Mamici si Gravidute Italia -79-
Raspunsuri - Pagina 6
yoanag spune:
Nafi-ca de obicei simpatica si cu simtul umorului
asa asa dati da fare pe cind ajunge sotul
si cu curtea hmmmm nu ma fa sa
si pe mine ma distreaza fata asta a mea ca singura se intoarce ,si chestia cu breteluta asa i-a venit atunci ,cred ca o inspira aparatul foto
ce-ti cumperi? fain ca ti-au intrat toti odata
sint putini nori si vinticel,doamne da ce bine mai e
Stefy-o intrebare
tu esti Matei acum dupa casatorie? sau numele de fata?
daca ai acum numele asta gindeste-te daca ai un baiat saracul cum sa-i pui numele la fel?
Matei faccio di nome e Matei cognome sau Matei Matteo lamureste-ma
p.s.n-am nimic cu tine nu ma razbun numa te intreb
Mami de scumpica Giulia
yoanag spune:
Nafi-imi place mult numele Carolina
parca vi se potriveste bine,va vad parinti de-o Carolina
Mami de scumpica Giulia
nafi spune:
Ioana - o sa cumparam ceva ptr aparatament probabil. ca daca tot au intrat gramada, e mai bine sa-i folosim sa luam ceva de valoare mai mare, patul sau canapeaua...
Pe 5 august o sa mergem sa semneze sotul actele de cumparare! Ce emotionant cand ma gandesc ca o sa avem cuibul nostru!
Ieri am sunat un zugrav roman pe care mi l-a recomandat o fata din verona, si ea romanca si a nascut pe 1 iulie. sa vedem ce preventivo ne face. oricum abia in septembrie vom incepe renovarea caci acum sunt toti in vacanta! macar profitam de luna august sa ne lamurim ce culori si ce mobile vrem.
Cat despre Carolina, mi-ar place mult sa am si o fetita dar o sa fie tare greu cu 2. eu abia vad ca fac fata cu unul! nu stiu...trebuie sa ne gandim bine! daca ar naste si barbatii astia ce bine ar fi! ca la calutzii de mare! de ce nu ma facut mama cala de mare oare?!
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)
Raluk31 spune:
Buna,fetele!
Dupa o scurta motaiala,m-am gandit sa vad ce mai ziceti..si pozici,si totSe simte in aer vara italiana,numai maieute,bretelute...
Ioana,nu-ti sta rau,dar te prefer blonda
Tre' sa precizez ca bb2 nu a venit cand n-am mai rationat..ok,poate cand nu m-am mai gandit la toate alea,sarcina,nastere.Vroiam sa aiba Anais pe cineva si am devenit brusc curajoasa.Adevarul e ca totul a decurs f repede,nici nu-mi vine sa cred si nici nu mi-a fost f greu sa ma ocup si de printesa in acelasi timp,deci nu te stresa prea tare
Cam prin 14 ar fi termenul,dupa majoritatea ecografiilor,dar 9 luni de la conceptie se implinesc prin 20-21
Cat despre spitalul de stat din sb,parca imi amintesc cate ceva din ce povestea Nelia..Sper si eu sa nu sfarsesc aici!
Stefi,si daca ai sti ca-i fetita n-ai mai vrea?Pana la urma,ma bucura ideea ca vor fi prietene,se vor avea mereu una pe alta.
Nafi,cum iti e zile intregi singura cu bb?E cumintel?
Va pup pe toate,s-a trezit mandra..
Raluca
de Anais si +36
nafi spune:
RALUCA - sa zicem ca am supravietuit 5 zile singura. chiar am fost un pic masochista si nu am chemat babysitter-a care s-a intors din vacanta pe 25 si era libera. am vrut sa vad daca pot sa ma descurc. ce Dzeu! sunt alte mamcii care se descurca cu 2-3 si eu cu unu nu?! s-a trezit ambitzioasa din mine!
Oricum si Ricky ma ajuta caci e mai cumintel si mai doarme si el 3-4 reprize de cate 30 de minute ziua, apoi mai sta cumintel pe ici pe colo pe unde il asez...asa ca nu mai sunt asa disperata de oboseala ca inainte.
Nastere usoara si sa ai o bb sanatoasa si frumoasa ca si prima!
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)
yoanag spune:
Raluca-stiu ca nu era vb de ratiune
am zis in gluma,stiu ca sa-l faci pe al doilea trebuie sa te gindesti f bine,sa ti-l doresti mai presus decit orice si numai cind esti sigur si convins faci pasul asta
o sa vezi ca vei fi si mai fericita si mai implinita decit pina acum
ce am citit eu pe la mamici cu 2 copilasi toate au vb asa de frumos despre ei,despre fericirea si implinirea lor si parca se simt si mai complete si mai fericite cu 2 copii si cghiar mai multi
Andreea-e f fericita si implinita
urmeaza Abramburika
apoi Georgy
asa ca avem de unde auzi experientele voastre
Nafi-te descurci cum sa nu
de acum tot mai bine ca deja aveti un program si e bine ca iti doarme veveritzu,altfel te trezesti si tu
si am mai citit pe undeva ca primul copil il facem pt noi parintii iar al doilea ca sa aiba un fratior/surioara sa nu fie singuri.....dar si pt parinti numai ca mai tare ca sa nu fie singuri
asa ca mai astept pina ma apuca nebunia
Mami de scumpica Giulia
Berarpiri spune:
Ciao,fetele!
ioana-scuze ca n-am vazut intrebarea in legatura cu pasaportul.La Giorgio ii fac de amandoua,ca sa nu mai umblam si la anul.Asta temporar il luam noi,si pe ala electronic il va lua sora mea,i-am facut azi procura.O sa i le trimit pe astea temporare prin posta,pe cand se elibereaza cele electronice.Si al meu era expirat,asa ca am facut si pt. mine electronic.
Trebuie taxele platite la cec si trezorerie,certificatul de nastere al Giuliei,si buletinele parintilor (in cazul tau si procura,daca nu va fi sotul cu voi).
Noi suntem bine in general...nu ma mai plang,ca deja m-am saturat eu cat m-am plans,da' voi...Giorgio doarme fff rau de 3 nopti,is varza de obosita...Poate ca e din cauza ca ii dau mancare si la amiaza si seara,si pana se obisnuieste stomacelul.Sau poate e din cauza ca e constipat,si elimina mult mai greu aerul din burtica.sa vad acum,ca ii dau para,si azi a facut singur kk,fara glicerina....vad ca doarme bine acum,sper sa doarma si la noapte.
Am fost azi la ginec,s-a tras nodulul,e totul bine.
Mai am de mers la dentist sa-mi imbrace maseaua,si apoi marti dim. mergem la aeroport.Nu va spun ce repede au trecut astea 3 sapt,nu-mi vine sa cred...
daviduca spune:
Hai IOANA ca poate ne apuca nebunia in masa si ma bag si eu la unul.
NAFI-citeam mai sus ca merge sotul tau sa semneze actele.dupa cate inteleg,cumparati ap.scuza-ma ca-mi permit sa ma bag dar tu nu participi??in sensul,pe acte nu vei fi si tu,deci va trebui sa semnezi???zic asta ptr ca eu am trecut printr-un partaj,acum 3 ani, si daca nu esti pe hartie.....gandeste-te bine,stiu ca nu e de pus raul in fata si sunteti okay si foarte indragostiti si toate merg bine acum.asa a fost si la mine.doar ca dupa 8 ani s-a destramat magia si am cam luat-o fiecare pe drumul lui.eu am mare grija si avem 50-50 fiecare,din casa,masini si ce mai e.doar catelul e exclusiv al meu.
vezi tu cum e fiecare stie mai bine care e situatia.imi cer scuze inca odata ca mi-am permis.
vad ca ati fost active tare pana am dormit eu cu daviducu!!!brave!!!
va
Berarpiri spune:
N-am reusit sa citesc din urma,dupa ce ma intorc acasa o sa am sigur timp...atunci nu mai scapati de mine...
Cred ca nu o sa mai am timp sa scriu pana plec(maine mergem la tara,si nu cred ca merge calc de acolo),asa ca va ,si ne ,,auzim' sapt. viitoare.