrebat de noi. DIn Ro nu am avut net sau atunci cand am ajuns la un comp a fost ff scurt pt. verificat mail etc. Deci nu am avut timp de citit si scris. Multumesc inca o data.
georgi - Felicitari!!!! Sarcina usoara si frumoasa in continuare!! Si vacanta placuta, fara boli, girji si necazuri in Ro!
danangie - multumesc! Felicitari si tie pt. bb3!! Sarcina usoara in continuare! Esti curajoasa, eu am decis sa ma opresc la 2, dar cine mai stie ce-o mai fi in viitor.
ioana - ascunde-te repede ca aici se lasa cu 3 copilasi , o sa ai de recuperat, nu gluma!!
raluca - abia asteptam sa citesc despre voi. Eu is aia infocata cu epidurala , am mai povestit, da' acu' n-am timp sa reiau discursul. Revin zilele urmatoare.
Azi merg la eco si iau si rezultatul la amnio, plus sa ma dezmeticesc un pic dupa drum, de aia sunt asa in graba.
Ne mai auzim!
nafi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daviduca Hai IOANA ca poate ne apuca nebunia in masa si ma bag si eu la unul. NAFI-citeam mai sus ca merge sotul tau sa semneze actele.dupa cate inteleg,cumparati ap.scuza-ma ca-mi permit sa ma bag dar tu nu participi??in sensul,pe acte nu vei fi si tu,deci va trebui sa semnezi???zic asta ptr ca eu am trecut printr-un partaj,acum 3 ani, si daca nu esti pe hartie.....gandeste-te bine,stiu ca nu e de pus raul in fata si sunteti okay si foarte indragostiti si toate merg bine acum.asa a fost si la mine.doar ca dupa 8 ani s-a destramat magia si am cam luat-o fiecare pe drumul lui.eu am mare grija si avem 50-50 fiecare,din casa,masini si ce mai e.doar catelul e exclusiv al meu. vezi tu cum e fiecare stie mai bine care e situatia.imi cer scuze inca odata ca mi-am permis. vad ca ati fost active tare pana am dormit eu cu daviducu!!!brave!!! va ALI,mami de daviduc(23.01.2009) |
Mersi de sfat , nu ai de ce sa te scuzi. facem asa ptr ca oricum la casatorie am ales sa fie cu separare de bunuri. si apoi el este cel ce semneaza ptr ca el e singurul cu venituri in casa si el a luat imprumutul de la banca, plus ca parintii lui ne-au dat 50.000 E ptr a completa suma de la banca. eu material nu particip cu nimic.oricum, asa sunt eu. nu m-am agitat niciodata ptr bunuri materiale ( poate de asta am inca f putin par alb si putine riduri ). si cand am divortat de ex-ul care avea bani si proprietati de milione de $ , nu am cerut nimic, m-am mutat cu chirie si am trait din salariul meu. merg pe principiul, sanatoasa sa fiu ca restul mi le fac si singura.
Si daca merg treburile bine, poate in cativa ani daca mai luam o casa pe undeva o sa o iau pe numele meu tot ca prima casa si deci un avantaj tot exista!
Acum ma intind un pic ca am fost la sals si sunt lata de oboseala ca m-a lucrat trainerul de a scos matzele din mine. azi am facut abdomene!
Va pupic fetelor
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)
yoanag spune:
hi!
Abramburika-welcome
ma bucur ca toate sint ok si sinteti bine
ce vacanta lunga aveti
sa va bucurati din plin
Nafi-doamne ajuta sa vina ziua sa ai si tu prima casa
bine ca ati reusit sa va luati
tare fain poate fi sa ai casa ta si sa ti-o poti aranja pe gustul tau
in chirie nici ca poti baga bani in casa sau s-o poti mobila dupa plac.....din pacate.....:(
Zozela-o rugaciune pt Siluan,doamne ajuta sa fie bine!
Alexandra-vad ca te pricepi la pastile
si tu iei?
eu le iau seara si daca cumva uit atunci o mai pot lua dimineata pina in 12 ore ,daca trece mai mult nu o mai iau,cred ca s-a intimplat de vreo 2-3 ori sa o uit de tot si am sarit peste...
si nu-mi mai vorbiti pe aiic de bebei,de ggravidute,de pastile si de tot ce cuprinde partea asta ca va bat
se ingroasa rau rindul gravidutelor
am mai zarit 2 mamici din lista oastra ca sint gravidute asa ca......lasati-o mai incet
bine va las,week fain si numai bine
ne mai auzim!
Mami de scumpica Giulia
danangie spune:
Buna dimineata,
Ca tot se vorbea de gravidute . Si eu astept al treilea copil. Pazzesco no??? STEFI ca tot ma intrebai ce mai fac....pai uite......incerc sa ma pregatesc din toate punctele de vedere pentru al 5-lea membru al familiei. Baietii sunt bine. Multumesc. Mici teroristi. Alessio a devenit un adevarat barbatel. Ne chinuim sa scoatem pampaersul atunci cand doarme.....ca-n rest nu-l poarta. Tu cum ai facut? Mattia are deja 9 luni si a inceput sa iasa un caracter mult mai puternic decat al lui Alessio.
Eu ma lupt cu o lombalgie care s epare ca nu o mai scot la capat.
Am vazut o data demult...poze cu Stefi a ta si e tare frumoasa. Mare. Zau...ti-am mai scris parca. Ai fost acasa in Ro anul asta? Eu nu ajung nici anul asta.
In sept mergem o sapt la mare. Sper sa fie bine.abia astept.
Puppppp pe toate.
PEtro pup
Mami de Alessio Michele(2 ani si 2 luna) si Mattia Gabriel(9 luni)
Pozici cu noi
Roxali spune:
Buna fete dragi
Sper ca nu ati crezut ca scapati de mine...nici nu stiu unde am ramas, dar dupa mult ras vine si plans...
tampiti mi-au blocat netul si tf cei de la telecom, cica mi-am ales alt operator ...nu am ales nik, dar aveam de gand...acum 4 luni am primit de la tele2 2 bollete -10 euerici, dar daca nu era nik de plata nu m-am impacientat, in fine nu sant nici cu telecom nici cu tele 2...caut oferte (acu e vodafonul,dar astept sa vad daca imi mai trimit alti vreo bollete
Cine vrea am lasat nr tf la sfefi...acu sant pe net la indieni